Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

los Santos Polis departmanı ile ilgili. @victorTAN

Başlatan mummy, 25 Kasım 2018, 23:27:16
Okunma sayısı 1594 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: los Santos Polis departmanı ile ilgili. @victorTAN
« Yanıtla #20 : 26 Kasım 2018, 15:32:34 »
polis fear-rp yapmıyor bune amk
onaylı hooduma istediği gibi giriyor, çıkıyor.
adama git diyorum ben polisim moruk havasına girenler hariç ii böyle
Fear rp zorunlu kural değildir, yapılmadığı taktirde ck iznini verir. Kişiyi CK etmemek size kalmış.

Çevrimdışı Batinoski

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2023, 06:55
Toplam oynama: 229 gün, 5 saat
Birlik: *DNW
Son giriş: 10 Aralık 2022, 17:09
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #21 : 26 Kasım 2018, 15:58:11 »
Ben dedektif bürosuna birşey demiyorum dediklerimi iyi okuyun.

Çevrimdışı mummy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 04 Nisan 2021, 18:04
Toplam oynama: 94 gün, 11 saat
« Yanıtla #22 : 26 Kasım 2018, 19:23:58 »

Biz orospu çocuğu muyuz?
asmkdlşsjalfklwMKMAWMDŞMAWDÖq dkmef eegewgwg

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #23 : 26 Kasım 2018, 19:24:39 »
Departmanın sayısı ve yönetimindeki disiplini il-legal'de uygulayabilsek, çok güzel roller çıkacağından eminim.
Hem destekliyorum hem desteklemiyorum.

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2019, 23:44
Toplam oynama: 34 gün, 22 saat
« Yanıtla #24 : 26 Kasım 2018, 19:35:52 »
Bir dedektif olarak ve genel bakış ile kendi yorumumu belirtmek istiyorum, PD'nin şuan da bu konuda iyi bir yol izlediğini düşünüyorum ama neden? İllegal rol dediğiniz işi pek fazla bilmeyen ve ya realist olarak yapmayan kişilerin olduğunu ve hep bu tarz konuşmaları yaptığını düşünüyorum. İllegal rolü realist yapıp ve gizli kapaklı çeviren kişilerin, göz önünde illegal role girmeyerek sağlıklı bir yol izlemesinin etkili olduğunu ve bu kişilerin hiç bir şekilde rahatsızlık duymadığına eminim.

İllegal rol dediğiniz şeyin tamamen gizli bir iş ve bu kadar göz önünde bulundurulmaması gerekiyor, eğer göz önünde bu rolü yapıyorsanız bu iş sizin için sıkıntı. Her şeyin bir konsepti olduğu gibi illegal rolünde var, eğer avanak gibi sokakta AK47 ile geziyorsanız bu sizin sorununuz. Eğer bir ghettoda rol yapıyor ve gerçekten sağlamsanız ghettoya polis bile sokmamanız normal ama dışarıda AK47 sırtınızda koşturuyorsanız bu sizin için sorun. Çatışmaya gireceğiniz yerler bile şehrin göbeği oluyor ve devriyedeki polislere yakalanıp ağlıyorsunuz ya da /q çekiyorsunuz, bu ne kadar realistik? Oynadığımız oyunun konsepti "role play" olduğunu varsayarsak rollere daha çok özen göstermeniz gerekiyor.
 Ekstra bir dipnot geçeyim illegal rol silah değildir, illegal mafyaların ve ya illegal olan kişiler genelde silah kullanmamaya özen gösterir. Genelde işleri illegaldir ve bu da para kazanmak içindir, zevkine polise sıkmak için değildir. Bu söylediklerim çeteciler için geçerli değil tabi ki ancak onlarında daha gizli kapaklı rol yapması daha realistik olması gerektiğini düşünüyorum. İtalyan ve Rus oluşumlarına baktığımda bu tarz rol yapan kimse yok, önceden bir Custamano (yanlış yazmış olabilirim) sunucuda ki en iyi illegal rol yapan kişilerdi bence. Bu tarz kişilerden bir şeyler öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum, en iyi illegal rol sergileyen oluşumdu. Bazı arkadaşların illegalden tek anladığı "silah alayım millete sıkayım elli kişi olup kral olalım, bize ses çıkaranı vuralım" böyle bir şey yok arkadaşlar eğer bu oynadığımız role playse sizin oynadığınız değil.

Dedektif olayı hakkında söyleyebileceğim şeyler varsa eğer rolünüzü gizli kapaklı ve gerçekten iyi yapıyorsanız zaten sizi bulamıyoruz bile. Ama sokak ortasında çatışıyor ve saçma-saçma bize göstere-göstere iş yapıyorsanız bu sizin için büyük bir sorun. Buna söylenmek yerine daha realistik rol yaparak bizi fiyaskoya düşürebilirsiniz, bu tamamen sizin elinizde. Emin olun biz o kadarda baskın bir büro değiliz en azından şuanlık. Eğer size soruşturmaları gösterebilseydim emin olun büyük olaylar çıkardı, çünki sizin olaylarınızı patlatmak o kadar kolay ki. Emin olun şuan istesek bu delil ve belgelerle çoğu birliği çoktan basmış ve kapatmıştık. Rol olarak tabi, bu tehtid vesaire değil buradan çıkartmanız gereken çok açıkta ve realist bir şekilde illegal rol yapmadığınız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 26 Kasım 2018, 19:39:48 »
İllegal rol sadece polis vurmak değil bu arada dipnot edeyim.

