Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

tüm adminlerin pd olması

Başlatan !, 29 Kasım 2018, 21:41:56
Okunma sayısı 1330 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: tüm adminlerin pd olması
« Yanıtla #40 : 01 Aralık 2018, 23:54:24 »
ne alaka adminler pd olamaz mı, pdde oldukları zaman +50 hasar gücü mü geliyor bize?
devamında gelen yanıtları okumadım, yine de yazayım
adminlerin pd olması şöyle bir sorun, illegallere yapılan /q durumları şikayet açılıp sonuçlanana kadar adamların silahlarını saklayabilme imkanı falan filan varken adminlerin direk cezalandırılıp istediğini yapabilmesi
bir adminin son zamanlarda sanırsam cosa nostra konseptli bir birlik açtığını gördüm, demek istediğim şu, adminler pd olmasın değil, adminlerin illegal birliklere de katılması
Niye admin abi kurup rol yapın, illa gelen olacaktır? Birliğinize admin var diye gelmeleri seviyenizi düşürür. FA geçti cosa nostra açtı, sırf admin diye dolaşacak kişiler var buna emin ol, admin'i düşünmeyin.

Ve dedin ki /q artıklarında müdahale kanka bölgede admin yoksa müdahale etmiyor şikayet aç diyorlar. 10 tane /q olayı oluyorsa bunlardan 2 tanesini admin yakalıyor :D

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #41 : 02 Aralık 2018, 09:52:02 »

Yok ya PD tanrı güldürme beni? Artık officer 2 ler m4 kullana biliyor, zırhları her zaman yerinde, Taser tek atıyor, Barikat kura biliyor, Gişeleri kapata biliyor, Miranda hakları zorunlu değil artık, /destek adam role uymuyor:Lie, admin tarafından 250 dakika refuse rp den hapse atıldı, Silah gitmiyor.Yok ya ne tanrısı yok yok tanrı falan değil.

Biz:Silah gitme korkusu, M4 yok, Taser yok, Barikat yok, /destek Adam role uymuyor:Gerekli ss leri alıp foruma şikayet açınız.

Şaka bir yana tamam roleplay sunucusu ama bokunu da çıkartmamak lazım.PD ye bu kadar güç verip pd tanrı değil demek Allaha Allah değil demek gibi bir şey.Ne kadar gerçekçi oluyor deseniz de illegaler orospu çocuğu değil yani bunu da unutmayın.Biz de bir şey yapmak istiyoruz.Durum öyle bir seviye ye geldi ki dün öylesine pd ye selam verdim uzaklaşın dedi.Direndim yat yere yat yere üzerini arayacağım yat yere.Noluyor lan havasına girdim. 

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #42 : 02 Aralık 2018, 10:25:22 »

Yok ya PD tanrı güldürme beni? Artık officer 2 ler m4 kullana biliyor, zırhları her zaman yerinde, Taser tek atıyor, Barikat kura biliyor, Gişeleri kapata biliyor, Miranda hakları zorunlu değil artık, /destek adam role uymuyor:Lie, admin tarafından 250 dakika refuse rp den hapse atıldı, Silah gitmiyor.Yok ya ne tanrısı yok yok tanrı falan değil.

Biz:Silah gitme korkusu, M4 yok, Taser yok, Barikat yok, /destek Adam role uymuyor:Gerekli ss leri alıp foruma şikayet açınız.

Şaka bir yana tamam roleplay sunucusu ama bokunu da çıkartmamak lazım.PD ye bu kadar güç verip pd tanrı değil demek Allaha Allah değil demek gibi bir şey.Ne kadar gerçekçi oluyor deseniz de illegaler orospu çocuğu değil yani bunu da unutmayın.Biz de bir şey yapmak istiyoruz.Durum öyle bir seviye ye geldi ki dün öylesine pd ye selam verdim uzaklaşın dedi.Direndim yat yere yat yere üzerini arayacağım yat yere.Noluyor lan havasına girdim.
M4 sistemsel olarak po3lere veriliyor, PD'ye sallayacaksin bari düzgün salla knk .d abi siz yapabilirsiniz ama gidip mahalle ortasında silah ticareti yapamazsın. Gideceksin dağın başına bi yere orada yapacaksın PD nasıl gelsin, il-legal rol dediğin diken üstünde olur zaten. PD'ye direndim diyorsun xjekfkkd direnirsen senden şüphelenir tabi bununla ilgili de bir sürü video mevcut

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #43 : 02 Aralık 2018, 10:27:06 »
Sırf polise yumruk atıp saldırdığı için ölen birisi, PD her konuda üstün olmak zorunda onaylı hoodu olan kişilere saygım sonsuz onlara karşı fear yapıyorum, yaptırıyoruz. Bölgeyi bile boşaltıyorduk adam AK'li olmasına rağmen.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #44 : 02 Aralık 2018, 10:30:37 »
Sırf polise yumruk atıp saldırdığı için ölen birisi, PD her konuda üstün olmak zorunda onaylı hoodu olan kişilere saygım sonsuz onlara karşı fear yapıyorum, yaptırıyoruz. Bölgeyi bile boşaltıyorduk adam AK'li olmasına rağmen.

Tamam da burada bir roleplay oynuyoruz yani fazla abartmamak lazım.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 02 Aralık 2018, 10:31:44 »

M4 sistemsel olarak po3lere veriliyor, PD'ye sallayacaksin bari düzgün salla knk .d abi siz yapabilirsiniz ama gidip mahalle ortasında silah ticareti yapamazsın. Gideceksin dağın başına bi yere orada yapacaksın PD nasıl gelsin, il-legal rol dediğin diken üstünde olur zaten. PD'ye direndim diyorsun xjekfkkd direnirsen senden şüphelenir tabi bununla ilgili de bir sürü video mevcut
Direndim demiyorum be kardeşim.Diyorum ki adam pizzacı da duruyor ve genç bir kızı canlandırıyorum gidip selam verdim adam uzaklaşın diyor ya selam verene uzaklaşın ne ne ASDASDSA

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 02 Aralık 2018, 10:37:33 »
Kişisel görüşü, herkes ic'de çiçek olup muhabbet edecek değil. Şeyi dedim ya sen yazmışsın ya;
Direndim yat yere felan onu dedim.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 02 Aralık 2018, 11:00:32 »
Kişisel görüşü, herkes ic'de çiçek olup muhabbet edecek değil. Şeyi dedim ya sen yazmışsın ya;
Direndim yat yere felan onu dedim.
Bak senide anlıyorum bu senin kişisel görüşün.Ama diğeri de benim kişisel görüşüm neyse fazla uzatmayacağım iyi roller.