Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kang Dae

Başlatan ofmes, 03 Şubat 2018, 14:51:16
Okunma sayısı 3678 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: #114 - Kang Dae / Police Officer III
« Yanıtla #80 : 13 Şubat 2018, 21:44:59 »
@Hate!

Çevrimdışı Fobus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mart 2020, 21:42
Toplam oynama: 27 gün, 14 saat
« Yanıtla #81 : 13 Şubat 2018, 21:48:38 »
modloader isyanı başlattım ve liderliğimle birlikte sonuç gördü! 13 şubat modloader bayramı ilan ediyorum bu günü! 20 dakika içinde yönetimi ele geçirebildik!
Aga beeee iyi güzel de bazılarının da mod kaldıracak bilgisayarı yok benim gibi :S

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #82 : 14 Şubat 2018, 20:40:12 »
Sıktınız artık.

Günlerdir insan gibi oyunumu oynayamaz oldum, rolümden çok başka şeylere odaklanmaya başladım. İki üç gündür Troll yazdığım videoların altına ciddi ciddi yorum atan tipler var salın artık. Sizle uğraşmakan bıkıtm, artık uğraşmayacağım insanlar neye inanıyorsa inansın hiç umrumda bile değil.

Teamspeak3 çağırıyorsunuz, sanki mahaleye çağırıyorsunuz. Teamspeak odana yine çağır yine geleyim oraya PD olarak değil şahsım olarak gelirim. İnsanlar çok beyinsiz ben bu durumdan çok çektim, TS3 çekip kan alıcağını düşünen insanlar var. Bu insanların yaptığı rolü açıklıyayım size; "Biz 70 kişilik ORDUYUZ (70 kişilik ordu lel) siz ise 20 kişilik bir Departmansınız." Gerçekten ben bu yazıyı okuyup kendimide sorguladım.

Fakat bir süre sonra insan derin bir off çekiyor, her şeyi salı veriyor. Artık o kadar alıştım ki her şeyi normal karşılar oldum. Jefferson Motel zamanında insanlar yanlış yaptığında direkt olarak suratına vuruyordum. Hatta yakın dostlarımda bilir nasıl rol yaptığımı, kardeşim kötümü yönetiyorum? CK iznimi sormadan beni vur öldür. Gıkımı çıkarırsam şerefsizim.

Bunu DWAYNE olsun SODA olsun Cypresskille olsun Hate olsun herkes bilir. Ben bu gibi rollere çok önem veririm. Bana sunucu örnek vererek artistlik taslamayın ben bu değilim. Breeze gibi bir sunucudada iğrenç rol yapabilirsin, 99 gibi sunucudada çok iyi rol yapabilirsin.(99 kötü demiyorum en iyi dönemlerimdir orası) Artık insanları sunucuya göre ayırmayın salın artık.

Eğer bir şikayetin varsa şikayet şablonu oluştur, ki karşılık vereyim üstünüzde rütbe yazmıyor bizim gibi benim üzerimde apolet yok ya memur 1 yada memur 2'dir. Buna göre rol yapabilirsin fakat senin üzerinde capo veya başka bir şey yazmıyor, benim yapıcağım rol kimseyi ilgilendirmez. İnsanları buna göre ayırarak bir yere varılmaz. Her troll amaçlı videomun altına gelip küfür ediyorsunuz çektiğim adam bile kardeşim dediğim adam o bile bir şey demezken sizin laf etmeniz ayrı bir ironi.

Allah aşkına artık salın beni, TS3 gelicem yine gel bak buradan iste gelmeyen şerefsiz konuşmayan şerefsiz. Başka hiç bir şey demiyorum şu insanlara. Gelicem oraya ilk ve son konuşmamı yapıp yoluma bakıcam çünkü amacınız, çekeyim küfür edeyim "zaa ağlattım gördünüz mü? nasıl sustu ama?" tarzındasınız. Çocuksunuz çocuk başka bir şey değil, birde ailevi sövmeleriniz beni bitiriyor.

Çevrimdışı Şaynezya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2020, 18:26
Toplam oynama: 46 gün, 17 saat
« Yanıtla #83 : 14 Şubat 2018, 20:58:05 »
Sıktınız artık.

Günlerdir insan gibi oyunumu oynayamaz oldum, rolümden çok başka şeylere odaklanmaya başladım. İki üç gündür Troll yazdığım videoların altına ciddi ciddi yorum atan tipler var salın artık. Sizle uğraşmakan bıkıtm, artık uğraşmayacağım insanlar neye inanıyorsa inansın hiç umrumda bile değil.

