Geçmiş zaman kullanma aslanım, low rpci misin?
arkadaşın 2,854 iletisi var yaklaşık bunun 20 tanesi rol ssi, arkadaşın 107 sayfalık tanıtımı var bunun yaklaşık 3 sayfasında rol ssi var, bu arkadaşın yaklaşık 10 tane karakter tanıtımı arşivde ve hepsi 5 sayfanın üzerinde bunların içinde ki rol sslerini topladığınızda 10 tane çıkıyor.
107 sayfalık tanıtımda aynı karakterdi, o karakter tanıtımı Owens için açılmıştı. Daha sonra temizlediler, öyle kullanıldı. Tanıtımda 2 karakterim felan arşivdedir, bunlardan biriside NC attığım Sally karakteriydi. Lyssa Owens olarak devam ettigiim için başka karakter açmadım, 2854 ileti ile karakter tanıtımı ne alaka bilmiyorum. Tanitimin öyle fazla olma sebebinide yazdım, sürekli sen gibi düşünen tek hücreli arkadaşlar gelip boş yorum attı geçtiler, diğeri geldi bu kızın ifsasi ehehe yazdı diğeri geldi Instagram ver yazdı sonra suçlu ben oldum. Aslanım forum adminim değilim yorum silemiyorum bana yetki verseler şuan tanitimi 5 sayfaya düşürürüm. Tanitimin ne kadar fazla olması gram umrumda değil ya da tanitimim boş yazılarla doluyor diye +99 rol gücü kazanıyorum. Ağlamayı kesebilirsin şimdi, daha fazla açıklama istiyorsan yazarım

byeee