Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Just Chillin

Başlatan Feold, 04 Şubat 2018, 04:12:25
Okunma sayısı 873 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Feold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2019, 13:11
Toplam oynama: 11 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Just Chillin
« : 04 Şubat 2018, 04:12:25 »

Onlar fena partilerler! Marina'nın zengin çocukları, neredeyse her gece bahçelerinde kendi aralarında parti düzenlerler. Sylvester Charleson, Charleson INC.'nin sahibinin oğlu olmakla kalmayıp, çoğu yerde de işletmesi var ve acayip zengin, aynı onun gibi çocukluk dostu Louis Reagan'da babadan zengin. Hep baba parası yiyen bu gençler artık yeni kankalar elde edip fena partiler düzenliyor. Marina'da Burger Shot'un batısında takılıyorlar ve gelen geçeni partiliyorlar! Düzenli olarak partilerinde uyuşturucuya rastlarsın, üst oda da sevişen kadın ve erkek, karşı odasında ise penisini yerleştirmek üzere olan homoları bile görebilirsin. Burada her şey serbest, tek kural, kuralsız yaşamak zorundasın! Kır etrafı, vur parçala! Kimin sikinde?Yat partilerine kesin katılmalısın, yat partileri sürekli olmaz ama olduğu zaman haberin olur ve şunu söyleyeyim, dünyanın en iyi yerinden yüksek dozda kokaine saplanırsın, mükemmel bir kafan olur. Diyorsan ki bünyem dayanır, şehirde dolaşan kuşları takip et, yata ulaşırsın.

Selam kanka! Ben Sylvester, kedi olmayanım. Aslında kendimi tanıtmama gerek yok çünkü soyadımdan da anlayacağın gibi, Charleson INC.'nin patronuyum, ehehehe. Param var demeyi sevmem ve gerek duymam çünkü belli ederim hahahaha! Çok neşeli biriyim, az önce konuştum öyle yanlış anlama çok kendini beğenmiş biri değilim. Evet yakışıklıyım falan ama, aslında çok sevecen biriyim. Ah, sana rahatsızlığımdan söyleyeyim, ben bipolarım. O yüzden şu an sana kızarsam falan alttan al olur mu? Tabii ki bipolarımın tek ilacı biraz ex ve koko! Bunları kullandığım zaman fenayım. Hadi gel sende biraz partileyelim!

Denizlere ve balıklara bayılırım. Yaşayan balık değil, ölü balık severim hahahaha! Her neyse naber? Ben denizleri ve dalgalara bayılan cool bir züppeyim. Bana kimse emir veremez, o yüzden götüm hep havada. Şu hayattaki kardeşim diyebileceğim tek insan Sylvester. Beraber neler mi yapmadık? Yatla dünya turuna çıktık, 15 ülke gezdik ve her karesinde ayrı bir eğlence. Heey, homo falan değilim yanlış anlama! Sanatı severim, piyano ve bateri çalabiliyorum. Gitar zaten çalarım da, bunları çalın yiyorsa? Onun dışındaaa-... Öyle ya, tüm paramı sanata yatırıyorum adamım. Sanata ve sanatçıya saygı gösteririm. Marina'dayım, kankam Sylvester'la beraber takılıyoruz. Sende gel, senlede partileyelim!

OOC Bilgilendirme
Tamamen friendship ortamı. Yani bir evde takılan gençleri canlandıracağız. Yaş aralığı genellikle 18-26 arası olacak. Sunucuda ki genç nesli canlandırma hevesindeyiz. Müzikler açıp gece boyunca attıkları şekerler ya da çektikleri kokainlerle yaşayan zengin züppeler olacak. Bazen haydut olup basit bi market soyacaklar eğlencesine, bazende gerçekten illegal bir işe bulaşıp sevkiyat yapacaklar. Ama çokta illegale bulaşmayacağız. Aramıza katılmak isteyen arkadaşların yapacağı şey basit. Marina Burger Shot'un batısındaki yoldan devam edince sola inen merdivenden iniyorsunuz ve sağda bir ev görüyorsunuz. O ev Sylvester ve Louis'e ait. Dilerseniz yan tarafındaki evlerden birini alıp komşumuz olabilirsiniz, dilersenizse evde oda kiralamak istediğinizi söylersiniz ve böylelikle role başlarsınız. Aramıza katılacak arkadaşların kesinlikle çeteci tipi olmaması gerekiyor ya da böyle çeteci bi konuşması olmaması gerekiyor. Bulunduğu mevkiidende anlaşılacağı üzere nezih bir semte nezih bir karakter olması gerekli.

Çevrimdışı Feold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2019, 13:11
Toplam oynama: 11 gün, 10 saat
Ynt: Just Chillin
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2018, 04:12:35 »
rez*

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2019, 23:44
Toplam oynama: 34 gün, 22 saat
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2018, 04:13:47 »
rezimi kaptım.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2018, 04:14:48 »
vaay güzel,kolay gelsin

Çevrimdışı Şaynezya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2020, 18:26
Toplam oynama: 46 gün, 17 saat
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2018, 04:19:45 »
Başarılar :)

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2018, 04:23:45 »
House of Santos'a benziyor, başarılar güzel olacak inanıyorum.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42