Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fortune Holding

Başlatan mthn06, 06 Aralık 2018, 01:31:32
Okunma sayısı 943 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mthn06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mihael Keehl Lv.14
Köken: İrlandalı
Son giriş: 25 Ocak 2019, 04:09
Toplam oynama: 77 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Fortune Holding
« : 06 Aralık 2018, 01:31:32 »

Yükselen Santos'un Serveti
Santos'un En Büyük Şirketler Topluluğu

Temelleri 2018 yılında Mihael Keehl ve Kolbein Skeggson tarafından atılan Fortune Holding, iki iş adamının şirketlerini sermaye artırımına giderek tek bir çatı altında birleştirmesiyle kuruldu. Sürekli değişim parolasıyla yola çıkan Fortune Holding kısa sürede sadece Los Santos'un değil, San Andreas'in de en büyük ve başarılı gruplarından biri haline geldi.
Mihael Keehl, Project Blue Games'in 3 kurucu üyesinden birisidir, Kolbein Skeggson ise Penbar Otomotiv'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. İki kurucu üye de Bilderberg Toplantılarında boy göstermesiyle küresel piyasada tanınır hale gelmiştir.

Bir oyun şirketi olan Project Blue Games, çıkardığı kaliteli ve birçok platform tarafından desteklenen popüler oyunlarıyla Santos'un dünya bilişim sektörüne açılan kapısı olarak yükselmeye devam ediyor. Penbar Otomotiv ise hâlen Los Santos'un en büyük binek araç sağlayıcısı ve distribütörü olarak öne çıkmaktadır. Bunların yanı sıra Fortune Holding birçok sektörde, farklı iş alanlarında, 2000'den fazla çalışanıyla Santos halkına hizmet etmeye ve istihdam sağlamaya devam etmektedir.

Mihael Keehl                          Yönetim Kurulu Başkanı
Kolbein Skeggson                Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Ray Penbar                             Yönetim Kurulu Üyesi
Nate River                               Yönetim Kurulu Üyesi
Maria Ross                              Yönetim Kurulu Üyesi
Solf J. Kimblee                      Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi
Matt Ryan                               Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi
Zuur Keehl                              CEO

Çevrimdışı mthn06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mihael Keehl Lv.14
Ynt: Fortune Holding
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2018, 01:31:48 »

Bilişim & Teknoloji

Fortune Holding'in bilişim sektöründe öne çıkan şirketlerinden birisi olan Project Blue Games, hizmetine 2011 yılında başladı. Mad Evil:Begins adlı RPG oyunuyla sektöre giriş yapan PBG, ilk oyununun çok sevilmesiyle zaten seri halinde çıkaracağı Mad Evil'in yapım sürecini hızlandırma kararı aldı. 2 yıl sonra Mad Evil:Rises'ı piyasaya süren PBG, beklediği tepkiyi alamasa da ilk oyunu tutan her seri gibi ikinci oyununda düşük tuttuğu beklentisini ve kazancını serinin 3. ve son oyunu olan Mad Evil:Falls ile tekrar kazandı. 2016 Haziran'ında çıkan Mad Evil:Falls'ın serinin son oyunu olduğunu açıklayan PBG, 2017 Mart'ında Cyberpunk 2023 adlı oyununu piyasaya sürdü. 2018 yılında bir oyun çıkarma sözü veren PBG'nin önümüzdeki günlerde bir oyun çıkarması kesin gibi duruyor.

Project Blue Games ile birlikte oyun sektörüne giriş yapan Fortune Holding, bunun yanı sıra VR sanayisinde de atılımlarını sürdürüyor...

