DESTEKLIYORUM
Gold ViP'ler yada Hera'nın belirlediği özelliklere sahip olan kişiler alabilir diye düşünüyorum, Helper'ların yazdığını "silah taşıma" sözüne fazla katılmıyorum çünkü;
1- Gasp rollerine karşın kişi savunmasız kalabilir kendini ne ile koruyacak? (Fear RP yapsın diyeceksiniz realistik düşünmek gerekirse adam aracındaysa, bıçak, beyzbol sopası, levye, kesici delici aletlerin çoğu bulunabilir adam onunla adamı bayıltabilir...)
2- Hırsızlık rolleri bu rolü yapan adamda silah olmama ihtimali %-00'dır çünkü eve giriyorsun üstünde silahmı olmayacak? Bıçak olacak onla da adam korkmaz silahı varsa zaten adam silahı ile seni direkt öldürür.(Suçlulara verilmez..)
~~~ Arkadaşın dediği gibi, hiçbir şekilde Il-Legal iş yapmamış, sicili olmayan kişilere verilebilir. Nereden alınabilir diye düşünüyorsanız bence LSPD'den alınabilir diye düşünüyorum nede olsa oyunda IC olarak en yüksekte onlar var zaten birlik kurucusu da Harold_Hoffman yani Hera, belirli evraklar, sorular ayarlandığı takdirde Hera yada Jason_Terry silah ruhsatını verebilir...