İlginç bir tanıtım. Meksika ve kartel uyuşuyor ama bilemiyorum. Birlik tanıtımızda anlatılan hikayeler derme çatma uyduruk hikayeler. Birlik tanıtımıyla rolleri uyuşmuyor ve hikayenizde bulunan bu sözle yaptığınız rollerin alakası yok. Eğer kötü yorumlara açık değilseniz yapabileceğim hiç bir şey yok. Sizin birliğinizin hakkında yorumlarım açık ve net sebepsizce millete saldıran ardından biz saldırınca "Ya siz role saygınız yokmu?" gibi kelimeler kullanarak kendini haklı çıkarmaya çalışan bir kaç topluluksunuz. Cidden kötü bir durum zararlı rollerde mızıkcılık yapan ama kar yapabileceği rolde her zaman en iyi rpci gibi davranan sahte bir kişiliğiniz var. Kusura bakmayın genelleme yapıyorum ama daha önceki birliğiniz olan "Idlewood blokları" aynı sebepten terk ettiniz. "Herkes bize saldırıyor." Eğer siz konuşmak yerine gidip oraya buraya saldırırsınız kişi/kişiler bir olur size saldırır sonra ne oluyor? "Kinli bunlar bak." Kin falan yok dalgalar daha yeni başlıyor. Bu arada meksika rolleri geniş ve güçlüdür ama meksika kültürüde zordur hemde bunu roleplay'a dökmek sakinliğinizi korumanız gerekiyor örgüt rolleride böyle değil. "Vuralım kıralım." bu mantıkla ilerliyorsunuz örgüt rolleri amaçları vardır ağır derecede zarar vermek gibi örnek vermem gerekirse zengin bir iş adamını kaçırıp gasp ederler. El coronaya gidip oradaki herkese ateş edip onları gasp etmeniz "DM" kapsamına girmektedir. Bu dediğim olay için gerekli şikayeti açtım ve şahıslar bu birlikte olduğundan dolayı buraya yorumumu yapıyorum. İyi roller dilerim arkadaşlar.
Şimdi öncelikle aslan parçası bana burada terimleri veya kural ihlalerinden bahsediyorsunuz daha önceki oynadığınız sunucularda sizleri jaillediğimde discorduma gelip eşşekler gibi anırarak benden af dilemeyi biliyorsunuz bu 1.
İkincisi olarak sen sanal alemde abazanın tekisin ve seni bu yüzden discorddan banladığım için hiçte pişman değilim.
Daha sonra senin gibi insanlardan hiçbir örnek alıcı söz göremiyorum ve senin buraya mesaj atmanı yasaklıyorum attığın taktirde şikayet oluşturacağım haid bak dalgana simdi.