Teamspeak3 çağırıyorsunuz, sanki mahaleye çağırıyorsunuz. Teamspeak odana yine çağır yine geleyim oraya PD olarak değil şahsım olarak gelirim. İnsanlar çok beyinsiz ben bu durumdan çok çektim, TS3 çekip kan alıcağını düşünen insanlar var. Bu insanların yaptığı rolü açıklıyayım size; "Biz 70 kişilik ORDUYUZ (70 kişilik ordu lel) siz ise 20 kişilik bir Departmansınız." Gerçekten ben bu yazıyı okuyup kendimide sorguladım.

Fakat bir süre sonra insan derin bir off çekiyor, her şeyi salı veriyor. Artık o kadar alıştım ki her şeyi normal karşılar oldum. Jefferson Motel zamanında insanlar yanlış yaptığında direkt olarak suratına vuruyordum. Hatta yakın dostlarımda bilir nasıl rol yaptığımı, kardeşim kötümü yönetiyorum? CK iznimi sormadan beni vur öldür. Gıkımı çıkarırsam şerefsizim.

Bunu DWAYNE olsun SODA olsun Cypresskille olsun Hate olsun herkes bilir. Ben bu gibi rollere çok önem veririm. Bana sunucu örnek vererek artistlik taslamayın ben bu değilim. Breeze gibi bir sunucudada iğrenç rol yapabilirsin, 99 gibi sunucudada çok iyi rol yapabilirsin.(99 kötü demiyorum en iyi dönemlerimdir orası) Artık insanları sunucuya göre ayırmayın salın artık.

Eğer bir şikayetin varsa şikayet şablonu oluştur, ki karşılık vereyim üstünüzde rütbe yazmıyor bizim gibi benim üzerimde apolet yok ya memur 1 yada memur 2'dir. Buna göre rol yapabilirsin fakat senin üzerinde capo veya başka bir şey yazmıyor, benim yapıcağım rol kimseyi ilgilendirmez. İnsanları buna göre ayırarak bir yere varılmaz. Her troll amaçlı videomun altına gelip küfür ediyorsunuz çektiğim adam bile kardeşim dediğim adam o bile bir şey demezken sizin laf etmeniz ayrı bir ironi.

Allah aşkına artık salın beni, TS3 gelicem yine gel bak buradan iste gelmeyen şerefsiz konuşmayan şerefsiz. Başka hiç bir şey demiyorum şu insanlara. Gelicem oraya ilk ve son konuşmamı yapıp yoluma bakıcam çünkü amacınız, çekeyim küfür edeyim "zaa ağlattım gördünüz mü? nasıl sustu ama?" tarzındasınız. Çocuksunuz çocuk başka bir şey değil, birde ailevi sövmeleriniz beni bitiriyor.
Bu tarz kişiliklere anlam veremiyorum sövdüklerindede ellerine birşey geçmiyor nede olsa,bu konuda sana katılıyorum.

Çevrimdışı cypresskille

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Nisan 2020, 00:59
Toplam oynama: 17 gün, 5 saat
« Yanıtla #84 : 14 Şubat 2018, 21:05:02 »
Bir grup gerizekalı için canını sıkma güzel dostum, bunlara ne kadar dil dökersen dök bir sik anlayacaklarını sanmıyorum.

Alıntı
Biz 70 kişilik ORDUYUZ (70 kişilik ordu lel) siz ise 20 kişilik bir Departmansınız."

Üçüncü dünya savaşına giriyorlar sanki pezevenkler

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #85 : 14 Şubat 2018, 21:36:06 »
Sıktınız artık.

Ömerin anlattığı salak topluluklarını bende çekiyorum ama çekmek zorunda kalıyoruz. Ömere katılıyorum bu adamın çektiği sıkıntıları ben kendim birebir neredeyse yaşıyorum. Üzmeyin, kendinizde üzülmeyin. Bu bir oyun.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #86 : 14 Şubat 2018, 22:52:31 »
Nazik yorumlarınız için teşekkürler, olabildiğince sabredeceğim.

Çevrimdışı Şaynezya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2020, 18:26
Toplam oynama: 46 gün, 17 saat
« Yanıtla #87 : 14 Şubat 2018, 23:06:09 »
Bugün İdlegas'taki hareketin iyiydi.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #88 : 14 Şubat 2018, 23:12:15 »
Bugün İdlegas'taki hareketin iyiydi.

Silah gardaşım benim

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #89 : 14 Şubat 2018, 23:42:47 »
avatarında ki kızın ifşası var, başarılar.