Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jerry "Little Paul" Carlozzi

Başlatan REALSODATHEBOSS, 22 Aralık 2018, 14:22:39
Okunma sayısı 1017 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:03
Toplam oynama: 138 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21

Çevrimdışı turtle

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:26
Toplam oynama: 317 gün, 10 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:25
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:17
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
Son giriş: 02 Nisan 2023, 18:21
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: Jerry "Little Paul" Carlozzi
« Yanıtla #42 : 24 Aralık 2018, 14:37:38 »
şaşırmadım her zaman ki gibi mükemmel

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
« Yanıtla #43 : 24 Aralık 2018, 16:37:53 »
şaşırmadım her zaman ki gibi mükemmel
:)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
« Yanıtla #45 : 25 Aralık 2018, 20:49:48 »
kilit arsiv, kuralların yenilenmesinden sonra karakter tanıtımı ile ilgilenmemeye karar verdim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
« Yanıtla #46 : 25 Aralık 2018, 20:50:18 »

CASE REPORT
CASE DATE: 23.12.2018, 19:20

Mahkemenin başlaması ile beraber şüpheli Carmine Morelli ve Jerry Carlozzi yargısı başlamıştır. [19:22]

Judge: Jerry Carlozzi, doğum tarihi 26 Nisan 1996. Doğum yeri; İtalya, Palermo. Baba ismi Paulie Carlozzi, anne ismi Tiffany Carlozzi. Onaylıyor musun?

Jerry Carlozzi: Evet, onaylıyorum.

Judge: Baban Paulie Carlozzi'nin ölümünden sonra Amerika'ya gelmen garip bir olay. Psikoloji bölümünde İtalya'da olan okulunda başarıların vardı. Bu fikrinin değişmesi ve Morelli'nin ekibine birden giriş sağlaman hakkında ne diyeceksin. Babanın intikamını aldıktan sonra için rahat mı edecek? Hayır, bok deliğinde sürünüp gideceksin oğlan.

* Jerry Carlozzi kısa süreliğine Carmine'a baktı, ardından eski davasında olan savcıya bakarak;

Jerry Carlozzi: Bunun hakkında bir şey diyemeyeceğim, babam hakkında tek bildiği enteresan ve sırlarla dolu bir adam olduğu. Onun sadece tabancasını gördüm. Onun dışında Morelli'nin ekibinde olduğum olayını yalanlıyorum. Babam Amerika'da öldürüldü. Onun cenazesi için geldim. Morelli benim vaftiz babam oluyor. San Fierro'da onun yanında ikamet ediyorum. Onun evinde bir süre misafir kalacağım.

* O'Willian sinirden pis pis gülüyor, Carlozzi'ye bakarak ayaklandı, projeksiyon makinasının yanına adımladı.

Savcı O'Willian: Yine hikayelerin bitmiyor Carlozzi, bu sefer sırada ne var, silahı büyük annen mi ateşledi. Hadi ama çok eski kafalısın bu söylediklerine çocuk bile inanmaz. Üstelik Vacca'nın yakın korumalığını yaptığını bile biliyoruz. Büro ajanımız bunu iş birlikçileri ile doğruladı. İtalya'dan gelme sebebin bu değil. Kısıtlı kalacak işler değil bunlar Carlozzi. Bizimle yarışa girme derim.

* O'Willian sözünün ardından projeksiyon makinesinden beyaz perdeye fotoğrafları yansıttı, güler yüz ile Carlozzi'ye bakıyor.

Alıntı yapılan: kanıt1

Savcı O'Willian: Morelli konuşuyor, sen ise Carmine ile beraber adamın başında bekliyorsun. Elinde olan küçükken oynadığın çata patlara benzemiyor. Elinde .45 ACP var, üstelik bu tabancanın babanın yadigarı olduğunu biliyoruz. Baban ile aranda sorunlar vardı. Bence buraya gelme sebebin babanın yerinde gözünün olması. Onu hep kıskandın. Çocukluğundan beri..

* Carmine Morelli Carlozzi'ye alaycı şekilde baktı, savcıya bakışlarını tekrardan çevirdi.

