Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Santos Police Department — "To Protect and To Serve"

Başlatan Felina, 20 Kasım 2018, 22:41:26
Okunma sayısı 575970 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: Los Santos Polis Departmanı - "Koru ve Hizmet Et!"
« Yanıtla #1140 : 31 Ocak 2019, 12:21:32 »
OFFICER DOWN?! - Then it's your turn.

Alıntı yapılan: ADIM 1:
STEP ONE: Shoot the suspect.

Alıntı yapılan: ADIM 2:
STEP TWO: Try again.

Alıntı yapılan: ADIM 3:
STEP THREE: And your "suspect burger" is ready.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1141 : 31 Ocak 2019, 12:22:06 »
yine çalışıyoruz

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı swicedellxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 03 Aralık 2023, 21:55
Toplam oynama: 401 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 10 Aralık 2023, 22:35
Toplam oynama: 10 gün, 22 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:43
Toplam oynama: 4 gün, 18 saat
« Yanıtla #1143 : 31 Ocak 2019, 12:45:07 »
Beni kesinllikle yanlış anlamayın, Departman üyelerine telsiz kodları üzerine daha çok önem veriliyor bu çok belli olmakta, daha fazla o memurlar üzerinde eğitim verilse sadece telsiz kodları üzerinde olmasa daha iyi olucak. SS' vardı akademi öğrencisi M4 ile ateş ediyordu o SS'yi atıcağım, arkadaşımdan alıcağım İYİ GÜNLER İYİ ROLLER.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1144 : 31 Ocak 2019, 12:46:15 »
Beni kesinllikle yanlış anlamayın, Departman üyelerine telsiz kodları üzerine daha çok önem veriliyor bu çok belli olmakta, daha fazla o memurlar üzerinde eğitim verilse sadece telsiz kodları üzerinde olmasa daha iyi olucak. SS' vardı akademi öğrencisi M4 ile ateş ediyordu o SS'yi atıcağım, arkadaşımdan alıcağım.

Selam. Dediğin mümkün değil ne yazık ki kanka. Bir akademi öğrencisini bıraktım, sıradan bir Memur I rütbesindeki birisi bile M4'ü sistemsel hiç bir türlü alamıyor. Dediğin eskilerden kalma olabilir, fakat kesinlikle bu zamana ait o tür bir şey mümkün değil.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı swicedellxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1146 : 31 Ocak 2019, 12:50:27 »
Dediğim gibi eski bir olay, ama şunu demek isterim telsiz kodları yere kişiye daha fazla eğitim verilmesi daha mantıklı olmaz mı; kanser olan arkadaşlarda var burada tek taraflı düşünce olmaz bir şeyde. Memur sakinliğini koruyan yok. Bak dün olay yaşadım oyuna yeni girdim girdiğim gibi çatışma arasında kaldım yaralıya düştüm, bir polis memuru geldi ve kelepçeledi direk arabaya attım. Durumu belirttim bu kişiler Academy öğrencilerydi açıkcası beni ve ekibimi kanser etti sakinliğimi korudum uyardım. Silahı olmayan bir insanı Yardım ve Yataklık diye 150 dakika atma şansları yok. Hak yemeye hiç gerek yok biraz daha dikkatli olunsa o konularda süper olucak, örneğin Academy öğrencileri uyarılsa daha dikkatli olmaları söylenilse, memur sakinliğini korusalar daha iyi olabilir. Anlıyorum bazıları ilk defa giricektir fazla kitleli bir sunucuda böyle birşey, belki heyecanlı olabilir fakat tek taraflı değil dediğim gibi kanser oluyoruz bazen sakinliğimizi koruyup susuyoruz sadece.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1147 : 31 Ocak 2019, 12:55:05 »
Dediğim gibi eski bir olay, ama şunu demek isterim telsiz kodları yere kişiye daha fazla eğitim verilmesi daha mantıklı olmaz mı; kanser olan arkadaşlarda var burada tek taraflı düşünce olmaz bir şeyde. Memur sakinliğini koruyan yok. Bak dün olay yaşadım oyuna yeni girdim girdiğim gibi çatışma arasında kaldım yaralıya düştüm, bir polis memuru geldi ve kelepçeledi direk arabaya attım. Durumu belirttim bu kişiler Academy öğrencilerydi açıkcası beni ve ekibimi kanser etti sakinliğimi korudum uyardım. Silahı olmayan bir insanı Yardım ve Yataklık diye 150 dakika atma şansları yok. Hak yemeye hiç gerek yok biraz daha dikkatli olunsa o konularda süper olucak, örneğin Academy öğrencileri uyarılsa daha dikkatli olmaları söylenilse, memur sakinliğini korusalar daha iyi olabilir. Anlıyorum bazıları ilk defa giricektir fazla kitleli bir sunucuda böyle birşey, belki heyecanlı olabilir fakat tek taraflı değil dediğim gibi kanser oluyoruz bazen sakinliğimizi koruyup susuyoruz sadece.

Akademi öğrencileri belirli süreçte eğitim alıp aldıkları eğitime göre bir sınava giriyorlar. Sınavdan başarılı olan öğrenciler ancak departmana katılabiliyor. Memur sakinliği konusu oyun içi bir durum, durumun değişkenliğine göre oyun içinde yaptırım uygulanıyor. Tabii ki akademi öğrencilerinin sizi kelepçeleyip araca atması mantıksız ve uygunsuz bir durum, bu konu hakkında şikayet açabilirsiniz. Fakat yine de olayın bulunduğu bölge ve olaya göre durumlar değişkenlik gösterir ne yazık ki. Bu konuda olayı görmeden kimse haklı veya haksız olduğu kanısında bir yorum yapamaz.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1148 : 31 Ocak 2019, 12:55:58 »

Çevrimdışı swicedellxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1149 : 31 Ocak 2019, 12:58:09 »
Ben burada kimseyi şikayet etmiyorum sadece daha dikkatli olmaları daha iyi olabilceğini söylüyorum, yada amacım attırmak değil başkalarının hakkına giremem. Şikayet açmayacağım'da gerekli SS' var zaten benim yüzümden yaptırım olacaktır elbet. Bu yüzden uyarmak istedim kimseye şikayet açmıyorum ben normal birşey işinizi yapıyorsunuz fakat, dediğim gibi oyuna yeni gelen o esnada arayan kaynayan birisine 150 dakika atılması saçma, evet haklısın kimse haklı veya haksız olmasını belli etmez edemez zaten. Benim amacımda sadece uyarmaktı açıklama yapmakta, amacım başkalarının hakkına girmek değildir. Anlayış ile karşıladığınız için teşekkürler. İyi roller, iyi günler dilerim kardeşim.