Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Petretti Crew

Başlatan Hydraizm, 01 Aralık 2018, 13:49:07
Okunma sayısı 23372 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:03
Toplam oynama: 138 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Petretti Crew
« Yanıtla #260 : 05 Aralık 2018, 19:19:20 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
« Yanıtla #261 : 05 Aralık 2018, 19:19:41 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21

Çevrimdışı soldier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adam Goodwin Lv.13
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Şubat 2023, 20:53
Toplam oynama: 54 gün, 1 saat
« Yanıtla #263 : 05 Aralık 2018, 20:03:06 »
Tanıtım güzel görünüyor ancak rahatsız olduğum tek olay gelişim süreci olmadan pat diye mafya kategorisinde başlamak; tabir-i caizse "gökten zembille inmek." Ortada hiç bir faaliyetiniz bulunmuyorken direk mafya pozisyonuna sahip olmanız beni tatmin etmedi. Gelişim sürecini başlatıp önce "Crime crew" kategorisinde rollerinize başlayabilirdiniz, sonrasında platform içindeki yeriniz ve oyuncuların katılımıyla bu rol planı evrimleşme sürecine adım atabilirdi. Böylelikle daha realistik bir yeriniz olurdu. Tabi ben sadece dışarıdan görüşümü söylüyorum, umarım her şey istediğiniz gibi olur.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
« Yanıtla #264 : 05 Aralık 2018, 20:07:16 »
Tanıtım güzel görünüyor ancak rahatsız olduğum tek olay gelişim süreci olmadan pat diye mafya kategorisinde başlamak; tabir-i caizse "gökten zembille inmek." Ortada hiç bir faaliyetiniz bulunmuyorken direk mafya pozisyonuna sahip olmanız beni tatmin etmedi. Gelişim sürecini başlatıp önce "Crime crew" kategorisinde rollerinize başlayabilirdiniz, sonrasında platform içindeki yeriniz ve oyuncuların katılımıyla bu rol planı evrimleşme sürecine adım atabilirdi. Böylelikle daha realistik bir yeriniz olurdu. Tabi ben sadece dışarıdan görüşümü söylüyorum, umarım her şey istediğiniz gibi olur.

Petretti Crew olarak devam ediyoruz, Jackie Arcuri karakteri kaptan rolünde ve benim karakterim patronluktan kaptanların oylaması sonucu baştan düşürüldü. Danışman (Consiglieri) rolü yapıyorum. Aslında Petretti bu sunucuda önceden bulunan birlik ve ben ona rağmen Hydraizm'e CREW olarak birliği açtırdım. Şuan ailenin başında Anthony Amato karakteri var. Hikayeyi tam olarak okumadığını buradan kestirebiliyorum. Crime Crew ile Crew arasında dağlar kadar fark var. Eylem patronu yani Acting Boss'un ekibiyiz. Asıl patronun ekibi Crime Crew olarak geçer. Evrimleşme sürecini önceden atlatmış bir ekip canlandırıyoruz. Sadece konum ve kişiler değişik. Şuanda ailenin aktif patronu Marty Petretti. Bunu hikayeye ileri vakitlerde Chapter olarak ekleyecektim. Madem yazdın yarın güncelleyeceğim tanıtımı.

İyi eleştirin içinde teşekkürler.

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #265 : 05 Aralık 2018, 20:11:19 »
Petretti Crew olayı çok eskilere dayanıyor, ilk ortaya çıkışı Santa Maria Beach'de olmuştu bir süre boyunca oradan ilerledik. PUB işletip, alttan illegal olayları çeviriyorduk. Daha sonrasında ben bir kaç olay üstüne PD girmek istemiştim ve birliği  @StranieroTheBoss 'a devretmiştim. Bir süre o ilerledi daha sonrasında konsept bilgisi fazla olmayan oyunculardan dolayı bir süreliğine rollerden uzaklaşmıştık. O esnaya kadar karakter değişimi sağladık, benim PD'den çıkmam ve daha sonrasında kararlaştırmamız üzerinden eski birliğin varisi olarak devam ediliyor. Ufak bir bilgilendirme yapayım, eleştiri için teşekkürler.

Ek olarak, direk "crime" olarak geçmesini isteseydim bu zamana kadar beklemeyip direkt olarak Anthony'ni ve ekibine savaş başlatıp crime olma adımları atardım. Peki bu nasıl olacak? Sorusuna cevap ise, chapter olarak çoktan eklerdim.

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2020, 02:09