Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kelly Park Compton Crips

Başlatan hytesss, 01 Aralık 2018, 14:13:31
Okunma sayısı 170277 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 11 Ağustos 2023, 15:49
Toplam oynama: 249 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 04 Kasım 2023, 14:48
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 11 Ağustos 2023, 15:52
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Ynt: Compton Sokak Serserileri
« Yanıtla #3370 : 10 Kasım 2019, 12:47:09 »
Şuana kadar uyuşturucu rollerini en iyi yansıtan birlik COMPTON'du gerek yetkililer gerek üyeler onay'ı kötü yere kullanmadı amaçları rol'dü hoş karşılayacaklarından eminim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Kasım 2019, 19:48
Toplam oynama: 7 gün, 17 saat
« Yanıtla #3371 : 10 Kasım 2019, 16:56:03 »
Başta In-Game içerisinde düşman olduğumuz birliklerdeki kişiler olmak üzere yönetimde kebap ısmarlamayla admin olan şahıslara bir kaç sözüm var.In-Game içerisinde zamanla bizimle düşman oldunuz, oyuna yani role bağlı bir şey bu ama foruma gelip bize burada kin beslemeniz, tanıtımı kirletmeye çalışmanız bir şey ifade etmiyor.Küfür etmeniz bir şey değiştirmiyor, uzun süredir açılan bu birliğin ilk zamanlarında da vardım, şimdi de varım.Bundan kastım da şudur;bu birlik başta sizin gibileri çok gördü, yine görmeye devam ediyor yani stabil bir durum.3 haftada "/me" ve "/do" kanalını öğrenip başımıza 2013ten beri rol yapıyor gibi gözüken insanlar çıktı bir de, çok tuhaf. Bize diğer cephe alan kitleye gelecek olursak, (onlar kendilerini iyi biliyor) daha rol yapmak ne demek hiçbir fikriniz yok, rol ne onu bile bilmiyorsunuz bundan adım gibi eminim.

Çevrimdışı Klaus Mikaelsonn

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Aralık 2021, 20:59
Toplam oynama: 155 gün, 5 saat
« Yanıtla #3372 : 10 Kasım 2019, 21:21:35 »

Çevrimdışı !Han

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ocak 2020, 22:50
Toplam oynama: 66 gün, 21 saat
« Yanıtla #3373 : 10 Kasım 2019, 21:29:51 »
Başta In-Game içerisinde düşman olduğumuz birliklerdeki kişiler olmak üzere yönetimde kebap ısmarlamayla admin olan şahıslara bir kaç sözüm var.In-Game içerisinde zamanla bizimle düşman oldunuz, oyuna yani role bağlı bir şey bu ama foruma gelip bize burada kin beslemeniz, tanıtımı kirletmeye çalışmanız bir şey ifade etmiyor.Küfür etmeniz bir şey değiştirmiyor, uzun süredir açılan bu birliğin ilk zamanlarında da vardım, şimdi de varım.Bundan kastım da şudur;bu birlik başta sizin gibileri çok gördü, yine görmeye devam ediyor yani stabil bir durum.3 haftada "/me" ve "/do" kanalını öğrenip başımıza 2013ten beri rol yapıyor gibi gözüken insanlar çıktı bir de, çok tuhaf. Bize diğer cephe alan kitleye gelecek olursak, (onlar kendilerini iyi biliyor) daha rol yapmak ne demek hiçbir fikriniz yok, rol ne onu bile bilmiyorsunuz bundan adım gibi eminim.
Benim yazımın aynısını millete diss olsun diye kullanıyorsun, çok tuhaf desemde yalan olur intihar etcek olsam hırsızlık seviyene tırmanır, IQ seviyene atlarım

Çevrimdışı hytesss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2023, 21:21
Toplam oynama: 262 gün, 11 saat
« Yanıtla #3374 : 10 Kasım 2019, 21:44:05 »

Çevrimdışı Assgirl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nadine Fleck Lv.10
Son giriş: 11 Haziran 2022, 21:39
Toplam oynama: 9 gün, 17 saat
« Yanıtla #3375 : 10 Kasım 2019, 22:16:57 »
Şuana kadar uyuşturucu rollerini en iyi yansıtan birlik COMPTON'du gerek yetkililer gerek üyeler onay'ı kötü yere kullanmadı amaçları rol'dü hoş karşılayacaklarından eminim.
Bu yoruma hiç katılmıyorum UYUŞTURUCU KRALLIĞI adlı birliğin hakkı yenmemeli onlar iki kişi gerçekten üretim rolleri yaparak 13.sayfa da onay almışlardı ve bu gerçekten iyi rol yaptıklarını gösteriyor bence en iyisi onlardı :)
Hatta yönetim için torpil yapıldı bile söylendi maalesef.

Çevrimdışı hytesss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2023, 21:21
Toplam oynama: 262 gün, 11 saat
« Yanıtla #3376 : 10 Kasım 2019, 22:56:58 »

Çevrimdışı Syngatarmichs

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Ağustos 2020, 22:29
Toplam oynama: 24 gün, 21 saat
« Yanıtla #3377 : 11 Kasım 2019, 04:17:34 »
Sunucuyu bir ara bırakmıştım bir süre sonra döndüm ve sizin sokağınızı gördüm daha doğrusu bir arkadaşım sizin mahallenize getirdi beni. Mahallenizdeki rolleri inceledim bir süre. Güzell roller yapıyorsunuz ve oyun içerisindeki yani mahalleyi savunma durumunuz vesaire iyi durumda bence. Birliğnizi böylelikle tanıdım inceleyerek. Mahalleniz ve aktifliğiniz çok güzel başarılı bir birliksiniz fakat birlik tanıtımınızı geliştirirseniz daha iyi olacak diye umuyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
#Rhys_Syngatarmichs

Çevrimdışı Assgirl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nadine Fleck Lv.10
Son giriş: 11 Haziran 2022, 21:39
Toplam oynama: 9 gün, 17 saat
« Yanıtla #3378 : 11 Kasım 2019, 13:34:45 »
Bu yoruma hiç katılmıyorum UYUŞTURUCU KRALLIĞI adlı birliğin hakkı yenmemeli onlar iki kişi gerçekten üretim rolleri yaparak 13.sayfa da onay almışlardı ve bu gerçekten iyi rol yaptıklarını gösteriyor bence en iyisi onlardı :)
Uyuşturucu krallığı mı sadece para için uyuşturucu satan bir birlikti, rol sıfır adam bana pm den yazıyordu uyuşturucu lazımmı diye, hadi ordan.
Sadece para için mi ? :D Tanıtımlarına bakmadığın o kadar belli ki rol sıfır yazmışsın yanii kendi birliğini savunacaksın diye insanlıktan çıkıyorsun daha fazla konuşmaya gerek yok bence.

Çevrimdışı Klaus Mikaelsonn

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Aralık 2021, 20:59
Toplam oynama: 155 gün, 5 saat
« Yanıtla #3379 : 11 Kasım 2019, 19:14:24 »
Uyuşturucu krallığı mı sadece para için uyuşturucu satan bir birlikti, rol sıfır adam bana pm den yazıyordu uyuşturucu lazımmı diye, hadi ordan.
Sadece para için mi ? :D Tanıtımlarına bakmadığın o kadar belli ki rol sıfır yazmışsın yanii kendi birliğini savunacaksın diye insanlıktan çıkıyorsun daha fazla konuşmaya gerek yok bence.
sen hala burdamısın