Öncelikle Merhaba,
Bazı kişilerde "C:\Windows\System32\drivers\etc" Klasöründe "Hosts" dosyası bulunmamaktadır ve ben onu nasıl ortaya çıkarıp değiştireceğinizi söyleyeceğim.
Öncelikle "RstHosts" adlı dosyayı indirin.Sonra "C:\Windows\System32\drivers\etc" Klasörüne gidip Sol üstten "Düzenle>Klasör ve Arama Seçenekleri>Görünüm>Gizli Dosya,Klasör ve sürücüleri göster." yapacaksınız.Sonra "Uygula,Tamam" tıklayıp kapatabilirsiniz. "etc" Klasörü kenarda dursun."RstHosts" uygulamasını çalıştırın."Restaurer" butonuna iki üç kez tıklayın ve bir yandan "etc" klasörüne bakın eğer "hosts" dosyası "Sistem Dosyası" olarak geldiyse onu silin çünki oraya başka "hosts" dosyası atamamanızın nedeni odur.Sildikten sonra da indirdiğiniz "hosts" dosyasını "etc" klasörüne atın ve kapatıp "TeamSpeak 3" girin ve sorun çözülmüş olması gerekiyordur.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RstHosts Programındaki Butonların Anlamları ;
Modifier: Hosts dosyasını açıp düzenlemenizi sağlar. Düzenledikten sonra not defterini kaydete basın.
Restaurer: Orijinal hosts dosyasını yükler. Zararlılar tarafından hosts dosyanız değiştirildi ise bunu uygulayın.
Creer un rapport: Hosts dosyası ile ilgili ayrıntılı raporu verir. Sizden istendiği takdirde ekleyin.
Not : Eğer yardım ede bildiysem ne mutlu bana iyi Forumlar İyi roller Imza;Garfield Helper |1|