Evet arkadaşlar, biliyorum.. Ayıptır söylemesi O*ospu ettim departmanı gir çık yaparak.
Legale rol sıkıntısından sıkıldığım için girmiştim. Amacıma ulaştım, rolümü düzelttim; güzel arakadaşlar edindim hepsi birbirinden kral.
@Tahoe OG kardeşimle karar verdik ve illegal sahalara tekrardan dönme vakti geldiğinin kanısına vardık.
Uzuuun hemde çok uzuun bir serüven departman işini burada bitiriyorum. Bu süreçte yanımda olup rol yapan, benimle eğlenen herkese sonsuz teşekkür ederim. Departman kadar sıcak bir ortam yok.. "SWAT" ailesi için konuşuyorum. Çok güzel abiler, kardeşler edindim. Hepsiyle sohbetimi de devam ettirmeyi planlıyorum. Aile ortamı olan yere siz de girin deneyin demeyi ihmal etmiyorum...
@CapulcuPenguen @Bali @vsyklws. @Hill @six4age @mazotcu35 @Pyatov
@Tonny @Nahrest @tâJJJ
ve dahası, illaki unuttuklarım olmuştur içlerinde. Bana bu aile sıcaklığını yaşattıkları için hepsine minnettarım. İyi ki tanımışım ve iyi ki vakit geçirmişim diyorum.
Aynı zamanda bu serüvende destekleyen desteklemeyen herkese teşekkürler. İllegal sahalarda görüşmek üzere hepinizi seviyorum. Görüşmek üzere...
Tanıtımı bir daha açmamak üzere.
ARŞİV