Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

bergy

Başlatan bergy, 05 Aralık 2018, 23:57:20
Okunma sayısı 20679 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 99 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
bergy
« : 05 Aralık 2018, 23:57:20 »
bergy~

Selam. Daha önce bir çok platformda rol ve yöneticilik yapmış bir İngilizce öğretmeniyim. Bu platforma can dostum Mert sayesinde giriş yaptım. Tanımayanlar bir emektar olarak düşünebilir.

Güncelleme: Bakın ben bu üstteki metni 2. sınıftayken yazdım. Şu an 2021'deyiz ve Doğukan hala sigortalarımızı yatırmadı.
Güncelleme 2: 2022'deyiz sigortalarım hala içerde Doğukan yatırmıyor.
Güncelleme 3: 2023 yılındayız ve sigortalar hala içerde.

Şu ana kadar oynadığım sunuculardaki karakter isimlerimi buraya bırakıyorum. Belki denkleştiğim vardır:

• Mark Guinyard
  • Kennedy Carver
  • Omar Leeroy
  • James McCarthy
  • Darrel Rancourt
  • Edward Gosberg
  • Cameron Martinez
  • Walter Heisenberg ( :) )
  • Fredrick Roader
  • David Carcetti

Sandking alınır.

Kin listem bulunmamaktadır.

RINA ROLEPLAY - SORUMLULUK VE YÜRÜRLÜKTEKİ PROJELERİM

Geçmiş Sorumluluklar

• Polis Departmanı birlik sorumlusu/baş yöneticisi (2018-30.10.2020)
  • Probation (Un-Ban Talepleri) Yetkilisi
  • Admin Ekibi Yöneticisi
  • Üst Düzey Oyun Yöneticisi (Lead Admin)

Projeler

• Sunucu politikalarının sıfırdan oluşturulması ve tüm oyuncuların anlayacağı hale getirilecek şekilde geliştirilmesi. (17/03/2019 - 2 ay süreyle)
  • Sunucu Politikalarının geliştirilmesi ve düzenlenmesi için öneriler oyuncu bazlı olarak ödüllü sistemde alınmaya başlanması (17.05.2020)
  • Discord sunucularındaki OOC Ticaret / Hile Satışı ihbarlarının oyuncu bazlı olarak ödüllü sistemde alınmaya başlanması ve OOC ticaret operasyonları (24.04.2020)
  • 2 Faktörlü Doğrulama (2FD) sisteminin önerilmesi (15.04.2020 - coded by Hera)
  • Oyuncuların yönetimden istediklerini belirten konudaki talepler üzerine birlik desteği verilmeye başlanması. (06.08.2019)
  • Hile kullanımı için Probation grubunun ve probation başvurularının getirilmesi. (w/ Yönetmen) (27.05.2019)
  • Sunucuda bulunan fakat forumda eksik sistemlerin tanıtımlarının Forum Görevlisi kıdemindekilere verilen görevlendirmeler sonucu eklenmesi (03/01/2019
  • Oyun kurallarında bulunan eksikliklerin Forum Görevlisi kıdemindekilere verilen görevlendirmeler sonucu tespit edilmesi ve sunucu politikalarına eklenmesi (03/01/2019)
  • Forum Görevlisi istihdamı aşamalarının başvuru, mülakat ve sınav olarak düzenlenmesi (28/12/2018 - 8 sınav dönemi)
  • Rol bağlamındaki San Andreas Eyalet Yasaları'nın baştan yazılarak ilan edilmesi (11/02/2019)
  • Dava sisteminin aktif edilmesi ve oyunculara dava başvuru hakkı tanınması (Aralık/Ocak 2019)
Gerçekleştirilen Bazı Fikir & AR-GE (Yazılı olarak iletilip, developer tarafından gerçekleştirilen AR-GE listesi)

