Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Santos Police Department — "To Protect and To Serve"

Başlatan Felina, 20 Kasım 2018, 22:41:26
Okunma sayısı 575146 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Haziran 2020, 23:23
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)

Çevrimdışı TheLintoS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dean Wraith Lv.16
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Nisan 2020, 14:35
Toplam oynama: 26 gün, 2 saat
Ynt: Los Santos Polis Departmanı - "Koru ve Hizmet Et!"
« Yanıtla #3451 : 06 Ekim 2019, 23:49:23 »

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #3452 : 07 Ekim 2019, 00:07:11 »
Aga hiç aksiyon yok hiç ia rolleri yok hiç sergeant training scheme e hazırlanan Po3 veya 3+1 görmüyorum, teğmen rolü görmüyorum command training scheme hazırlanan teğmen ve sgt bile görmüyorum
Nerede day ve night watch commanderlık yapan sergeantlar teğmenler, nerede bu swat teu rolleri nerede search and destroy rolleri hep konuşma rolleri dönüyor
Geliştirmeniz dileği ile.
sanki zamanında sen yapıyordun
sts ve cts i ben açtırdı watch commanderlık yaptığım oldu departmanda kalıp telsiz ile yönlendirme yapıyordum. PO 3 ve 3 +1 rütbeleri e sts e soktuk cho ile Red devil swat operation yaptık hatta Şerif departmanı ile sayayım mı daha bro

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
« Yanıtla #3453 : 07 Ekim 2019, 00:07:33 »
Aga hiç aksiyon yok hiç ia rolleri yok hiç sergeant training scheme e hazırlanan Po3 veya 3+1 görmüyorum, teğmen rolü görmüyorum command training scheme hazırlanan teğmen ve sgt bile görmüyorum
Nerede day ve night watch commanderlık yapan sergeantlar teğmenler, nerede bu swat teu rolleri nerede search and destroy rolleri hep konuşma rolleri dönüyor
sts ve cts i ben açtırdı watch commanderlık yaptığım oldu departmanda kalıp telsiz ile yönlendirme yapıyordum. PO 3 ve 3 +1 rütbeleri e sts e soktuk cho ile Red devil swat operation yaptık hatta Şerif departmanı ile sayayım mı daha bro
egodan değil bu arada bunlar sadece öneri, yanlış anlaşılmasın

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #3454 : 07 Ekim 2019, 00:54:52 »
alla alla, zamanın po1 po2'si olursan böyle olur iste ;)) zaten şerif departmanını başkaları yönetiyordu siz on yılda bir ona çıkıyordunuz bu da saçma, ya onların teğmeni olucaksın ya da pd'nin sizin de yaptığınız saçmaydı hem pd ye bakıp hem sd ye bakıp devriye çıkma veya onların özel operasyonlarına katılma, diğer ki teğmenden dahi biliyorum bunları aynısını yapıyordunuz hepiniz
Spoiler:
anlamayan var ise şöyle söyleyeyim kısacası, PD TEĞMEN I veya II'si şerif devriyesine çıkyıor veya LSPD YÜZBAŞISI polis devriye çıkacağına şerif devriyesine çıkıyor bu da mı realistiğe uygun @Muerte

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
« Yanıtla #3455 : 07 Ekim 2019, 01:30:27 »
Yapabilecek adam yoktu bu durum da biz de bunu uygun gördük bunu yaptık Şerif departmanını daha sonra duzy e saldık ve o yönetti bunları atlamışsın yavrucum benim

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
« Yanıtla #3456 : 07 Ekim 2019, 01:31:41 »
Yapabilecek adam yoktu bu durum da biz de bunu uygun gördük bunu yaptık Şerif departmanını daha sonra duzy e saldık ve o yönetti bunları atlamışsın yavrucum benim
ki ek olarak biz lscso olarak açtık sasd olarak açmadık bu da ektedir.

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #3457 : 07 Ekim 2019, 11:09:57 »
onun yerine zaten o zamanlarda bildiğim kadarıyla 3 teğmen vardı bir tanesi veya 2 tanesi sd'ye geçse tam olabilirdi? bu niye akıl edilmedi, sgt II'lerden de TEĞMEN I çıkardı o zamanlarda

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2020, 23:23
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
« Yanıtla #3458 : 07 Ekim 2019, 11:21:42 »
Kıyaslama yapmaya gerek yok kimse burada dörtlük dörtlük Amerikan veya herhangi bir ırkın rolünü çeviremez. Hiç birimiz Amerikaya gidip orayı görmedik. Bundan dolayı rolünü görmediğimiz ama araştırdıklarımızdan yola çıkarak yaparız. Dörtlük dörtlük bir rol kimseden bekleyemezsin malum şartlar doğrultusunda tabikide kurgu yapılabilir. Muerte zamanı o zamanı bu zamanı kurguya açık her zaman. LSPD konusunu ele alırsak araştırma yaptıkça gün yüzüne çıkıyor.

Eski PD ile yeni Pdyi karşılaştırmaya sidik yarıştırmaya da gerek yok. Kiyas kabul etmiyor çünkü

@Muerte

@wrotheshaw

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
« Yanıtla #3459 : 07 Ekim 2019, 11:29:08 »
Ben zaten kıyaslama yapmadım bir öneride bulundum böyle rollerde görelim dedim konuyu bu tarafa çeken sevdiğim wrotheshaw, neyse kirlenmesin etraf başarılar yine de