Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[GÜNCEL] Los Santos Polis Departmanı için olmasını veya...

Başlatan Felina, 20 Aralık 2018, 15:46:28
Okunma sayısı 1133 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Felina

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ağustos 2020, 02:17
Toplam oynama: 74 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)

Konu başlıktaki gibi, sizlerin düşünceleri ve yorumları üzerinden oluşumu birlikte daha iyi hale getirme şansını denemek istedim, polis departmanı için görüşleriniz veya değişmesini istediğiniz şeyler nelerdir?

Çevrimdışı mthn06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mihael Keehl Lv.14
Köken: İrlandalı
Son giriş: 25 Ocak 2019, 04:09
Toplam oynama: 77 gün, 12 saat
Ynt: [GÜNCEL] Los Santos Polis Departmanı için olmasını veya...
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2018, 15:53:19 »
Başvuru formunu değiştirin ve iyileştirin, başvuruların alımlarda daha büyük bir rolü olsun.

Başvuruların incelenme sürecinin de daha sağlıklı olması gerekiyor, böyle değil:

Çevrimdışı Alberto35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2020, 14:18
Toplam oynama: 39 gün, 10 saat
« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2018, 16:02:14 »
1 - Her çatışmada metro swatın gönderilmesi, illegallerede biraz şans tanıyın ki adamlarda zevk alsın.
2 - Dedektif büro'yu açman acayip gereksiz birşey zaten sunucuda çok az sayıda illegal insan var.
3 - Unmarked devriyeler atabilirsiniz, dedektiflik yerine daha hoş ve güzel olur.
4 - PD'de gördüğüm kadarıyla sivillerle rol yapmayı hevesli birilerini görmüyorum sadece yaptıkları araba sürüp devriye atmak suçlu kovalamak vurmak taserlamak vs.
5 - Oluşumdaki kişilerin ölme korkuları yok nede olsa oyun la boşver amk kafasındalar, onları düzeltmeleri bence LSPD açısından gayet güzel olur, cover almayı kaçmayı ateş açan adamın ağzına kadar girmemeyi kast ediyorum.
Aklıma geldikçe daha çok yazacağım.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2018, 16:34:50 »
LSPD'ye karşı ön yargılı olan insanlar girip bi' bakmalarını tavsiye ediyorum haaa haklı olduğunuz taraflar da var. Size tavsiyem girin bi' bakın.

Çevrimdışı 4meizer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:55
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2018, 16:56:25 »
1 - Her çatışmada metro swatın gönderilmesi, illegallerede biraz şans tanıyın ki adamlarda zevk alsın.
2 - Dedektif büro'yu açman acayip gereksiz birşey zaten sunucuda çok az sayıda illegal insan var.
3 - Unmarked devriyeler atabilirsiniz, dedektiflik yerine daha hoş ve güzel olur.
4 - PD'de gördüğüm kadarıyla sivillerle rol yapmayı hevesli birilerini görmüyorum sadece yaptıkları araba sürüp devriye atmak suçlu kovalamak vurmak taserlamak vs.
5 - Oluşumdaki kişilerin ölme korkuları yok nede olsa oyun la boşver amk kafasındalar, onları düzeltmeleri bence LSPD açısından gayet güzel olur, cover almayı kaçmayı ateş açan adamın ağzına kadar girmemeyi kast ediyorum.
Aklıma geldikçe daha çok yazacağım.
Bunların bazılarına hak veriyorum ve FRANK devriyesi gelmeli bunu Eylül'de de söylemiştim o konu arşivdedir şuan girip bakabilirsiniz. Neden sokakta yürüyen yaya bir polisle rol yapmayalım ki?

Çevrimdışı SERCXXN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 27 Eylül 2023, 00:54
Toplam oynama: 116 gün, 0 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 26 Eylül 2023, 22:25
Toplam oynama: 15 gün, 5 saat
« Yanıtla #5 : 20 Aralık 2018, 18:57:13 »
Uzun süredir sunucuda değilim ama en son bıraktığımda polislerin illegal olduklarını düşündükleri ya da bildikleri kişilere "çöp" gibi davranması, bazıları rol yapsınlar demiş, bazen illegallerle sohbet rolleri yapanlar görüyordum sohbetin ortasında çekip vurmadıkları kalıyordu, şuan durum nasıl bilmiyorum ama bıraktığımda böyleydi..

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #6 : 20 Aralık 2018, 19:25:34 »
PD'nin oluşum dışındakilere karşı gruplaşmasına son verilmeli. En ufak illegal/legal tartışmasında bütün PD konuya hücum ediyor. Daha düne kadar illegal rol yapan adam bugün söz konusu bir konuda ölümüne legali savunuyor sanki legal hayatı kendisi yaratmış gibi. TS'nin amacının dışında kullanıldığını, gruplaşmaya yol açtığını düşünüyor ve bu konuda kontrollerin artırılması gerektiğine inanıyorum. Konuya ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum.
Sonuna kadar haklı, ekleme olarak
Sunucuda tek gerçek rol yapan kendileriymiş gibi tavırları var. Galiba üstten bakma şartı falan var başka bir açıklama bulamıyorum. Ayriyeten silah kaybı, para kaybı gibi korkuları olmadığı için rambovari hareketlerle çatışma yapıyorlar. Bu konuda rol gerçekliği açısından eğitim verilmesi şart. Vurulma korkusu olmalı

Çevrimdışı TURKISHPOWA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 00:27
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Nisan 2023, 12:10
Toplam oynama: 374 gün, 8 saat
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:31
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #7 : 20 Aralık 2018, 23:36:31 »
Spoiler:
Başvuru formunu değiştirin ve iyileştirin, başvuruların alımlarda daha büyük bir rolü olsun.

Başvuruların incelenme sürecinin de daha sağlıklı olması gerekiyor, böyle değil:

Küçücük forumu, kitap okuyan ve hızlı okuyan birisi olarak kaç dakikada okuyabilirim?
Kabul etme yazısı ctrl vde zaten, okuyorum sorun yoksa kabul ediyorum.
Daha mantıklı olayla gelin lütfen.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #8 : 20 Aralık 2018, 23:39:28 »
1- Bu tavsiyem sivillere: Ride ALONG programına katılıp LSPD'ye karşı olan önyargınızı kırabilirsiniz.

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 21 Aralık 2018, 00:15:43 »
Aranızda belki rol yapan veya iyileştirmeye çalışan insanlar olabilir fakat bir kere adı çıkan bir oluşumu toparlayamazsınız, 10 dakika önce çatışmada hastaneye gönderilen birimleriniz tekrar aynı bölgede devriyede bulunuyorsa bu gerçek zaten değişmemiştir. Kadrodaki insanlara ilk önce çatışmada ki korku rolünü entegre edin 2 birim mahallelerde elini kolunu sallayarak devriyesini sürdürmesi kadar saçmalıklar halen sürüyor. Bunları şikayete döktüğümüzde mitoz gibi bölünen şikayetle alakası olmayan departman arkadaşlarıyla savunmasını gerçekleştiren topluluğa hitap etmekte bi meseledir. Yetkiniz varsa mümkünse birimlerinizi izleyin ki ancak böyle bir somut sonuca ulaşırsınız. İyi sandığınız şey halen sürünmekte.