Konu bölüm yeri ismi Genel Sohbet ve Tartışma alanı ama tartışmaya yönelik iletiler siliniyor.Sırf bir pd denize uçtu CK olması gerektiğini söylüyoruz.Doğru bilgi vermek ne zaman yanlış oldu.
Heyy selam, eğlence kısımı diye birşey var hani. İnsanlar eglenebiliyor, samp fiziğinden bi arabanin kayması hani? Kayarken teçhizat kemeri emotesi veremez.
orada ben olsaydım, bana do'dan ck yazsan sana diyeceğim tek sey; /do suya düşerken teçhizat kemerini camdan atmıştır.
Pd üyesini nasıl savunağız diye boş boş yorumlar atıyorsunuz, peki öyle bir şey var diyelim pd bizi aradığında mesela pd eve baskın yaptı.Üzerimizde silah var /do'dan üzerindeki silahı camdan atmış diyelim bu doğru mu?Onu geçtim böyle bir emote versek umrunuzda olmaz eminim.
Ya bana rol öğretmeyin ya skekfkf git sor bakalım, role girdiğim suçlulara nasıl davranıyorum. Adamın üzerinde silah vardı, yaralıydı. Ben yardım Edip evine bıraktım, silah konusunu açtırmadım bodycame yansır diye. Abi şöyle kinleriniz var ya efsane ya xjdkvmdmcmmdmgm
Moruk PD kendini savunuyor ehe