Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Daniel Roxwel | CK Talebi Formu

Başlatan Never Changed Up, 15 Aralık 2018, 03:10:42
Okunma sayısı 253 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Mayıs 2022, 02:23
Toplam oynama: 60 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Daniel Roxwel | CK Talebi Formu
« : 15 Aralık 2018, 03:10:42 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : "Daniel Roxwel"
Olay Tarihi: "Kanıtta görünüyor."
Olay Zamanı: "Kanıtta görünüyor."

Oyun için adınız: "Tyrone Williams"
CK etmek isteme sebebiniz : Kişi onaylı hoodda bana ateş açtı, yaralıyken ss aldığımı sanmışım fakat tam olarak ss alamamışım. Bu yüzden son hamlede chati kaydırarak SS aldım. Hoodda sıktıklarının kanıtı da /b üzerinden geçen konuşmadır. Kişiler de kendileri hoodda sıktıklarını kabul ediyorlar. Kişilere bu yüzden CK talebi açtım, onaylı hoodda ateş etmek yasaktır. Buraya gelipte "İlk siz sıktınız." veya "Hood dışındaydın, daha sonra hooda kaçtın." gibi cümleler söylenirse ilk ben sıktıysam kanıtınızın olması lazım. Hood dışındaydım ve daha sonra hooda kaçtım, evet bu doğru fakat hooda kaçtığım an sıkmamanız gerekirdi.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: FEAR-RP yapmayıp, BK ihlali yaparak onaylı hoodda sıktıklarının kanıtı > https://i.hizliresim.com/16yzVj.jpg

Çevrimdışı Board

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Nisan 2019, 21:34