YouTube:
TıklaInstagram:
http://instagram.com/bergynineolarak güncelledim. Dönmeyi unuttuğum arkadaşlar için de bir köşe hazırladım:
Maddi ve manevi özel nedenler, KPSS hazırlığı ve eğitim hayatıma öncelik vereceğim için belirsiz süreli olarak admin ekibindeki görevime ara veriyorum.
İlgi gösteren herkese sevgiler.
Üzerimde emeği geçen ahmet, mehmet, ayşe, fatma, hayriye hepsine bol öpücükler. No time for şov bizınıs.
Dipnot: Far Cry 5 ile bir alakası yok.
geri bekliyoruz 
Teşekkür ederim.
ne kadar tanımasanda çok iyi şekilde samimiyet kurdun kendine iyi bak abi umarım kariyerini zirvede tamamlarsın 
Teşekkür ederim Ensar.
Beni gidişiyle ağlatabilecek sayılı kişilerdensin baykal kardeşin seviyor seni.
Var ol.
whatsapp üzerinden çoğu zaman görüldü atsan da gönüllerimizdesin ağabey, her şey istediğin gibi olsun 
Müzik için teşekkürler. Görüldü atıyorsam cevap hayırdır.

Maddi ve manevi özel nedenler, KPSS hazırlığı ve eğitim hayatıma öncelik vereceğim için belirsiz süreli olarak admin ekibindeki görevime ara veriyorum.
İlgi gösteren herkese sevgiler.
Üzerimde emeği geçen ahmet, mehmet, ayşe, fatma, hayriye hepsine bol öpücükler. No time for şov bizınıs.
Dipnot: Far Cry 5 ile bir alakası yok.
İleriki hayatında başarılar dostum, gözün arkada kalmasın, kendine odaklan uygun zamanda dönersin, kimsenin bir yere gittiği yok zaten
Çok teşekkür ederim.
Sağlıcakla kal Efe abi, her şey istediğin gibi olsun.

Çok teşekkürler kardeşim. Aynı şekilde.
Önceki veya ondan önceki helper alımında helper adları değişirken sıra bana geldiğinde "Can Yaman fanclub... Adını değiştir demiştin bende 1 gün sonra değiştirme hakkı geliyor demiştim.Neyse ilerideki hayatında başlarılar.
Evet hatırlıyorum. Gördüğüm en ilginç isim helal olsun.
yayınlarını izlemek baya sarardı be
Yakın zamanda tekrar umarım. Teşekkür ederim.