Oyunda olan rollerinize ve kültürünüzü test etme fırsatım oldu.Bence birazdaha kültür hakkında araştırmalar yapmalısınız../PM yoluyla adam toplamayı bırakmalısın açıkçası.Rollerine baktıktan sonra bu tanıtımın sana ait olduğunu bende düşünmeye başladım açıkçası.Umarım kendinizi geliştirirsiniz bu şekilde gitmemenizi tavsiye ederim.
Kardeş ooc olarak alımlar yapmıyor, ıc olarak alımlar yapıyor, kişiler rol biliyor mu bilmiyor mu test ediyorum, ki neden daha sonra birlik hakkında kötü düşünceler olmasın diye, birde bu kafanızda kurduğunuz yok pm yok kötü felan gibi şeyleri nasıl kurguluyorsunu bilemiyorum yani şöyle ne akla hizmet elinizde birşey yokken böyle yalandan ibaret yorumlar yapıyorsunuz bilemiyorum, artık şöyle düşünmeye başladım bence forum ve oyundaki kuralların patentini almışsınız sanırım da çok bilmişlik yapıyorsunuz, ama merak etme bu tür yorumlarınızı saklıyorum, diğer arkadaşınlada plan kurmuşsunuz belli, eğer elinde ss veya herhangi bir kanıt varsa lütfen buraya atın, çekinmeyin, açık olmak gerekirse, şöyle söyliyim elinizden geleni ardına koymayın buyrun sorun yok, elbet karşılık beklersiniz, iyi roller, iyi akşamlar, umarım rollerde görüşmemek dileğiyle..