[Web]
* (Şikayet Sistemi Geliştirme )Hangi yetkilinin kaç şikayet baktığını sıralayan bir sayfa olmalı ki kimin çalışıp çalışmadığı gözüksün ve yetkili baktığı şikayet sayısına göre hareket etsin.
* (Admin Panel Özelliği) Maske IDsini öğrenmek için admin paneline bir box eklenebilir. Tıpkı yeni şikayet oluştururken Mask ID giriyoruz, oradaki sistem gibi. Maske ID öğrenmek için oyuna gir çık yapmak durumundayız. Ben mesela ünide de şikayet bakıyorum, Maskeli şikayetleri bekletmek durumunda kalıyorum.
* (Şikayet Sistemi Geliştirme) Yanıt gönderirken bazen iki kez göndermek durumunda kalıyoruz. Gönder e basıyoruz göndermiyor. İkinci sefer yazdığımızda gönderiyor. Uzun yorum yapıyorsak bu durum baya sıkıntı, göndermediyse yazdığını da kaybediyorsun.
* (Oyuncu Karakter Paneli & Sicil) Silinen veya eskiyen sicil kayıtlarının adminler tarafından görülebilmesi.
* 2 Faktörlü Doğrulama Sistemi: Telefon numarası ile hesap doğrulama
* IC sicilin Lead Admin tarafından silinebilmesi & panelden eklenebilmesi. (3 ay sürdü ekletmek)
* (Admin Panel) OOC ticarete yönelik log / oyuncu bulma sistemleri
* (Admin Panel) Para transfer logları

[Oyun]

* Taksi Mesleğine dair iyileştirmeler: Yol tarifindeki checkpoint problemi & Sivil taksilere bildirim gelmemesi (2018)
* Forum Görevlisi & Oyun Görevlisi yapma yetkilerinin Senior Admin kıdemine getirilmesi.
* Lead Admin yetkisi için offline oluşum düzenleme komutu getirilmesi.
* MDC üzerinden Telefon Numara ile sorgulama yapılabilmesi.
* Lead Admin için yönetici seviyesi ayarlama komutunun getirilmesi.
* /uver & /ukullan komutları kelepçeli iken kullanılamasın.
* Araç Cezası gibi bildirimlerin TOG ayarlarına eklenmesi.
* /kelepceleyen [Oyuncu ID]
* (PD) Hangi rütbelerin M4 alabileceği anlık olarak komutla ayarlanabilmeli.
* Oyuncuya yazılan para cezalarında kimin yazdığı ve tarih detayı görülebilmeli.
* /spec komutuna dair tüm iyileştirlemeler: Araç içi yazılar, yönetici spec atarken oyundan düşerse & telefonu çalarsa belli olmaması
* Polis tarafından yaralanan bir oyuncu oyundan kendi isteğiyle çıkış yapar ise adminlere bildirim gelmesi.
* Kısıtlı modda (izin verilmeyen bilgisayar) admin ve PD komutlarının işlememesi
* /hasarlar komutunun yöneticiler için her yerde kullanılabilmesi
* /setstaff, setstaffname - LA
* Adminler https://www.rina-roleplay.com/forum/ozellestir buradan Gold VIP olmaksızın kendine URL ile banner koyabilsin.
* Adminler arasındaki /spec, /goto, /get komutlarının hiyerarşiye göre ayarlanması.
* /speccar: Aracı süren oyuncuyu izlemeye başlar - /driver: Aracın sürücüsünü belirtir.
* Son 60 dakika içerisinde ceza kesilmiş bir araca tekrar ceza kesilemez. (06Koala)
* /admins komutunda gözüken görevlilerin /gorevliler komutuna taşınması.

Bana ulaşmak için forum üzerinden PM gönderebilirsiniz. PM'e gönderdiğiniz her mesajı istisnasız okuyorum.

AKTİFLİK/PASİFLİK DURUMU:

3

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
Ynt: bergy~ - Efe S.
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2018, 00:01:30 »
Öhm...

