Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Peter_rat -
Blake_Barrett)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(11)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Bu bar yeni açıcağımız silah ticareti yapıcağımız birliğin barı olucak güzel roller çıkartmak adına böyle bir başvuru atıyorum.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Sınav zamanları dışında günde 9/14 saat aktifim.)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:Girmedi.İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı:(Secret Crime PUB)
2.03:İşyeri tipi:(Bar)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Blake küçüklükten beri bu işlere merak salmış haldedir babasının bir tüccarı vardır abisi ile birlikte illegal işlere başlamış hatta onları destekleyen bir ortama sahiptirler ve illegal işlerden kazandıkları paralar ile bu barı açıp kendileri yönetmek istemektedirler.(buraya)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC olarak bu barda eğlenceler düzenlenip ödüller verilicektir ve gece yarıları eğlenceler sona erince gizli gizli illegal işlerden ümidini kesmeyen Blake ve abisi silah ticareti yapıcaktırlar./OOC olarak ise youtube tagım var sunucuda biliyorsunuzdur youtube kanalıma katkı ve daha iyi rol videoları sunmak adına böyle bir başvuru atıyorum. (buraya)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Sunucuda bar içerisinde çektiğim videolar sayesinde izleyenleri etkileyerek sunucunun kalitesini ve farkını roller ile göstermek adına katkı sağlayacağım.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) (:Blake ve abisi bu barı para kazanmak ve bulunduğu bölgedeki insanları barda davet etmek adına açıyor ve bar kapandıktan sonra ise gizlice silah ticareti yaparak barın açık kalmasını sağlıyor /Arto olarak şehirdeki bir çok kişinin eğlenmesini, biralarinin tadına bakması ve özel günlerde etkinlikler düzenlenecek)
Ben, "raif123"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.