SP'de bulunan birlikleri açmak zaten yasak onu herkes belirtmiş umursamamışsında,
Eğer düşündüğüm kişiysen şunları söyleyebilirim. Yakın zamanda kapanan, yıllardır açık olan bir sunucuda uniqe soyadıyla rol yaptın. Hatta çetendeki herkesin soyadı unique'ydi. Senelerce hispanik sokak çetesi rollerini öğrenmeye, yapmaya çalıştınız. Peki hiç mi bir şey öğrenemediniz? Bu tanıtımı ancak SAMP roleplay sunucularına yeni başlayan insanlar açabilir. Çünkü yeni başlayan insanların çok az bilgisi oluyor. Peki bu tanıtım ne? Yıllardır oynuyorsun ama boşa oynamışsın.
Gaksici'nin tahmini doğruysa -Unique soyadıyla yaptığınız roller- hiç bu işe girişmeden konsept hakkında bilgi öğrenmeyi dene derim
Sen rahad ol, her konuda bilgimiz var bizim. -Unique- soy adıyla yaptığımız rollerin üzerinden 7-8 yıl geçti ve biz orda ilk defa "Role-Play" oynuyorduk.
7-8 yıl mı geçti? Bahsedilen sunucu daha geçen senede kapandı ve siz orada ortalıkta geziniyordunuz halen. Yaptığınız şeyleri -rol desem rol kavramına ayıp olacak- az çok hatırlıyorum.
Şunu da belirteyim benim amacım burada kimseyi kötülemek değil, yaptıklarınız doğru roller değil. Direk birlik açmak ve bilginin olduğunu savunmak yerine kaliteli bir birlikte rol öğrenmeyi denemek daha mantıklı olurdu bence.