Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bahamas Motel Pezevenkleri

Başlatan hextoball, 24 Aralık 2018, 00:08:25
Okunma sayısı 4441 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kirligazoz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Aralık 2018, 21:20
Toplam oynama: 42 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Bahamas Motel Pezevenkleri
« Yanıtla #110 : 29 Aralık 2018, 20:30:58 »
Benimle düzgün konuş bacaklarını kırarım senin saygısız herif. Hakan felan değilim.
Tamam abi buyuksun abi tamam abi kusura bakma abi hadi yol al kafanı kırmayayım Tolga artık kimliğini açıkla.

hala tolga demekte ısrarcısın, ne kadar salak bir insansın ya. senin gibi asalak birine karşı bırak yalanı tikimi bile oynatmam.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #111 : 29 Aralık 2018, 20:31:24 »
herkes kendi önünde olanı yesin, yok eğer ben farklı bir şey yiyeceğim diyorsan büyük şeylere girişme canımın içi. Burak abin ile bol dmler.
Sağol canım 500 gram uyuşturucu alıp Thor'un birliğine gidiyorum ben.

hakan bile bunun lafını aramızda yapmıyorken bunu bana söylemek senin haddine kalmaz. 4GBlik oyun için asosyal or.. ço.. gibi buraya bağlı değiliz şunu anla. Bilgisayar başında durup klavyeden sallamak sana basıt geliyor olabilir ama büyüdüğünde bunların ne kadar komik olduğunu anlayacak mısın bilmiyorum. Hakan şuan gelip bana dese 500 Gramın parasını istiyorum diye veririm. Ben senin gibi seviyesiz değilim en azından. Daha doğrusu o senin gibi seviyesiz değil her yere bunu reklam etmiyor.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #112 : 29 Aralık 2018, 20:31:46 »
hadi şimdi kime gidip ağlıyorsan ağla, kontur yapmayı öğrendikten sonra rol yap

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
Son giriş: 02 Nisan 2020, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 13 saat
« Yanıtla #113 : 29 Aralık 2018, 20:32:02 »
Benimle düzgün konuş bacaklarını kırarım senin saygısız herif. Hakan felan değilim.
Tamam abi buyuksun abi tamam abi kusura bakma abi hadi yol al kafanı kırmayayım Tolga artık kimliğini açıkla.

hala tolga demekte ısrarcısın, ne kadar salak bir insansın ya. senin gibi asalak birine karşı bırak yalanı tikimi bile oynatmam.
Boş yapmadan gitsen iyi olur dikkatimi artık çekmiyorsun.

Çevrimdışı kirligazoz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #114 : 29 Aralık 2018, 20:32:16 »
karaktersiz bir insansın abim sen, git alman ideoljisi bildiğini sanıp rol yap. hadi yallah

ailene söyleyeceğim, biraz daha ilgilensinler seninle. gerzek bir oğul yetiştirmişler, allah düşman başına vermesin.

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
« Yanıtla #115 : 29 Aralık 2018, 20:34:01 »
herkes kendi önünde olanı yesin, yok eğer ben farklı bir şey yiyeceğim diyorsan büyük şeylere girişme canımın içi. Burak abin ile bol dmler.

hakan bile bunun lafını aramızda yapmıyorken bunu bana söylemek senin haddine kalmaz. 4GBlik oyun için asosyal or.. ço.. gibi buraya bağlı değiliz şunu anla. Bilgisayar başında durup klavyeden sallamak sana basıt geliyor olabilir ama büyüdüğünde bunların ne kadar komik olduğunu anlayacak mısın bilmiyorum. Hakan şuan gelip bana dese 500 Gramın parasını istiyorum diye veririm. Ben senin gibi seviyesiz değilim en azından. Daha doğrusu o senin gibi seviyesiz değil her yere bunu reklam etmiyor.
Lan yüzsüz herif discord'dan ana avrat sövmeyi bilyorsunuz eski hesabımı kaybettim bulursam atarım.

Çevrimdışı kirligazoz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #116 : 29 Aralık 2018, 20:34:54 »
ya kesin kaybetmişsindir, benim babam da bordo bereli, kırk saat suyun altında nefessiz dalış yapıyor.

şu iki adamın arkasından sallamayı bırak, her önüne gelene hakan diyorsun. artık ne etki bıraktıysa bu hakan kuyruk acın var herhalde? gece rüyalarına falan da giriyor mu?

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
« Yanıtla #117 : 29 Aralık 2018, 20:35:05 »
karaktersiz bir insansın abim sen, git alman ideoljisi bildiğini sanıp rol yap. hadi yallah

ailene söyleyeceğim, biraz daha ilgilensinler seninle. gerzek bir oğul yetiştirmişler, allah düşman başına vermesin.
Hadi ikile canım dikkatimi çekmiyorsun şuanda ailem yaptığım işlerden dolayı gurur diyor hadi canım hadi bitanem.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #118 : 29 Aralık 2018, 20:35:30 »

Lan yüzsüz herif discord'dan ana avrat sövmeyi bilyorsunuz eski hesabımı kaybettim bulursam atarım.

yine sana ana avrat söverim bunda sorun yok, uslanmayana her türlü muamele yaparım. beni alakadar eden bir durum değil benim hakanla veya başkasıyla zorum yok. şuan sen kaşınıyorsun ve sus derim.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #119 : 29 Aralık 2018, 20:36:00 »
EĞER BEN ADAM OLMAYACAĞIM DİYORSAN, bu yine senin kararın saygı duyarım. Hadi iyi oyunlar abim benim.