Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[GÜNCEL] Los Santos Polis Departmanı için olmasını veya...

Başlatan Felina, 20 Aralık 2018, 15:46:28
Okunma sayısı 1117 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bodrumlu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Marc Chicago Lv.20
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Nisan 2021, 20:30
Toplam oynama: 101 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [GÜNCEL] Los Santos Polis Departmanı için olmasını veya...
« Yanıtla #20 : 27 Aralık 2018, 00:54:06 »
PD Fear Rp uygulamiyor direk TAc 1

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #21 : 27 Aralık 2018, 01:04:34 »
Oluşumda mevcut bulunan başvuru görevlileri kesinlikle sıkı ve ağır bir denetim altına alınmalı. Çoğu dönem - başvuru kontrol görevlisi (  şu anda işe alım ve istihdam diye geçiyor ) başvuruları kontrol ederken nesnellikten daha çok öznelliğe göre kararını veriyor ve tercihini yapıyor. Bu sorunun ortadan kalkması için tarafsız bir oluşum üyesi ayrı olarak işe alım ve istihdam birimi olarak görevlendirilmeli veyahut kadroda bulunan yüksek rütbeli kişiler tarafınca başvurular kontrol edilmeli.

Bütün bunlara ilave olarak oluşum içerisinde yönetimle yakın bağlar kurulmaya çalışıldığını sanıyorum. Yönetimin oluşumdaki oyunculara farklı bir bakış açısı olmalı, ne tam dost, ne tam bir yabancı gibi ikisinin ortasında bir bakış açısıyla bakmalı.

Sivillere silah ruhsatı izni gelmeli, bu ruhsat sadece "colt-45" için talep edilebilinmeli. Ruhsat fiyatı ve kriterleri yüksek tutulmalı. Ruhsatla ilgili bütün ihlaller oyun içi olarak sayılmalı. Ruhsatlı silahlar satılmamalı veya takas edilmemeli bu kriter oyun dışı bir ihlal olarak kavranmalı.

Kesinlikle ama kesinlikle oyun içi memur şikayetleri dikkate alınmalı, @Los Santos Polis Departmanı isimli oluşumun ana forum hesabına gönderilen hiç bir oyun içi rapor neredeyse dikkate ve kaale alınmıyor veya bir geri dönüt sağlanmıyor.

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2019, 17:27
Toplam oynama: 61 gün, 7 saat
« Yanıtla #22 : 27 Aralık 2018, 13:13:19 »
1 - Her çatışmada metro swatın gönderilmesi, illegallerede biraz şans tanıyın ki adamlarda zevk alsın.
2 - Dedektif büro'yu açman acayip gereksiz birşey zaten sunucuda çok az sayıda illegal insan var.
3 - Unmarked devriyeler atabilirsiniz, dedektiflik yerine daha hoş ve güzel olur.
4 - PD'de gördüğüm kadarıyla sivillerle rol yapmayı hevesli birilerini görmüyorum sadece yaptıkları araba sürüp devriye atmak suçlu kovalamak vurmak taserlamak vs.
5 - Oluşumdaki kişilerin ölme korkuları yok nede olsa oyun la boşver amk kafasındalar, onları düzeltmeleri bence LSPD açısından gayet güzel olur, cover almayı kaçmayı ateş açan adamın ağzına kadar girmemeyi kast ediyorum.
Aklıma geldikçe daha çok yazacağım.
Bir pd olarak katılıyorum

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #23 : 27 Aralık 2018, 13:31:43 »
PD Fear Rp uygulamiyor direk TAc 1
Fear uygulanmazsa CK izni verilir, oyun kurallarında gerekli açıklaması yazıyor bu kuralın.