Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kelly Park Compton Crips

Başlatan hytesss, 01 Aralık 2018, 14:13:31
Okunma sayısı 170653 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hytesss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Haziran 2023, 21:21
Toplam oynama: 262 gün, 11 saat
Ynt: Compton Blok Haydutları!
« Yanıtla #1970 : 16 Mayıs 2019, 17:24:32 »

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:17
Toplam oynama: 422 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2024, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:16
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #1971 : 16 Mayıs 2019, 17:52:59 »

Çevrimdışı hytesss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1972 : 16 Mayıs 2019, 18:17:23 »

Çevrimdışı hileci flash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2019, 13:38
Toplam oynama: 3 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #1973 : 16 Mayıs 2019, 18:39:52 »
nE Javiermi olamaz.

Çevrimdışı Looikes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Haziran 2020, 23:06
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #1974 : 16 Mayıs 2019, 20:08:10 »
Server'a daha bugün başladım, başka serverdan geliyorum. Forumu biraz gezeyim dedim, işte geziyorum bazı tanıtımlara baktım rollerini okudum, ne hikmetse Daniel_Roxwel denilen arkadaşla rolleri aynı yapan kişilerin tarihide baktım, dostum milletin sslerini çalarak ileri katedemesin özgün olmanı öneririm. eğer aklına bir ss planı felan gelmiyorsa kafan basmıyorsa, özel iletiden mesaj at yardımcı olmaya çalışırım. Emotesıne acısına kadar yardım ederim merak etme. Diğer arkadaşlara başarılar.
kimleere ne anlatıyon

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1975 : 16 Mayıs 2019, 20:39:27 »
Server'a daha bugün başladım, başka serverdan geliyorum. Forumu biraz gezeyim dedim, işte geziyorum bazı tanıtımlara baktım rollerini okudum, ne hikmetse Daniel_Roxwel denilen arkadaşla rolleri aynı yapan kişilerin tarihide baktım, dostum milletin sslerini çalarak ileri katedemesin özgün olmanı öneririm. eğer aklına bir ss planı felan gelmiyorsa kafan basmıyorsa, özel iletiden mesaj at yardımcı olmaya çalışırım. Emotesıne acısına kadar yardım ederim merak etme. Diğer arkadaşlara başarılar.
Burda ss çalma gibi bir durum yok, biraz matıklı düşünürsen anlarsın zaten türlü türlü roller vardır ve bunlar kişilere ait bir rol değildir. Herkes'in o rolleri o editleri yapıp tanıtımına atmaya özgürdür, senin dediğin yoldan gidersek herkesin attığı ss çalıntı olur, düşünmeden "Şu adam o adamın rollünü aynısını yapmış rollünü/ss çalmış" demende ne bileyim yani. Benim burda demek istediğim herkes istediği rollü atar, bu ne senin sorunun ne de benim, yorumun içinde teşekkürler.

kimleere ne anlatıyon
Hakklısın kimlere ne anlatıyoruz..

Çevrimdışı townmacs

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Mayıs 2019, 19:51
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #1976 : 16 Mayıs 2019, 21:02:30 »
Önemli değil ama bir birlik başkanı olarakta bunu kabullenmen takdire şayan, bilmiyorum ama arkadaşın çaldığı çocukların ssleri başka birlik tanıtımında neden yok onu anlamış değilim. Her insan bir emek vererek ss editliyor, hayal gücünü kullanarak belkide oo ss için 2 saat hayal gücünü çalıştırıyor uğraşıyor. Bir insanda 2 dakika emote isimlerini değiştiriyor tanıtıma atıyor. Biraz empati kurarsan iyi düşünebilirsin, birlik başkanı olarakta uyarmalısın. İsterseniz bunu kötü bir yorum olarak düşünün yada karaladığımı düşünün umrumda değil. Ama özgün olmak her zaman iyidir, özgün olduğunda bir ss'e sevinçle 5 kere bakarsın gurur duyarsın, takdir toplarsın. Umarım takdir toplamaya alışırsınız, iyi oyunlar iyi forumlar.

Çevrimdışı hytesss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1977 : 16 Mayıs 2019, 21:09:32 »

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1978 : 16 Mayıs 2019, 21:53:06 »
Önemli değil ama bir birlik başkanı olarakta bunu kabullenmen takdire şayan, bilmiyorum ama arkadaşın çaldığı çocukların ssleri başka birlik tanıtımında neden yok onu anlamış değilim. Her insan bir emek vererek ss editliyor, hayal gücünü kullanarak belkide oo ss için 2 saat hayal gücünü çalıştırıyor uğraşıyor. Bir insanda 2 dakika emote isimlerini değiştiriyor tanıtıma atıyor. Biraz empati kurarsan iyi düşünebilirsin, birlik başkanı olarakta uyarmalısın. İsterseniz bunu kötü bir yorum olarak düşünün yada karaladığımı düşünün umrumda değil. Ama özgün olmak her zaman iyidir, özgün olduğunda bir ss'e sevinçle 5 kere bakarsın gurur duyarsın, takdir toplarsın. Umarım takdir toplamaya alışırsınız, iyi oyunlar iyi forumlar.
Evet, sende hakklısın'da ama üyemin kendi yaptığı ss/roller var onlarıda gördünmü bilemem ama, senin tabirinle inanki burda veya başka bir bilikte herkes roll çalmıştır birbirdinden kendi hakkıylada yapmıştır, yani bunu kimse inkar etmesin ne rol yapsam diye düşünüp başka tanıtımlara girenlerde vardır aynısını bende yaptım o yüzde nböyle diyorum, bu yüzden atığımın yüzlerce roll yani daha aynı rolü yapmamak için daha farklı rollere başvurmak için başka tanıtımada bakıyoruz. Bu normal birşey benim için herkes'de bu durumu yapmıştır öyle düşünüyorum senin bu düşüncenede saygı duyuyorum, tekrardan teşekkürler sanda iyi oyunlar iyi forumlar.

Çevrimdışı hytesss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: