Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

San Andreas Eyaleti

Başlatan Emre II, 17 Aralık 2018, 22:48:48
Okunma sayısı 671 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shazaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 26 Mart 2025, 17:24
Toplam oynama: 201 gün, 22 saat
Ynt: San Andreas Eyaleti
« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2018, 23:41:49 »
Güzel olmuş.

Çevrimdışı qq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Ocak 2022, 04:31
Toplam oynama: 247 gün, 9 saat
Birlik: ***** *** **FIA
« Yanıtla #11 : 17 Aralık 2018, 23:42:26 »
bu aralar govun rolleri hoşuma gidiyor

Çevrimdışı Green

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jax Trager Lv.20
Köken: İspanyol
Son giriş: 03 Mayıs 2021, 19:31
Toplam oynama: 97 gün, 11 saat
Birlik: **** ******* MC
« Yanıtla #12 : 17 Aralık 2018, 23:45:44 »
 :)

Çevrimdışı Cops

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Temmuz 2022, 11:47
Toplam oynama: 127 gün, 21 saat
« Yanıtla #13 : 18 Aralık 2018, 01:10:19 »
Güzel roller dönüyor-..

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 18 Aralık 2018, 11:21:08 »
Avukatlar biraz daha departmanlar arası ilişki de mütevazı olabilir. Her suçluyu elimizden almaya çalışıyorlar. Onun dışında daha sağlıklı roller sergilenebilir. Zamana ihtiyacınız var, başarılar.

Çevrimdışı Malibu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Aralık 2018, 15:19
Toplam oynama: 6 gün, 8 saat
« Yanıtla #15 : 18 Aralık 2018, 11:47:26 »
Avukatlar biraz daha departmanlar arası ilişki de mütevazı olabilir. Her suçluyu elimizden almaya çalışıyorlar. Onun dışında daha sağlıklı roller sergilenebilir. Zamana ihtiyacınız var, başarılar.

Polis departmanı biraz daha hukuk nedir öğrendiği zaman sorun çözülecektir emin olabilirsin. Bu zamana kadar sadece LSPD olduğu için, halen şehrin yönetim ve yargı sistemine sahip olduklarını düşünüyorlar sanırım. Sanki GOV yokmuş gibi. IC olarak iki tane rol yararınıza gitmeyince gelip IC bir durumu burada OOC olarak yazmayın lütfen. Bunu buraya yazarak, içine ne kadar dert ettiğini belli ediyorsun. IC-OOC karıştırmam ben genelde, gider departman yönetimiyle konuşurum. Sana da bunu tavsiye ederim. Forumda da 15 dakika gezineyim dedim 5-6 kişiyle kavga edişine şahit oldum. Umarım benimle de burada kavga etmeye çalışmazsın. Dediğim gibi bir sorunun varsa yönetime aktarman gerekiyor burada IC-OOC karıştırıp şikayet belirtmen hoş değil. Ne de olsa IC bir durum. :)

Buraya yazayım yine de belki bilmiyor olabilirsin, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp;

- Bir vatandaş avukat seçme ve avukat isteme hakkına sahiptir. Avukat da bu vatandaşı savunma hakkına sahiptir. Bu vatandaşın üzerinden silah da çıksa, yine de avukat isteme hakkına sahiptir. Polis, yaptığı suçüstü'de zaten yeterli kanıtı topladığından dolayı mahkeme karşısında gerekli savunmayı yapabilir. Sanığın da böyle bir durumda ceza alması garantilenebilir. Tabii bu avukatın yaptığı role göre de değişebilir. Yeniden söylüyorum bu bir IC olaydır. Çok sinir olduysanız rol içerisinde sinir olduğunuzu belirteceksiniz forumda değil. Yanlış bir şey görüyorsanız departman yönetimine ulaşacaksınız IC veya OOC. Avukatın yapması gerekenler bellidir; GOV'da çalışan her avukatı savunacak değilim ama bir avukat, çağırıldığı zaman polis departmanında bulunan vatandaşı savunma hakkına sahiptir. Bu vatandaş ile konuşmak için 5-10 dakika süre bile isteyebilir. Polis departmanı mahkeme salonu değildir. Orada yargı işlemi olamaz. Bu yüzden hakim rolleri yapmak yerine biraz daha polislik üzerine roller yapabilirsiniz. Çünkü bir polis hukuki sınırlarını bilir ve bunları geçmez. Geçerse büyük cezaları vardır. Sana burada polis departmanının yaptığı hukuk dışı olayları ve konuşmaları bir saysam kaç paragraf olur. Ama IC olaydır, rolünü IC olarak yapıyorum burada bir şey demiyorum.

Şimdi bu kadar yazdım ve hiçbir şey anlamamış gibi ileri geri konuşacaksın değil mi? Başka bir şey beklemiyorum zaten. :)

Not : Bu kadar konuştuk da övmek de lazım; hız yapan, birbirine çarpan ve trafik huzurunu bozan araçları hiç üşenmeden durdurup gerekli cezayı IC olarak veriyorsun. Sunucu için ufak sebepler bile olsa rolün gerçekçiliği açısından güzel bir adım. Fakat bu gerçekçiliği tüm Los Santos'da görmeni rica ediyorum. Polis rolü yaparak nasıl saatlerce devriye atıp suçlu temizliyorsan biz de saatlerce dava dosyaları oluşturuyor, bunları role döküyor ve saatlerce dava dosyalarını inceleyip sonuçlanana kadar takibini yapıyoruz. Dün kimlik teşhis etmek için elimde kanıt olarak taşıdığım ve içerisinde kamera kaydı olan bir usb'yi supervisor'a verdim. O da MDC'den kimlik teşhis etti. Bu rol 15-30 dakika aralığında bir rol. Ama benim açtığım dava dosyasında 1 satırlık yer kaplıyor. O yerin ismi ise; "Ad Soyad :". Yani avukatları eleştirirken lütfen bir isim alabilmek için 30 dakika rol yaptığımızı ve saatlerce uğraştığımızı da göz önünde bulundurarak yorum yapın. Çünkü bu derece anlayışsız yaklaşımlar ilerde başka departmanların veya başka oyuncuların da size karşı anlayışsız yaklaşım sergilemelerine sebep olur. Bu arada ilk başlarda biraz patlamış olabilirim ama bu kontrollü bir patlamaydı diye düşünüyorum :) Amacım kimseyi kırmak değil. İyi roller.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11