Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Long Beach Bar / Bar başvurusu

Başlatan Navor, 15 Aralık 2018, 15:58:45
Okunma sayısı 215 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Navor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:39
Toplam oynama: 90 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Mayıs 2022, 15:39
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Long Beach Bar / Bar başvurusu
« : 15 Aralık 2018, 15:58:45 »

Genel Bilgiler: Long Beach Bar / Bar başvurusu

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.): Alexander Thomson, Alex Shaw, Bruno Gianluca

1.02:Oyun içi seviyeniz?:15

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Long Beach Boyz, Crips birliğinin lideriyim. Evet birliğimize ait olacak.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: Belirli bir günüm yok ama hafta sonları her gün aktifim hafta içi ise 5 günün en az 2 en fazla 5 gün olmak üzere aktifim. Saat olarak hafta içleri günde 2-3 saat aktif olabilirim hafta sonu 10-12 saat aktif oluyorum.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Memurun canına kast + İllegal silah(Shotgun+deagle)+Dur ihtarına uymamak

Memurun canına kast

Lisanssız sialh bulundurmak(Cuntgun)/Terörizm/Dur ihtarına uymama/Yardım ve yataklık

İl-legal silah bulundurmak[Deagle]
İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu:
Spoiler:

2.02:İşyeri adı: Long Beach Bar

2.03:İşyeri tipi: Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Karakterim zencidir. Araba çalma, gasp, uyuşturucu ticareti, silah ticareti ve kadın pazarlamak gibi şeylerden para kazanmıştır.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Planım işyerinin olduğu bölgede bir tane de ev açtırıp birliğimi buraya taşıyıp daha güzel roller sergilemektir.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Birliğim için burayı açtırmak istiyorum.Güzel roller döneceğinden eminim.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Arkadaşlarım ile bu mahallede takılacağız ve aynı zamanda para da kazanmak istiyoruz.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Navorsky"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Navor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:39