Ben Familia Da Senores Başkanı Dimitri Vasiliev;
Yaklaşık 3 aydır illegal rolü yapmaktayım fakat son bir haftadır düşündüm ve artık illegali bırakıp legal roller yapmak istediğime karar verdim. Güzel dostluklarımız oldu, güldük eğlendik. Zorluklara ve düşmanlarımıza karşı hep birlikte göğüs gerdik. Rollerimizi her zaman çatışmadan uzak tuttuk ve keyifli roller yapmak istedik. Çekilişler düzenledik, yarışmalar hazırladık. Hiç bir zaman bu tanıtıma diğer birlikleri kışkırtacak roller paylaşmadık. Herkesle dost olmaya çalıştık, düşman edinmek istemedik. Sunucudaki kurallara en ince ayrıntısına kadar uymaya özen gösterdik. Şimdi kişi veya kişiler "Bizden korkularına birliği kapattılar." diyebilirler ki bunu diyorlarsa gerçekten çok komik

Sebep birinden veya birilerinden korkumuz değil, sonuçta biz bunun eğlence amaçlı bir oyun olduğunu bilecek YAŞTAYIZ. Benim illegali bırakma sebebim artık illegal rollerinden sıkılmış olmam. Dediğim gibi yaklaşık 3 aydır mafya rolü yapıyorum ve artık roller ilerlemiyor. Bir yerde roller kendini tekrarlamaya başlıyor. Bir ara LSPD'de kısa bir süre rol yapma fırsatım olmuştu fakat OOC sebeplerden dolayı "kendi isteğimle" ayrılma kararı almıştım. LSMD rollerini denemek istiyorum, şimdi diyebilirsiniz ne yapacaksın orda diye.. Fakat ben bu sunucuda rol yapmaktan keyif alıyorum, benim amacım silah kullanmak değil rol yapmak bunuda söylemiş olayım

Uzun lafın kısası bu birlikteki tüm üyelere teşekkürlerimi sunuyorum. Sadece benim emeğim değil tüm herkesin emeği var. Teşekkürler...