Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Oyuncu şikayet ofisi

Başlatan Samuel_Moreno, 03 Şubat 2018, 23:50:34
Okunma sayısı 1009 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Oyuncu şikayet ofisi
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2018, 18:16:10 »
Destekliyorum olayla ilgisi olmayan adamlar sırf ileti sayısı için gelip yorum yapıyorlar ortalığı karıştırıyorlar.

Çevrimdışı Samuel_Moreno

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 08 Şubat 2018, 00:14:40 »
AR-GE konusunu destekliyorum ama bir helper'ın bu tip üslubunu doğru bulmuyorum. Hele ki "iletini fazlalaştırmak için saçma gönderiler yollama" dedikten sonra "up" diye konuyu hortlatmak da büyük ironi.
sadece ar-ge hakkında düşüncelerinizi belirtmeniz daha sağlıklı, up yazmamın sebebi  konuyi insanların görmesi ve fikirlerini belirtmeleri için iletimi fazlalaştırmak için değil. İletilerimi kontrol edebilirsiniz ss ve başarılar ağırlıklıdır boş ileti yollasaydım şikayet ofisinde bile iletilerimi görürdünüz  :'(

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #12 : 08 Şubat 2018, 00:20:03 »
AR-GE konusunu destekliyorum ama bir helper'ın bu tip üslubunu doğru bulmuyorum. Hele ki "iletini fazlalaştırmak için saçma gönderiler yollama" dedikten sonra "up" diye konuyu hortlatmak da büyük ironi.
sadece ar-ge hakkında düşüncelerinizi belirtmeniz daha sağlıklı, up yazmamın sebebi  konuyi insanların görmesi ve fikirlerini belirtmeleri için iletimi fazlalaştırmak için değil. İletilerimi kontrol edebilirsiniz ss ve başarılar ağırlıklıdır boş ileti yollasaydım şikayet ofisinde bile iletilerimi görürdünüz  :'(
Ne hakkında düşüncelerimi belirtmemin daha sağlıklı olduğuna ben karar veririm, sonuçta benim düşüncem. Buraya tartışma yaratma amacıyla gelmedim ama üslubunu ciddi anlamda düzeltmen gerekiyor.

Çevrimdışı shakuhachi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 13:30
Toplam oynama: 56 gün, 20 saat
« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2018, 17:43:33 »
olayla alakasi olmayanlar ve cevap yazanlar ortak nezaketin kendileride jail yemeli katiliyorum.