Şimdi senin tek yapman gerek Hill+ kardeşim bir notpad+ programını aç oraya 48pt büyüklüğünde Kurallar yaz ve altına tek tek şunları yaz.
1- İllegal rollerinizi başka kişilere belli etmeyin.
2- Siz birer mafya üyesisiniz çok göz önünde durmayın(Pizza'da araç önüne geçip /lean 1 çekmeyin)
3- Çok az kişiyle muhattap olun her önüne gelene "hey selam naber" gibi samimiyet kurmayın.
4- (Kurucu kişi için) Ticket atıp telsiz kullanma izni alman gerekiyor "birlik teknik destek" departmanından.
5- Çok fazla silahlı role girmeyin savaş sadece silahla olmaz saksıyıda çalıştırın.
Bunları yapmadığın sürece birliğin düzene girmez ve ne sistem onayı ne de Rina Roleplay sunucusunda bir saygınlığın olur şuan benim tarafımdan bakarsanız bu topluluğu birlik olarak göremiyorum sadece kendi aranızda eğlenmek için açmışsınız gibime geliyor düzeltin.
olm adamlar dcde allaha sövüyor ic olarak olan bir şeyi oocde kine vuruyor yetmemiş gibi tanımadıkları adamı forumdan bakıp kaçırıyor ve sabah iptal ettikleri rolü varsayarak role devam ettiriyor tabiiki de eğlenmek için açılmış asdğkgfasg
Kanka,bunun trol olduğunu anlamayacak kadar mizahınız ölmüş
Ordaki olayların önceki ss lerinide atarsan sevinirim 
sen birlik yetkilisisin, nasıl idlewood gibi bir yerde troll yapabiliyorsun? bunun mizahla alakalı olduğunu sanmıyorum, icden oocnin mizahını mı yaptın anlamadım .d