oaaa yeni mi gördünüz kullanılan ismi? daha önce alınmadıysa bu sunucu içerisinde paşalar gibi kullanırım kapiş by?
JASON DRUMHELLER
CECILIO BENAVIDES DSAHIUGD/ASTGTSAFD&RTGSA/DGAS
ÖZENTİ
KAPİŞ BY NE OLUYOR, 6 senelik swatın adını da çalmazsın ya.
tyler fischer çıktı, ryan fischer da çıkar. dua edinde ls-rp'den gelip dalga geçmesinler sizinle, sonra rescu fiv diye paramedik helikopteri modunu istersiniz. Allah aşkına nc at bir an önce, cidden iyi bir şey yapmıyorsun.
tyler'ın adını burada alarak adını kirletmekten başka bir bok yapmazsın
zavala?
Jason drumheller is a fact' seb? anlıyorum muratcım
zavala'dan iznim vardı, drumheller'a gelecek olursak karakter maksimum 2 hafta yaşadı. bir sıkıntı da olmadı, fakat jason drumheller'ın seb'de olduğunu bile bilmemen senin bir boku araştırmadan konuşmana sebebiyet gösterir. iyi günler, iyi ödünç (ç)almalar.
sebdeki karakteri çalmanı vurguladım İngilizce dersi almanı öneririm. Beceremediğin şeyleri kötülemekte üstüne yok. Tanıtımı daha fazla baltalama lütfen.
çaldım, hahaha.. güldürme beni. beceremediğim şeylermiş, lspd'den birkaç hafta sonra çıkacak kişinin bunu demesi beni üzüyor açıkcası. LSPD'de zevkle rol yaptığım birinin de beni böyle bilgisizmişim gibi sorgulaması, hatta direk beni saçma bir sebeple sorgulaması zoruma gitmedi değil. sırtımdan bıçaklanmışa döndüm akegod. ingilizce konusuna gelecek olursak, ingilizcemi burada konuşturmama gerek yok, başka yerlerde dil dökerek daha iyi şeyler elde edebiliyorum. tanıtımı daha fazla baltalayan sensin, ryan fischer'ın dediği gibi;

daha da bir şey dememe gerek yok.