güzel ss editleyebilirsizin
eğer bilmiyorsanız, video atayım cs6 ile editleyin
bunun dışında başarılar arkadaşlar
Dostum bu yaptıklarım zaten olabildiğinin en iyisi başka ayarlarıyla oynayamam, sadece rol fikirleri lazım o kadar. Öneriniz için sağolun.
kültürünüz var mı bilemiyorum fakat, 14 çete üyelerini dövüş rolleri çıkarabilirsiniz. birbirinize "puto-a" diye seslenebilirsiniz.
Dostum, zaten bunları biliyorum birliğimde fazla aktif kişi olmadığı için bu rolleri gerçekleştirmek istemiyorum. İşin ucu bana dönüyor millet gelip mahallede DM felan bu tarz işlere kalkışıyor. Bunun olmasını istemiyoruz, kendi mahallemizde rollerimizi yapıyoruz. Zaten birlikte fazla aktifimiz yok ben çalışıyorum arkadaşlar okuyor felan bu yüzden bu şekilde editler yapıyoruz. Editlerimizi gayet hoş buluyorum, bu benim görüşüm. Adminler içinde aynısını söylemek mümkün olabilir. Yaptığım editleri beğenmişlerki onay vermişler. Önerin için sağol dostum teşekkür ettim 
halini anlıyabiliyorum, eskilerden kalma ss bulursam sayfa 20 olur destek çıkarım o konuda endişen olmasın.
editleriniz güzel fakat, göz yoruyor. lsrp ile editliyorsunuz galiba, yanlış bilmiyorsam. cs6 ile editleyin ki, hemen bitsin işiniz.