Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

akıllı kız Lealui Reonfellers

Başlatan é partito illuminate`, 07 Aralık 2018, 19:04:16
Okunma sayısı 7459 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Stayrexx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Garnett Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:34
Toplam oynama: 109 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: ♰ Lil Rae Smurf ♰ - illuminate
« Yanıtla #200 : 22 Aralık 2018, 23:37:59 »

Çevrimdışı Sadekâr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Aralık 2022, 22:22
Toplam oynama: 84 gün, 2 saat
« Yanıtla #201 : 23 Aralık 2018, 01:33:21 »
Videolar ha-ri-ka.

Çevrimdışı illuminate34

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rae Smurf Lv.1
Köken: Slav
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #202 : 23 Aralık 2018, 02:21:56 »
Bu sefer de gereksiz bir ban oldu teşekkürler @Muerte kardeşş tartışma çıkarma diye sebep mi olur sende ana bacı kattı yazsaydın yaa????? gerçekleri söyleyince zorunuza gidiyor tabi neyse bu forumda görüşlerinizi söylemeyin beyler ban yiyorsunuz.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #203 : 23 Aralık 2018, 02:23:52 »
Bu sefer de gereksiz bir ban oldu teşekkürler @Muerte kardeşş tartışma çıkarma diye sebep mi olur sende ana bacı kattı yazsaydın yaa????? gerçekleri söyleyince zorunuza gidiyor tabi neyse bu forumda görüşlerinizi söylemeyin beyler ban yiyorsunuz.
Görüş belirtmek ayrı, kötülemek ayrı. Önce bunu kavrayın, iyi geceler diliyorum.

Çevrimdışı illuminate34

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rae Smurf Lv.1
« Yanıtla #204 : 23 Aralık 2018, 02:28:26 »
Görüş belirtmek ayrı, kötülemek ayrı. Önce bunu kavrayın, iyi geceler diliyorum.
Bir işi düzgün yaparsan el üzerinde tutulursun kendine laf söyletmezsin bunu da siz kavrayın ben salak değilim heralde durduk yere gidip niye kötüleyeyim demek ki bir sıkıntı var.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #205 : 23 Aralık 2018, 02:33:07 »
Bir işi düzgün yaparsan el üzerinde tutulursun kendine laf söyletmezsin bunu da siz kavrayın ben salak değilim heralde durduk yere gidip niye kötüleyeyim demek ki bir sıkıntı var.
Estağfurullah sayın Illuminate, size neden salak yerine koyayım? Demek istediğim şey, eleştirinizi yapabilirsiniz tabi ki ama konuya girip "YAV PD İLAH, PD ŞUNU YAPIYO ZATEN TEK İŞLERİ BU" gibi birkaç cümle sarf ederseniz. Forumdan uzaklaştırılırsınız.
Her birlik kusursuz olacak diye bir kural yok, herkesin hataları vardır sayın Illuminate, umarım bu düşüncenizden vazgeçip rahatsız olduğunuz konuyu/konuları şikayetler kısmına yazmayı tercih edersiniz. Tekrar iyi geceler diliyorum.

Çevrimdışı illuminate34

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rae Smurf Lv.1
« Yanıtla #206 : 23 Aralık 2018, 02:34:35 »
Estağfurullah sayın Illuminate, size neden salak yerine koyayım? Demek istediğim şey, eleştirinizi yapabilirsiniz tabi ki ama konuya girip "YAV PD İLAH, PD ŞUNU YAPIYO ZATEN TEK İŞLERİ BU" gibi birkaç cümle sarf ederseniz. Forumdan uzaklaştırılırsınız.
Her birlik kusursuz olacak diye bir kural yok, herkesin hataları vardır sayın Illuminate, umarım bu düşüncenizden vazgeçip rahatsız olduğunuz konuyu/konuları şikayetler kısmına yazmayı tercih edersiniz. Tekrar iyi geceler diliyorum.
eyv bak insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa şuan toprağa yalın ayak basmış gibi oldum sayın muerte

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #207 : 23 Aralık 2018, 02:37:52 »
 ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı illuminate34

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rae Smurf Lv.1
« Yanıtla #208 : 23 Aralık 2018, 02:38:09 »
Ya arkadaş pd ne güzel rol yapmaya başladı dedik adam sadece gasp/erp rolü yapıyor gülüyorum hunharca.

Çevrimdışı illuminate34

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rae Smurf Lv.1