Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Serverdaki Rol Ortamını daha güzel yapacak ufak Fikirler

Başlatan Bennet, 02 Şubat 2018, 20:17:22
Okunma sayısı 639 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bennet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
1-) Rol yaparken çoğu kişi herhangi bir anim kullanmıyor, boş boş durup sadece yazı yazıyorlar, bunu görüntü olarakta güzelleştirmek için, kişi konuştuğunda yazdığı yazının uzunluğu kadar eliyle konuşma animinin otomatik olarak gerçekleştirsin. Mesela /chat animi kullanıyormuş gibi olsun. Bunu herkes görebilsin, kullanmak istemeyenlerde açıp kapatabilsin.
2-) Serverda, genelde Idlewood'da çok fazla hız yapıyorlar ve akrobasi hareketleri deniyorlar, yani anlayacağınız rol baltalıyorlar, yolun ortasında saçma sapan hız sınırı aşıyorlar vs. vs. bunu önlemek için yollarda belli aralıklara tümsek koyulması daha güzel olabilir.Hem aşırı hız yapmazlar, hemde gerçekçilik biraz daha artar.
3-) Pizzacının yanında duran Pizza motorları kaldırılıp onun yerine güzel bir park yeri yapılabilir, girişine de küçük bir kulube koyulsa çok güzel olur. Çoğu kişi araçlarını satmak için veya park etmek için pizzacıda kaldırıma, yolun ortasına veya pizzacının dibine bırakıyor, ve görüntü kirliliği oluyor, yol tıkanıyor ve çok saçma bir rol ortamı doğuyor.
4-) Köpeği olan kişiler köpeklerini belirli yerlere bırakabilse, Örneğin; Evlerinin yanına, veya yoldan uzak yerlere çimenin üzerine vs yerlere, ıdlewood'da yolun ortası kaldırım full köpek kaynıyor, ve rol ortamı çıkmıyor.Gereksiz yerlere köpekleri koymuşlar, düzeltilmesi gerek.
5-) Maaşlar biraz daha artabilir, örneğin seviyelere göre biraz yüksek maaş gelebilir, abartmadan.
--Şuanlık aklıma gelen ufak ve dikkat çekici Fikirlerim bunlar.--

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Serverdaki Rol Ortamını daha güzel yapacak ufak Fikirler
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2018, 20:21:07 »
güzel

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2 : 02 Şubat 2018, 20:48:44 »
Maaş sistemi hariç hepsine katılıyorum. maaş IG olarak veriliyor, OOC olarak seviye atladıktan sonra artması aşırı saçma, bu araç alanın daha çok maaşı olsun gibi birşey olacak IG'de.

Çevrimdışı dontcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Haziran 2019, 22:07
Toplam oynama: 17 gün, 9 saat
« Yanıtla #3 : 02 Şubat 2018, 20:56:48 »
Maaş olayını bilmiyorum fakat diğerleri çok mantıklı olmuş, pizzacı motorları Idlewood Stack'ın önünde olabilir.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #4 : 02 Şubat 2018, 21:10:14 »
2-) Serverda, genelde Idlewood'da çok fazla hız yapıyorlar ve akrobasi hareketleri deniyorlar, yani anlayacağınız rol baltalıyorlar, yolun ortasında saçma sapan hız sınırı aşıyorlar vs. vs. bunu önlemek için yollarda belli aralıklara tümsek koyulması daha güzel olabilir.Hem aşırı hız yapmazlar, hemde gerçekçilik biraz daha artar.

Ayrıca şu oocmarket kaldırılsın ve insanlar sunucunun nimetlerinden diledikleri gibi faydalansın.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #5 : 02 Şubat 2018, 21:16:45 »

Ayrıca şu oocmarket kaldırılsın ve insanlar sunucunun nimetlerinden diledikleri gibi faydalansın.
Herkesin pet ile, maske ile dolaşmasındansa oocmarket'i tercih ederim.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #6 : 02 Şubat 2018, 21:19:48 »

Herkesin pet ile, maske ile dolaşmasındansa oocmarket'i tercih ederim.
Ben böyle yazdım diye yönetim anında yapacak diye bir kaide yok, değil mi? Bu tip şeylerin önüne her şekilde geçilebilir, benim demek istediğim bu oyunun bir para kazanma aracı olmaktan çıkması.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
« Yanıtla #7 : 02 Şubat 2018, 21:26:28 »
Eğer bunu yaparsalar ortada kötü yorumlanabilir,bunlar 4 hariç hepsi bir sunucuda var. O sunucunun ortami burada olmasını istemiyorum zaten buraya gelenlerin birçoğu oradan kurtulmak için geldi.

Özellikle 5. Maddeyi istemiyorum saatlik maaşlar 100$ a inmeli ve meslek paralari eşitlenmeli.

Özellikle 5. Madde olmak üzere bütün maddeleri Desteklemiyorum...

Çevrimdışı Samuel_Moreno

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 06 Şubat 2018, 12:07:53 »