Kendi kendine gelin güvey olmuşsun canım bakıyorum?
Hayallerinden şöyle uzaklaştırayım seni; Sokağında istediğin rolü yap kimse karışmaz ama sen gelip sokağında AK47lerle takılıp etrafta ak47 ile gezsersen destek ekiplerle oraya girilir VE; 2 adım ötende PD Var sen gelip emote verip koşuyorsun.
Polisi vurmak bu kadar kolay mı sanıyorsun? yaralamak bile ağır suçken bide öldürme rolü hemde polislerin yanında?
Ek olarak; orada destek istendi gittik hiçbir şekilde FEAR-RP ihlal etmeden uzaktan izledim motoruma ateş açıldı kaçtım, ekipler girince döndüm.
Ben sırf siz ego tatmin edip her mahallenize gireni CK ediceksiniz diye karakterimin rollerini ve rollerimde yaptığım emeği kaybedicek değilim; sizin yaptığınız gibi rollerim"oo homie gel karı sikek gel pd vurak" değil rollerim

Şimdi, olay yerinde /q atıp kaçtınız, role defalarca uymadınız ve birde gelip CK talebi?
Unutmadan; ceset atma rolü yapmışsıınzda ben orada vurulduğumda IC direk gelip ilk yardımımı yaptılar.Kafana göre CK olmuş gibi ceset rolü yapmışsın tebrikler ahah ;D
Elimdeki sslerle biraz destekliyeyim konuyu, sonra CK talebiniz tatlı tatlı reddedilir zaten.
vurduğu gibi /do CK Yazmasıda zaten yaptğıı rolün kalitesini açığa çıkartıyor;"Onaylı oluşum" sizi gidi.