* Jerry Carlozzi Carmine ile göz göze geldi, küçük bir kahkaha atarak savcıya döndü;

Jerry Carlozzi: Ahahaha, benim yargılandığım şey bu değil. Sadece burada bir silah ile görüntülenmişim. Bunda bir sakınca yok. Ruhsatsız silahın cezası en son beş bin dolardı sanırsam. Öyle hatırlıyorum siz daha iyi bilirsiniz cebinize parayı koyabilirim sorun yok fakat bu fotoğraf eski. Beni bu fotoğraf ile yargılayabileceğinizi sanmıyorum. Küçükken çata pat ile oynadığımda doğrudur bunu kabul ediyorum fakat siz ne yapıyordunuz merak etmiyorum değilim. Size saygımdan dolayı susacağım.

* Jerry Carlozzi konuşmasının ardından sırasıyla Eric, Carmine ve Paulie'a baktı. Yerine oturur.

* Paulie Masseria kumandadan projeksiyonun görüntüsünü değiştirdi.

Alıntı yapılan: kanıt2

Judge: Fazlasıyla konuştun Carlozzi, bu senin suçsuz olduğunu kanıtlamıyor. Carmine adamın başında konuşurken, yanında rahat bir şekilde sigara içiyorsun. Carmine, senin nasıl bir savunman var? Cidden merak ediyorum, ünlü suç örgütlerinin liderisin. Bunu biliyoruz, fakat hiç bir zaman kanıtlayamıyoruz. Carlozzi'nin babasının intikamını alınca bir iki ayakçıyı ortaya sürüp onların ailesine bakacağız gibisinden yapacağınız olaylar hoş değil. Erkek gibi davranın.

Carmine Morelli:Bu fotoğrafı ben bile hatırlamıyorum, en azından iş birlikçi yapılan kişileri tanıyıp federalleri kendi amacım için kullanabilecek düzeyde akıllıydım o vakitlerde fakat bu fotoğraflar artık dediğin gibi eski numaralara giriyor. Çocuk oyunu oynamıyoruz burada. İki kişinin eski fotoğraflar yüzünden müebbet hapis cezasına çarptırılması sizin üstünüzde olanların kafasında soru işareti yaratmaz mı? Biraz mantıklı haraket edin. Carlozzi, dediği gibi beş bin dolar ödenemeyecek bir mevla değil.

* Carmine Morelli öksürür, ardından sağ işaret parmağını havaya kaldırır.

Carmine Morelli: Ama bir saat sonra, ama bu gece, ya da ben dedektif bokları yüzünden yüz yıllık hapisimi yatarken. La Cosa Nostra devam edecek.

* Eric Castelli yeterince sustuğunun farkında, Vacca'nın para ödediği hakime göz kırpar, ayaklanır;

Eric Castelli: Savcımızın fotoğraf delilleri RICO davası ile alakasız, sadece ruhsatsız silahların bulunduğu bir iki fotoğraf ve dağda bulunun bir lokasyonda silah ateşlenmesinden dolayı yargılanmaları saçma. Bunu sizde biliyorsunuz Hakim. Tek yapmak istediğiniz müvekkillerimin ağızından laf almaya çalışmak ve ben buna izin vermeyeceğim. Davanın düşmesi taraftarıyım. Ruhsatsız silahlar için gereği yapılır ve iki silahta başka kişilerin üstünde bulunduğu davada söylenmedi. Devlet kendi menfaati için bu davayı müvekkillerime açıyor. Sizden ricam davanın düşürülmesi ve bu saçmalığa bir son verilmesi.

* Paulie Masseria Eric'a imalı bir haraket yaptı, Vacca'yı desteklercesine ayaklanır;

* salonda olan genelde herkes ayaklandı.

Judge: Gereğinin yapılması için karar verildi. Jüri kararına aldırılmadan Amerika devletinin bana sağladığı yetkiye dayanaraktan Jerry Carlozzi ve Carmine Morelli hakkında olan soruşturma davasının düşmesine...

* O'Willian elini alnına sertçe vurdu.

* Federal Ajan masaya bir yumruk attı, mahkeme kararını dinliyor.

Judge: Bu davanın tekrar açılmasına dair Savcılıktan bir belge alınması durumunda değerlendirilmeyeceğine iki şahısın suçlarının düşürülmesine karar verilmiştir.

* Jerry Carlozzi savcıya piç bakışı atıp sırıttı, mahkeme salonundan ayrılır.