Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD TANRIDIR!

Başlatan TROVEL, 01 Aralık 2018, 22:25:15
Okunma sayısı 1725 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD TANRIDIR!
« Yanıtla #20 : 02 Aralık 2018, 00:40:09 »
(bin tane illegal iş yapıp polise yakalandım hemen bir konu açayım)
Şu adam bile bunu diyorsa doğrudur, bu adam zamanında mis gibi rolünü yapıyordu. il-legal kolay birşey değil zaten, senin tutup birini taraman çok riskli ve drive-by atiyorsunuz, drive-by dediğin şey taranır kacilir ama başında durup sonra rk için inip sıkarsaniz tabi ki PD gelir yetişir.
bir
Attığım konu ile ne ilgisi var?
Konuyla alakası şu, il legal ceviremeyip PD'ye laf atılması .d drive-by konusunu yapamazken PD'ye bile laf atanlar var.
Ne kadar saçma konuştuğunun farkında mısın? Adamı hoodunda basmiyorum yolda görüyorum ateş ediyorum, adam kaçarken koşar bir şekilde peşinden gidiyorum hoodunda basmiyorum ki 2 ateş edip gideyim
Bunu drive-by için mi dedin? Fark etmiyor zaten realistik yaparsan sen çetesin 2 sıkıp kaçman lazım sonra PD gelir ama sen kaçmayıp PD yakalanıyorsan burada adamların suçu ne? Gelmesinler mi?

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 02 Aralık 2018, 00:43:32 »
Bu arada araçla ezip tarayan PD bir çok sunucuda var, video vs. var .d

Çevrimdışı TROVEL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Ağustos 2024, 20:16
Toplam oynama: 182 gün, 11 saat
« Yanıtla #22 : 02 Aralık 2018, 00:51:17 »
Doğru olduğunu mu savunuyorsun?

Çevrimdışı TROVEL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 02 Aralık 2018, 00:52:41 »
(bin tane illegal iş yapıp polise yakalandım hemen bir konu açayım)
Şu adam bile bunu diyorsa doğrudur, bu adam zamanında mis gibi rolünü yapıyordu. il-legal kolay birşey değil zaten, senin tutup birini taraman çok riskli ve drive-by atiyorsunuz, drive-by dediğin şey taranır kacilir ama başında durup sonra rk için inip sıkarsaniz tabi ki PD gelir yetişir.
bir
Attığım konu ile ne ilgisi var?
Konuyla alakası şu, il legal ceviremeyip PD'ye laf atılması .d drive-by konusunu yapamazken PD'ye bile laf atanlar var.
Ne kadar saçma konuştuğunun farkında mısın? Adamı hoodunda basmiyorum yolda görüyorum ateş ediyorum, adam kaçarken koşar bir şekilde peşinden gidiyorum hoodunda basmiyorum ki 2 ateş edip gideyim
Bunu drive-by için mi dedin? Fark etmiyor zaten realistik yaparsan sen çetesin 2 sıkıp kaçman lazım sonra PD gelir ama sen kaçmayıp PD yakalanıyorsan burada adamların suçu ne? Gelmesinler mi?
Lan bütün sunucu çeteci olduğumu savunuyor bir ben bilmiyorum sanırım Santos 3e mı ayrılıyor PD mafya çete, ayrıca orada PD geldi kaçtık yakalanmadik

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 02 Aralık 2018, 00:53:48 »
Doğru olduğunu mu savunuyorsun?
Dcden attm videoları bakarsın .d

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #25 : 02 Aralık 2018, 00:59:45 »
beni şu pdnin böyle yapmasından çok pddeki iqlesslerin "YA ŞİMDİ AKRDEŞİM" diye başlayıp savunması çıldırtıyor..

Çevrimdışı TROVEL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 02 Aralık 2018, 01:00:49 »
beni şu pdnin böyle yapmasından çok pddeki iqlesslerin "YA ŞİMDİ AKRDEŞİM" diye başlayıp savunması çıldırtıyor..
DHHDDHDHGSSSGGSGEV /b bak krdsm ....

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #27 : 02 Aralık 2018, 01:08:28 »
hayatinizda hic Amerikan polisi gordunuz mu? Bence direk okuz gibi yorum yapmayin elestirmeyin bugun sunucudaki polislerin supheli & suclu kisilere yaptirim ve hareketleri gercek hayattaki Amerikan polisine nazaran daha yumusatilmis ve sakin hali. Amerikan polisini gectim daha metro cikisinda size kimlik soran polisten tirsiyorsunuz ama oyunda polislere aslan kesiliyorsunuz sizi anlamak zor

iqless yazinca cok mu havali oluyorsun? gozlerinin icine bakarak sana geri zekali desem utanip kizarirsin buklum buklum olup sesini cikaramazsin ama buradan millete hakaret ediyorsun once bi kendine bak

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
« Yanıtla #28 : 02 Aralık 2018, 01:17:42 »
Şimdi normal bir adminin yapması gereken şey şudur:
"Hanım ban tüfeğini getir"

--Küfür içerikli ve kışkırtıcı bütün yorumları banla --

Ama ben sessiz sessiz okumayı ve sizi bu düşünceye iten şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum, şimdi beni etiketleyerek sözlerini destekleyecek kanıtlar
sunarak anlatın. Bekliyorum ama kanıtlayamayacağız ithamlarda bulunmayın.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 02 Aralık 2018, 01:21:12 »
hayatinizda hic Amerikan polisi gordunuz mu? Bence direk okuz gibi yorum yapmayin elestirmeyin bugun sunucudaki polislerin supheli & suclu kisilere yaptirim ve hareketleri gercek hayattaki Amerikan polisine nazaran daha yumusatilmis ve sakin hali. Amerikan polisini gectim daha metro cikisinda size kimlik soran polisten tirsiyorsunuz ama oyunda polislere aslan kesiliyorsunuz sizi anlamak zor

iqless yazinca cok mu havali oluyorsun? gozlerinin icine bakarak sana geri zekali desem utanip kizarirsin buklum buklum olup sesini cikaramazsin ama buradan millete hakaret ediyorsun once bi kendine bak