Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Gallarde Crime Family [Arşiv]

Başlatan Capo Proiettile, 06 Aralık 2018, 21:08:40
Okunma sayısı 19515 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Blyatiful

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 16 Ocak 2019, 23:56
Toplam oynama: 67 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Gallarde Crime Family
« Yanıtla #210 : 12 Aralık 2018, 03:24:46 »

Çevrimdışı Blyatiful

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #211 : 12 Aralık 2018, 03:24:57 »

Çevrimdışı Blyatiful

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #212 : 12 Aralık 2018, 03:25:09 »

Çevrimdışı Blyatiful

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #213 : 12 Aralık 2018, 03:53:53 »
HAKAN ERP İSTEMİYO

Spoiler:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #214 : 12 Aralık 2018, 20:53:11 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #216 : 12 Aralık 2018, 22:10:09 »

Çevrimdışı Scarface

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Aralık 2018, 20:56
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
« Yanıtla #217 : 12 Aralık 2018, 23:03:34 »
Henüz daha beş sayfalık bir birlikte ve crew ise bu birlik 2 tane soldier ve bir tane captain var. 4 assosicate rütbesine göre bu ranklar çok fazla. Olması gereken max ranklar ise outsider>assosicate>enforcer/insider>soldier. Manifesto ve Rosato'nun rehberiyle ve tanıtımından esinlenerek bir şeyler yapmışsınız fakat tam okuyup anlamamışsınız. Bence biraz daha dikkat etmelisiniz.
Az önce bir CREW'e şöyle bir yorum attım, sizin tanıtıma ve ranklara bakınca farklı bir şey göremedim. Aynı ranklar ama neden onlar Crew siz Crime Family? Crime Family olmak için ne yol izlediniz hayaliyse bu pek iç açıcı değil. 6 kişilik bir ekipte 1 capo 1 soldier var ve bu aşırı saçma kaçmış. Normalde Soldier veya insider rankından başlanır kadronun genişliğine göre ranklar çeşitlendirilir, enforcer/insider sizde de göremedim mesela. Bence biraz daha bilgi edinip en azından rank ve gidişat konusunda öyle devam etmenizi umarım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #218 : 12 Aralık 2018, 23:06:00 »
Henüz daha beş sayfalık bir birlikte ve crew ise bu birlik 2 tane soldier ve bir tane captain var. 4 assosicate rütbesine göre bu ranklar çok fazla. Olması gereken max ranklar ise outsider>assosicate>enforcer/insider>soldier. Manifesto ve Rosato'nun rehberiyle ve tanıtımından esinlenerek bir şeyler yapmışsınız fakat tam okuyup anlamamışsınız. Bence biraz daha dikkat etmelisiniz.
Az önce bir CREW'e şöyle bir yorum attım, sizin tanıtıma ve ranklara bakınca farklı bir şey göremedim. Aynı ranklar ama neden onlar Crew siz Crime Family? Crime Family olmak için ne yol izlediniz hayaliyse bu pek iç açıcı değil. 6 kişilik bir ekipte 1 capo 1 soldier var ve bu aşırı saçma kaçmış. Normalde Soldier veya insider rankından başlanır kadronun genişliğine göre ranklar çeşitlendirilir, enforcer/insider sizde de göremedim mesela. Bence biraz daha bilgi edinip en azından rank ve gidişat konusunda öyle devam etmenizi umarım.
Birlik şu an tek crew halinde, ulaşacağı son nokta suç ailesi olduğu için tanıtım ismini direkt olarak böyle açtık. Rütbelendirmeye gelecek olursak Patrick ve Luca hikayenin anakarakterleri. Ekipte bulunan insanlar(Richie dahil) karakterlerin hapisten çıkmasından sonra ekibe katılıyor. Fazla bir zaman geçmeden yükselme potansiyeline sahip kişileri yükselterek maksimum rütbeyi Associate yaptık(en azından bir süre). Birlik içindeki kişi sayısı ve düzen yerine ulaştığında dediğin gibi bir düzen burayı kaplayacak. Olumsuz bulduğun şeylerin tek sebebi hikâyeyi okumaman diye düşünüyorum, yine de önerilerin için teşekkürler.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #219 : 12 Aralık 2018, 23:06:48 »