Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Onaylı hood kuralı.

Başlatan Lexis, 04 Şubat 2018, 13:43:50
Okunma sayısı 407 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lexis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Ağustos 2019, 16:33
Toplam oynama: 7 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Onaylı hood kuralı.
« : 04 Şubat 2018, 13:43:50 »
Şu onaylı hood olayına bir açıklık getirmek gerekiyor. Kişiler hood dışında rol yapıyor ve ölmemek için hood'a kaçıyor. Karşı taraf ıtaciz ediliyorlar ama karşı taraf yasak olduğu için bir şey yapamıyor. Hood'a gireni öldüremiyoruz bu biraz mantıken yanlış. Rolün öncesi varsa güvenli bölge gibi onaylı hood'larda da devam ettirmek gerekiyor.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
Ynt: Onaylı hood kuralı.
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2018, 13:46:19 »
Zaten onaylı hood dışında başlayan rolleri PD önü hariç devam ettirebiliyosunuz diye biliyorum.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2018, 15:11:09 »
Güvenli bölge dışında başlayan rolü hooda veya güvenli bölgeye taşıdıgında o bölgenin özelliğini kaybetmesi gerektiğini düşünüyorum, ama mantıken çete hooduna da teke tek tartışma yüzünden kolay kolay giremezsiniz. Örneğin bir çeteyle bir çetenin kapışmasında 10 kişi bir çete adamını kovalıyorsa çete adamı kendi hooduna giderse 10 kişi o hooda rahat rahat girmeli ve kurallar buna bir ceza kesmemeli diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Lexis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2019, 16:33
Toplam oynama: 7 gün, 11 saat
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2018, 16:08:53 »
Zaten onaylı hood dışında başlayan rolleri PD önü hariç devam ettirebiliyosunuz diye biliyorum.

Onaylı hood için o kural geçerli değilmiş.

Bizim temennimiz o yönde. Birlik lideri aktif olduğunda karşı taraf hood alanına istediği gibi girmeli. Yolda gidiyorsunuz başka bir birlik üyesi size ve adamlarınıza laf söyledi kavga/çatışma çıktı, kişi direk hood'a kaçarsa hiçbir şey yapamıyorsunuz mantıken ve rolsel açıdan doğru bir şey değil. Kışkırtma yapılan birlik lideri eğer aktifse adamları ile birlikte gidip hood basabilir diye düşünüyorum. 2 gün önce bu kural yüzünden arkadaşlarımız ceza aldı, rol hood dışında başlıyor ve hood'da kişiler öldürünce ihlal'den ceza geliyor. Bu kurallara bir güncelleme gerektiğini düşünüyorum.