Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Adam Jesovic CK TALEBİ

Başlatan DeathmatchPlayer, 02 Aralık 2018, 19:11:18
Okunma sayısı 472 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 10 Aralık 2021, 15:57
Toplam oynama: 196 gün, 18 saat
Birlik: ****ESS
Adam Jesovic CK TALEBİ
« : 02 Aralık 2018, 19:11:18 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı :Adam Jesovic
Olay Tarihi:SS
Olay Zamanı:SS

Oyun için adınız:Benjamin Chaplin
CK etmek isteme sebebiniz :Kişileri kaçırdık Patronları ve yardımcılarıya beraber 3 kişiyi kaçırdık kişiye söylediklerimi söyle dedim 3-4 kere role uymadı pm den zorunda deyilim yazdı 8-10 kişiyiz orada neredeyse "FEAR-RP" Yapmıyor
"FEAR-RP"'DEN CK TALEBİ AÇILMIŞTIR
Talebinizi destekleyecek kanıtlar:
http://www.resimag.com/9d71245a1d.png
http://www.resimag.com/b080c761fb.png
http://www.resimag.com/448daa8377.png

Çevrimdışı AnyPower

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ağustos 2022, 19:31
Toplam oynama: 251 gün, 22 saat
Ynt: Adam Jesovic CK TALEBİ
« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2018, 10:51:41 »
# Onaylı hoodlarda, hood sahibi birliğe karşı FEAR-RP kuralı uygulanmalıdır, uygulanmadığı taktirde CK izni, taciz-tecavüz ve kalıcı hasar rolleri hood onaylı birliğe verilir.

Birlik kurallarına göz atılması gerektiği düşüncesindeyim, dediğiniz gibi birliğiniz onaylı hood olsaydı haklı olup ck iznine sahip olurdunuz, bildiğim kadarıyla sistem onayıda henüz yok. Fakat şahıs gerekli hasar rollerini zaten gerçekleştiriyor, hakkında ck talebi açılması gereksiz olmuş, daha sonrasında RK izni aldınız oda izin verdi vurdunuz zaten.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2018, 11:44:06 »
# Onaylı hoodlarda, hood sahibi birliğe karşı FEAR-RP kuralı uygulanmalıdır, uygulanmadığı taktirde CK izni, taciz-tecavüz ve kalıcı hasar rolleri hood onaylı birliğe verilir.

Birlik kurallarına göz atılması gerektiği düşüncesindeyim, dediğiniz gibi birliğiniz onaylı hood olsaydı haklı olup ck iznine sahip olurdunuz, bildiğim kadarıyla sistem onayıda henüz yok. Fakat şahıs gerekli hasar rollerini zaten gerçekleştiriyor, hakkında ck talebi açılması gereksiz olmuş, daha sonrasında RK izni aldınız oda izin verdi vurdunuz zaten.
Benim ck talebi açma sebebim kişiye ıc den söyluyorum dediklerimi yap diye 3-4 kere söyledim kişi yapmadı söylediklemi pmden uslubunu duzelt diyor ıc bir olay bu

Çevrimdışı AnyPower

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2018, 12:16:06 »

Benim ck talebi açma sebebim kişiye ıc den söyluyorum dediklerimi yap diye 3-4 kere söyledim kişi yapmadı söylediklemi pmden uslubunu duzelt diyor ıc bir olay bu

Gerekli rollere uyduğunu varsayıyorum 3 4 kere dediğinin kanıtları varsa paylaşabilirsin, madem şahıs role uymuyorduda RK izni neden istediniz oda + verdi bu hepsine bedeldir, kişinin işkence altında olup cevap verememesi yada geç cevap vermesi oldukça açık ve muhtemel bir durum anlayış gösterilebilir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 03 Aralık 2018, 12:29:45 »

Gerekli rollere uyduğunu varsayıyorum 3 4 kere dediğinin kanıtları varsa paylaşabilirsin, madem şahıs role uymuyorduda RK izni neden istediniz oda + verdi bu hepsine bedeldir, kişinin işkence altında olup cevap verememesi yada geç cevap vermesi oldukça açık ve muhtemel bir durum anlayış gösterilebilir.
Ben rk izni istemedim isteyen ile konuşunuz

Çevrimdışı AnyPower

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 03 Aralık 2018, 12:47:50 »
Diğer odadayım aldığım chat ss'ini atayım o halde.

Çevrimdışı AnyPower

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 03 Aralık 2018, 12:49:30 »
Soruyu soran birlik liderin, anlaşılan o bir sorun görmemiş.

Çevrimdışı Board

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Nisan 2019, 21:34