Otomotiv & Sanayi

Fortune Holding'in otomotiv ve sanayi sektöründe öne çıkan şirketlerinden birisi olan Penbar Otomotiv, hizmetine 2004 yılında başladı. İtalya ve İsveç menşeili binek otomobillerin Amerika distribütörü olan Penbar Otomotiv, Infernus, Sultan, Huntley, Stafford başta olmak üzere birçok sedan ve binek araç markasının Amerika'daki tek yetkili firması. San Fierro'da yedek parça üretimlerini kendi fabrikalarında aynı isimle yapan Penbar Otomotiv, gittikçe büyüyen araç filosuyla kendi sektörünün en büyüğü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Spor & Rekreasyon

Spor sektörünün sürekli geliştiğinin farkında olan Fortune Holding, hem bizzat, hem de bünyesindeki şirketler olarak Amerikan Ulusal Ligi'ndeki birçok takıma gerek saha içi(forma sponsorluğu, reklam panoları, tribün isimleri) gerekse saha dışı sponsor olarak desteklemeye devam ediyor. Los Santos Tigers ve San Fierro Wolves kulüplerinin yönetim ve divan kurullarında ise 100'ü aşkın üyemizle spor kulüplerimizi saha dışında yönetim ve finansal olarak desteklemeye devam ediyoruz.

Spor sektörünün dışında ise, organizasyon firmalarımızla Los Santos'ta düzenlediğimiz sayısız etkinliklerle Los Santos halkı için eğlenceli anlar yaratmaya devam ediyoruz.

Adalet & Güvenlik

Fortune Holding bünyesinde 3 adet avukatlık bürosu barındırıyor. Amerika'nın en seçkin avukatlarının kurucu üyeliğini üstlendiği avukatlık bürolarına ulaşarak her türlü hukuki destek alıp süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz.

Bunun yanı sıra, bir özel güvenlik şirketi olan Wolf PSS ile, iş yerlerinizi, ofislerinizi, mağazalarınızı, her türlü mülklerinizi, etkinliklerinizi koruyoruz.

Çevrimdışı mthn06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mihael Keehl Lv.14
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2018, 01:31:56 »

Çevrimdışı mthn06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mihael Keehl Lv.14
« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2018, 01:32:03 »
Sunucunun ana konusunun artık illegal(zenci crips, meksikalı cartel, italyan&çin mafyası, motor çetesi) vs Polis Departmanı çatışması olmasından sıkıldığımız için, legal bir oluşumla uğraşma kararı aldık. Zor olduğunun, çünkü üye çekemeyeceğimizi biliyoruz ancak yine de denemeye ve eğlenmeye çalışacağız.

Her türlü öneriye açığız, tanıtım şu anlık gelişim aşamasında o yüzden çok takılmayın.

Çevrimdışı santafee75

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Nisan 2022, 05:04
Toplam oynama: 33 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 06 Aralık 2018, 03:06:38 »
Öncelikle başarılar diliyorum..
Bence güzel roller çıkarabilirsiniz, LSPD, LSMD, LSFS dışında legal bir oluşum oluşturmak zor bir iş olabilir ancak ayakta tutabilirseniz gayet güzel ve kaliteli roller çıkarabilirsiniz, tanıtım sade ve hoş bu güzel iyi roller diliyorum 😊😊

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #5 : 06 Aralık 2018, 07:24:40 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #6 : 06 Aralık 2018, 14:03:53 »
İyi roller dilerim metehanım :)

Çevrimdışı Cookies

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 28 Eylül 2019, 23:10
Toplam oynama: 61 gün, 12 saat
« Yanıtla #7 : 06 Aralık 2018, 16:14:51 »
sermaye akıyor

Çevrimdışı mthn06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mihael Keehl Lv.14
« Yanıtla #8 : 06 Aralık 2018, 17:03:56 »
2. post düzenlendi, 3. post da gün içerisinde düzenlenir.

Öncelikle başarılar diliyorum..
Bence güzel roller çıkarabilirsiniz, LSPD, LSMD, LSFS dışında legal bir oluşum oluşturmak zor bir iş olabilir ancak ayakta tutabilirseniz gayet güzel ve kaliteli roller çıkarabilirsiniz, tanıtım sade ve hoş bu güzel iyi roller diliyorum 😊😊
Yaaani, şirket tipi birlikler için özel bir komut, eylem veya sistem yok. Sorduk "süs gibi bir şey" dediler, bakalım ne yapacağız :) Teşekkürler.

Keyifli roller dilerim
Teşekkürler.

Keyifli roller dilerim
Teşekkürler.

İyi roller dilerim metehanım :)
Sağol Umutcum, kredi lazımsa verelim? :D

Çevrimdışı VaftizSarabi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook: