Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Gallarde Crime Family [Arşiv]

Başlatan Capo Proiettile, 06 Aralık 2018, 21:08:40
Okunma sayısı 19301 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Blyatiful

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 16 Ocak 2019, 23:56
Toplam oynama: 67 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Gallarde Crime Family
« Yanıtla #410 : 19 Aralık 2018, 02:05:31 »

Çevrimdışı davidd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Aralık 2018, 08:23
Toplam oynama: 70 gün, 12 saat
« Yanıtla #411 : 19 Aralık 2018, 02:43:04 »
daidoksu bak seni severim iyi rolcüsün ama sende onun ölmüşüne küfür etmişin, haklıyken haksız duruma düşmüşsün, dc sunucusunun adını dinle alaycı şekilde koyan adamada ne desem az

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #412 : 19 Aralık 2018, 08:25:50 »
daidoksu bak seni severim iyi rolcüsün ama sende onun ölmüşüne küfür etmişin, haklıyken haksız duruma düşmüşsün, dc sunucusunun adını dinle alaycı şekilde koyan adamada ne desem az
Yazan Daidoksu
ölüye küfür falan etmedim, çünkü o durumdan anlayabiliyorum haliyle
suçu sadece üzerinden atmaya çalışıyor

Çevrimdışı tâJJJ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Haziran 2019, 19:56
Toplam oynama: 118 gün, 18 saat
« Yanıtla #413 : 19 Aralık 2018, 08:34:28 »
bukadar iyi olmak zorunda mısınız?
seviliyorsunuz, adamsınız. hakan sende sıkma canını boşveeeer.

Çevrimdışı turtle

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:26
Toplam oynama: 317 gün, 10 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:25
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:17
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
Son giriş: 02 Nisan 2023, 18:21
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #414 : 19 Aralık 2018, 08:43:57 »
hakanım takma böyle şeyleri
sen rolünü yapmaya zevk almaya devam et
böyle gereksiz insanları kale alma

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #415 : 19 Aralık 2018, 12:17:16 »
yazan magicfezz,

oynadığımız oyun 4gblık piksel piksel bir oyun ve harika zihniyetimiz yüzünden bu oyunda bile iki insan birbirine kötü sözler edip düşman hale gelebiliyor. ben ne kadar bu olaylardan uzak durmaya çalışsam da, her tanıdığım insanla arkadaş olmaya çalışsam da bir şekilde insanlar benimle/birbirleriyle düşman oluyorlar. yapmayacağım şeyler yaptırıyorlar bana da.

vacca crew oluşumundan kimseyle aramızda bir sorunumuz yok, hepsi sevdiğimiz insanlar.

burak sana gelince ne bu tanıtıma ne başka sunuculardaki tanıtımlarıma ne de herhangi bir şekilde bana yazmıyorsun. seninle iki yabancı değil iki düşmanız bundan sonra. yüzünü görmek, sesini duymak bile istemiyorum bir şekilde açıklama yapma hakkın da yok. sınırını aştın artık.

bir daha bu tanıtımın altında en ufak tartışma çıkarmaya çalışan olursa ağzımı açacağım sonra kalbini kıracağım. bana bunu yaptırmayın rica ediyorum. sadece oyunumuzu oynayıp keyifli vakit geçirip kurduğumuz oluşumu sizlere sergileyeceğiz.

Çevrimdışı Taty

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Kasım 2020, 11:50
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #416 : 19 Aralık 2018, 13:40:41 »
yazan magicfezz,

oynadığımız oyun 4gblık piksel piksel bir oyun ve harika zihniyetimiz yüzünden bu oyunda bile iki insan birbirine kötü sözler edip düşman hale gelebiliyor. ben ne kadar bu olaylardan uzak durmaya çalışsam da, her tanıdığım insanla arkadaş olmaya çalışsam da bir şekilde insanlar benimle/birbirleriyle düşman oluyorlar. yapmayacağım şeyler yaptırıyorlar bana da.

vacca crew oluşumundan kimseyle aramızda bir sorunumuz yok, hepsi sevdiğimiz insanlar.

burak sana gelince ne bu tanıtıma ne başka sunuculardaki tanıtımlarıma ne de herhangi bir şekilde bana yazmıyorsun. seninle iki yabancı değil iki düşmanız bundan sonra. yüzünü görmek, sesini duymak bile istemiyorum bir şekilde açıklama yapma hakkın da yok. sınırını aştın artık.

bir daha bu tanıtımın altında en ufak tartışma çıkarmaya çalışan olursa ağzımı açacağım sonra kalbini kıracağım. bana bunu yaptırmayın rica ediyorum. sadece oyunumuzu oynayıp keyifli vakit geçirip kurduğumuz oluşumu sizlere sergileyeceğiz.
o kadar haklısın ki

Çevrimdışı turtle

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:26
Toplam oynama: 317 gün, 10 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:25
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:17
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
Son giriş: 02 Nisan 2023, 18:21
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #417 : 19 Aralık 2018, 13:57:29 »
yazan magicfezz,

o kadar haklısın ki
artı

Çevrimdışı davidd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Aralık 2018, 08:23
Toplam oynama: 70 gün, 12 saat
« Yanıtla #418 : 19 Aralık 2018, 15:05:47 »
daidoksu senin armenian power tanıtımını kullanabilirmiyim kardesim

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #419 : 19 Aralık 2018, 15:10:45 »
yazan magicfezz,

o kadar haklısın ki
artı
haklı