Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Araçlarınızı, evlerinizi ve silahlarınızı hızlı satmanın yolu!

Başlatan GUARDIAN, 18 Aralık 2018, 18:04:48
Okunma sayısı 346 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GUARDIAN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nico Normand Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Nisan 2023, 12:09
Toplam oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ****t'z
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Merhaba rina roleplay halkı, biliyorsunuz ki belki çok fazla konu gördünüz. Ama bu konu son konum olacak inşallah.
"Rina Roleplay |  İlanlar" uygulaması ile araç, ev, silah ilanları verilebiliyor. İnsanlar buradan görüp daha kolay alışveriş yapabiliyorlar.
İllaki sevmeyen olacak ama hemen ön yargılı düşünmesin. Bir videomuzu izlesin ona göre indirir veya indirmez. Ben hevesli bir kişiliğe sahibim. Bu uygulamadan kazancım 0 ama zevk için yapıyorum. Herkesin bir mesleği var. Bizde yazılımcı gibi bir şey olalım. İndirmeyen kişilere buradan yine teşekkürlerimi iletiyorum. İndirenlere de çok teşekkür ediyorum. Şuanda +215 kişide yüklü. Hera'da bizi destekliyor ve istediklerimizi onaylıyor. Burdan hera'ya çok teşekkür ederim bize bu şansı tanıdılar.

Ofisimize de bekleriz sizleri. ID: 31
İyi Günler Dilerim, güncelleme geldikce bu konuda paylaşacağım. Eklenmesi veya düzeltilmesi istenen konuları düzgün şekilde yazınız.(pm)

İndirmek Için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rinarp

Çevrimdışı GUARDIAN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nico Normand Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Nisan 2023, 12:09
Toplam oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ****t'z
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Uygulamaya bir özellik eklendi! :
Mesajlaşma özelliği eklendi, mesaj gönderebilirsiniz!