Çevrimdışı _BlackMan_

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Temmuz 2019, 22:45
Toplam oynama: 70 gün, 23 saat
« Yanıtla #26 : 26 Kasım 2018, 19:46:43 »
Hemen gidip PD'ye sıkmalıyım lanet olsun PD'ye yakalandım silahımın gitmemesi için hemen /q çekmeliyim
sonra oyunda girdiğimde hiç birşey olmamış gibi oyunuma kaldığım yerden devam etmeliyim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #27 : 26 Kasım 2018, 19:50:32 »
Bir dedektif olarak ve genel bakış ile kendi yorumumu belirtmek istiyorum, PD'nin şuan da bu konuda iyi bir yol izlediğini düşünüyorum ama neden? İllegal rol dediğiniz işi pek fazla bilmeyen ve ya realist olarak yapmayan kişilerin olduğunu ve hep bu tarz konuşmaları yaptığını düşünüyorum. İllegal rolü realist yapıp ve gizli kapaklı çeviren kişilerin, göz önünde illegal role girmeyerek sağlıklı bir yol izlemesinin etkili olduğunu ve bu kişilerin hiç bir şekilde rahatsızlık duymadığına eminim.

İllegal rol dediğiniz şeyin tamamen gizli bir iş ve bu kadar göz önünde bulundurulmaması gerekiyor, eğer göz önünde bu rolü yapıyorsanız bu iş sizin için sıkıntı. Her şeyin bir konsepti olduğu gibi illegal rolünde var, eğer avanak gibi sokakta AK47 ile geziyorsanız bu sizin sorununuz. Eğer bir ghettoda rol yapıyor ve gerçekten sağlamsanız ghettoya polis bile sokmamanız normal ama dışarıda AK47 sırtınızda koşturuyorsanız bu sizin için sorun. Çatışmaya gireceğiniz yerler bile şehrin göbeği oluyor ve devriyedeki polislere yakalanıp ağlıyorsunuz ya da /q çekiyorsunuz, bu ne kadar realistik? Oynadığımız oyunun konsepti "role play" olduğunu varsayarsak rollere daha çok özen göstermeniz gerekiyor.
 Ekstra bir dipnot geçeyim illegal rol silah değildir, illegal mafyaların ve ya illegal olan kişiler genelde silah kullanmamaya özen gösterir. Genelde işleri illegaldir ve bu da para kazanmak içindir, zevkine polise sıkmak için değildir. Bu söylediklerim çeteciler için geçerli değil tabi ki ancak onlarında daha gizli kapaklı rol yapması daha realistik olması gerektiğini düşünüyorum. İtalyan ve Rus oluşumlarına baktığımda bu tarz rol yapan kimse yok, önceden bir Custamano (yanlış yazmış olabilirim) sunucuda ki en iyi illegal rol yapan kişilerdi bence. Bu tarz kişilerden bir şeyler öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum, en iyi illegal rol sergileyen oluşumdu. Bazı arkadaşların illegalden tek anladığı "silah alayım millete sıkayım elli kişi olup kral olalım, bize ses çıkaranı vuralım" böyle bir şey yok arkadaşlar eğer bu oynadığımız role playse sizin oynadığınız değil.

Dedektif olayı hakkında söyleyebileceğim şeyler varsa eğer rolünüzü gizli kapaklı ve gerçekten iyi yapıyorsanız zaten sizi bulamıyoruz bile. Ama sokak ortasında çatışıyor ve saçma-saçma bize göstere-göstere iş yapıyorsanız bu sizin için büyük bir sorun. Buna söylenmek yerine daha realistik rol yaparak bizi fiyaskoya düşürebilirsiniz, bu tamamen sizin elinizde. Emin olun biz o kadarda baskın bir büro değiliz en azından şuanlık. Eğer size soruşturmaları gösterebilseydim emin olun büyük olaylar çıkardı, çünki sizin olaylarınızı patlatmak o kadar kolay ki. Emin olun şuan istesek bu delil ve belgelerle çoğu birliği çoktan basmış ve kapatmıştık. Rol olarak tabi, bu tehtid vesaire değil buradan çıkartmanız gereken çok açıkta ve realist bir şekilde illegal rol yapmadığınız.

2 yıl yetecek bir açiklama.

Çevrimdışı Kalbayt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 22:40
Toplam oynama: 228 gün, 1 saat
« Yanıtla #28 : 27 Kasım 2018, 07:17:32 »

Onaylı Hood'un varsa birlik kurallarını okumamışsın demektir ki okuduğun taktirde Fear-RP yapmıyorsa CK edebilirsin ...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #29 : 27 Kasım 2018, 07:32:32 »

Onaylı Hood'un varsa birlik kurallarını okumamışsın demektir ki okuduğun taktirde Fear-RP yapmıyorsa CK edebilirsin ...

Fear RP zorunluluğu bulunmamakta. Kişiyi o an CK edip etmeyeceğiniz belirleyeceğiniz role göre değişiklik gösterir.

Spoiler:
Polisi ne olursa olsun öldürdüğünüz taktirde Detective Bureau peşinize düşecektir ve yakalandığınız da muhtemelen PD yetkilileri değerlendirmesi sonucunda mühebbet / ağır ceza alabilirsiniz.