Çevrimdışı Anıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:44
Toplam oynama: 189 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2018, 19:25:24 »
Mert adamdır

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rocky Devils Lv.27
Son giriş: 26 Mart 2023, 00:50
Toplam oynama: 170 gün, 7 saat
Daniel Young Lv.27
Son giriş: 06 Mart 2023, 02:28
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Birlik: **** *ANG
Köken: İsviçreli
Son giriş: 02 Mart 2023, 23:24
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 27 Aralık 2018, 08:39:32 »
Polat Alemdar ❤️

Çevrimdışı Imperio

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Nisan 2025, 03:56
Toplam oynama: 90 gün, 21 saat
Son giriş: 31 Temmuz 2024, 03:47
Toplam oynama: 418 gün, 19 saat
Grace Tyler Lv.35
Son giriş: 03 Şubat 2024, 07:22
Toplam oynama: 7 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 27 Aralık 2018, 14:59:32 »
Az mı vivalada koşturduk :D burada olman beni sevindirdi.

Çevrimdışı éSénta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Temmuz 2023, 23:19
Toplam oynama: 226 gün, 18 saat
Son giriş: 25 Ekim 2023, 14:30
Toplam oynama: 26 gün, 14 saat
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2018, 18:18:59 »
Vivala'da PD de güzel rollerin dönmesine olanak sağlayan isim İnstagram hesabına hafiften göz attım yakışıklı bir kardeşimize benziyorsun platformda devamlılığını dilerim.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #6 : 31 Aralık 2018, 00:15:47 »
İddaa'yı kaybeden Lonnely pişmanlığı diyelim,

İlk olarak adını MidLife'da duydum. Sonrasında Vivala'da adminlik yaptığını falan görmüştüm, az çok oyun içinden muhabbetimiz olmuştu. Samimi gelmiştin, sonrasında bir kaç projede daha gördüm ismini vermeme gerek yok. Yani ben tarafından tanınan birisin fakat fazla konuşma imkanımız olmamıştı.

Bu sunucuda tekrardan geldiğinde bir mesaj atmıştım, belki hatırlamışsındır. İyi birisin, sorunum yok seninle. Görevini iyi yapan sayılı kişilerdensin, seni tanıdığıma sevindim.

Bu sunucuda daha uzun süreler beraber rol ve görev yapmamız dileğiyle, başarılar dilerim.

Çevrimdışı Zeratu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Şubat 2025, 02:16
Toplam oynama: 123 gün, 18 saat
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2019, 11:59:07 »
Güzeell

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
« Yanıtla #8 : 18 Ocak 2019, 14:22:39 »
öYLE

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 99 gün, 10 saat
« Yanıtla #9 : 18 Ocak 2019, 14:38:35 »
Az mı vivalada koşturduk :D burada olman beni sevindirdi.

Teşekkür ederim :)

Vivala'da PD de güzel rollerin dönmesine olanak sağlayan isim İnstagram hesabına hafiften göz attım yakışıklı bir kardeşimize benziyorsun platformda devamlılığını dilerim.

Teşekkürler dostum. Ne mutlu bana.

İddaa'yı kaybeden Lonnely pişmanlığı diyelim,

İlk olarak adını MidLife'da duydum. Sonrasında Vivala'da adminlik yaptığını falan görmüştüm, az çok oyun içinden muhabbetimiz olmuştu. Samimi gelmiştin, sonrasında bir kaç projede daha gördüm ismini vermeme gerek yok. Yani ben tarafından tanınan birisin fakat fazla konuşma imkanımız olmamıştı.

Bu sunucuda tekrardan geldiğinde bir mesaj atmıştım, belki hatırlamışsındır. İyi birisin, sorunum yok seninle. Görevini iyi yapan sayılı kişilerdensin, seni tanıdığıma sevindim.

Bu sunucuda daha uzun süreler beraber rol ve görev yapmamız dileğiyle, başarılar dilerim.

Adama böyle yazdırırlar.
Şaka bir yana teşekkür ederim :)

Valla bana hem iyiliği hem kötülüğü oldu ama yine de o adam.

Teşekkür ederim. Kimseye kötülük yapmak gibi bir gayem yok sadece görevimi yapıyorum.

öYLE

Cevabını tanıtımına verdim.