Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Darly Yumezing - CK Talebi

Başlatan é partito illuminate`, 20 Aralık 2018, 00:07:20
Okunma sayısı 590 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Darly Yumezing - CK Talebi
« : 20 Aralık 2018, 00:07:20 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : "Darly Yumezing"
Olay Tarihi: "SS"
Olay Zamanı: "SS"

Oyun için adınız: "Lil Rae Smurf"
CK etmek isteme sebebiniz :Kişi benim birliğimde 1 hafta bulundu bundan önce fear yapmadı diye açtım fakat kabul olmadı şuanda gelip kendi aklınca vurup küfür edip gidiyor ck etmek istiyorum.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: " Bu eski konu https://www.rina-roleplay.net/forum/index.php?topic=30950.0

Şuanki ss-ler

"

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Darly Yumezing - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2018, 00:08:17 »
Ha birde bu konuşma var :D jhfjskdfhdjs

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2018, 15:06:03 »
Yeni SS'ler:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 25 Aralık 2018, 01:42:16 »
Hala geçerli))

Çevrimdışı I am The God

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 15:01
Toplam oynama: 86 gün, 16 saat
« Yanıtla #4 : 25 Aralık 2018, 01:58:57 »
sürekli senin birliğinde olduğum halde silah ile düşürdün hakkında şikayet açacağım dediğmde birlikten attın halen ss ler duruyor atabilirim, sonrasında düşman oldun gördüğün yerde düşürdün bende karşılık verip gördüğüm yerde düşürdüm sana düşman olan tüm birliklerle dost oldum ve 1 tanesinin, içindeyim karşılıklı aynı işi yapıyoruz bunun neresi ck talebi için geçerli sebep,

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 25 Aralık 2018, 02:23:01 »
sürekli senin birliğinde olduğum halde silah ile düşürdün hakkında şikayet açacağım dediğmde birlikten attın halen ss ler duruyor atabilirim, sonrasında düşman oldun gördüğün yerde düşürdün bende karşılık verip gördüğüm yerde düşürdüm sana düşman olan tüm birliklerle dost oldum ve 1 tanesinin, içindeyim karşılıklı aynı işi yapıyoruz bunun neresi ck talebi için geçerli sebep,
Bak aslanım beni birliğe al dedin aldım aramızda trollükler oluyor ara sıra sende katılıyordun sonra seni discord odaya çekmedim /f chat'inden beni siklemiyorsunuz aranıza almıyorsunuz gibi laflar söyledin seni o birlikte tutmak istemiyordum zaten en sonunda zaten gittin sonra gelip bana ateş açtın azrailin olacam lil diyordun yere düşünce fear yapmıyorsun beni görünce abilerinin yanına kaçıp mix yapıp gelip beni vurmaya çalışıyorsun ben seni birlikte neden istemediğimi söyledim yaşın küçük ve olgun değilsin o yüzden seni istemedim şimdi burada gelip bana böyle laflar söylemen çok garip sen abilerinle mafyacılık oyna kafa dengi abilerini bulmuşsun zaten.

Çevrimdışı I am The God

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 26 Aralık 2018, 16:41:35 »
Bak aslanım beni birliğe al dedin aldım aramızda trollükler oluyor ara sıra sende katılıyordun sonra seni discord odaya çekmedim /f chat'inden beni siklemiyorsunuz aranıza almıyorsunuz gibi laflar söyledin seni o birlikte tutmak istemiyordum zaten en sonunda zaten gittin sonra gelip bana ateş açtın azrailin olacam lil diyordun yere düşünce fear yapmıyorsun beni görünce abilerinin yanına kaçıp mix yapıp gelip beni vurmaya çalışıyorsun ben seni birlikte neden istemediğimi söyledim yaşın küçük ve olgun değilsin o yüzden seni istemedim şimdi burada gelip bana böyle laflar söylemen çok garip sen abilerinle mafyacılık oyna kafa dengi abilerini bulmuşsun zaten.
hahaha ilk geldiğimde sağ kolundum en sevdiğin adamındım öyle d iyordun sana en üst rütbe vercem diyordudun f chatten baskın atıcaz gelin dediniz bende f chatten nerdesinizx1 nerdesinizx2 nerdesinizx3 nerdesinizx4 nerdesinizx5 yaptım sonda herneyse ben kaçar tkmıyorsunuz dedim siz attınız sorgusuz soalsiz, sonradan aldın rütbe verdin, takıldım yanında tekrardan, sonrasında 2 de 1 beni düşürdün, bende f chatten yapma dedim anlamadın sonrasında şikayet açacam hakkında dedim, öylelikle birdhaa düşürdün sonrasında birlikten attın... mafyacılık oynamnıyoruz siz nasıl kardeşsiniz, bizde öyle kardeşiz abiyiz, burası seni ilgilendirmez. kafama göre bulmuşum bulmamışım, orası seni ilgilendirmez...

Çevrimdışı I am The God

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 27 Aralık 2018, 06:43:48 »
Son attığın 4 ss' birlikten atıldıktan sonra alınmış ss'ler tehdit ettin bizimkilerde seni vurmuş bunda bir sakınca yok ve ben 14 yaşında çocuğu alıp sen sağ kolumsun aslanım sen iyisin hiçbir zaman demem beni tanıyan tanır zaten ben 16 yaş ve altındaki topluluğa tamamen gıcığım benim discordumda takılanlar bilirler ben mafya değilim seni sağ kolum yapayım kendi kendine triplere girme çocuk.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 27 Aralık 2018, 06:46:19 »
Ayrıyeten kendisinin attığı ss'te herşey belli ben /f chatten kendisini uyarıyorum "yapma şunu" diye çocuk hala trolle devam ediyordu bende düşürdüm.