Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

TheUnderWorld-Bar

Başlatan 1azim, 23 Aralık 2018, 20:38:54
Okunma sayısı 256 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 1azim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Şubat 2024, 18:23
Toplam oynama: 92 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Şubat 2024, 01:26
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
TheUnderWorld-Bar
« : 23 Aralık 2018, 20:38:54 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(DaryII_Morgan,Jermaine Jaqueline,David Black, Maria Black)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(12)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Evet olacak kendi birliğime TheUnderWorld Birliğine)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Hafta içi 4 saat hafta sonu 13 saat)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Hayır girmedi
İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(https://i.hizliresim.com/bVYNMY.png https://i.hizliresim.com/k9JVL7.png   https://i.hizliresim.com/JZ6PmB.png):
Spoiler:
2.02:İşyeri adı:(TheUnderWorld)

2.03:İşyeri tipi:(Bar/Club)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(....Maria Black genç yaşlarında mahalle aralarında vakit geçirir,pis işlerle ugraşırdı.Birgün Ivan Black kızının düzgün bir gelecek kurması ve onurlu bir meslek seçmesini söyledi.Bunun üzerine Maria Black Rus Kadın Ordusuna katıldı.Görevindeki başarıları ve sert yapısıyla takdir topluyor,komutanları daha da yükselmesini istiyorlardı.Ancak Maria eski alışkanlıklarını bırakamamış;ordu kurallarına değil kendi kurallarına uyuyordu.Geçen zaman içersinde emre itaatsizlikler ve güç merakı yüzünden yaptıgı davranışlar ordudan atılmasına sebep oldu.Maria artik kendi rotasını çizecekti ama bu babasının yanında yapamazdı.İstediği kumar,kan,erkek ve lüks yaşam...Maria artık Los Santos'da...)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Öncelikle oyuna arkadaşlarımı toplayıp rol ortamı kuracağım illegal işler yağacağım daha sonra IC arkadaşlarla oralarda güzel partiler vereceğiz Valeler,korumalar,daha bir çok şeyler oyunda daha çok insanlarla vakit geçireceğim yani oyunda anlicanız rol ortamı kuracağım...)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Oyunda fazla rol dönmüyor ben bar acarak orada rol döndüreceğim insanlarla IC'de vakit geçireceğim)
)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Şehirde eğlence yok, bir kere şehre eğlence getireceğim, bu eğlence sürekli devam edecek. Aktif çalışan kadromla her gece hizmet sunacağım. Şehirdeki daha çok elit kesime hitap edeceğim gerek çalışanlarım gerek kendim olsun bu işletmeye can vereceğiz.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Maria Black"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Shady

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 17 Şubat 2024, 21:52