Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD 100 KİŞİ?

Başlatan inanilmaz, 20 Kasım 2018, 17:21:44
Okunma sayısı 1024 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
PD 100 KİŞİ?
« : 20 Kasım 2018, 17:21:44 »
Ya gerçekten taleplere bakıp geçiyor musunuz? O nasıl birisi, ne yapmış falan hiç bakmayıp mı geçiyorsunuz? PD olan bazı kişiler dün trolling yapıp bugün PD oluyor. Dün adamın canını %25 götürüp "hay kardesım kb mc" diyen insanlar bugün PD oluyor. Bazıları daha RP kavramının tanımını bilmiyorken PD oluyor. DM atıp "hahagg ben kral dmciyim yaa" diyenler PD oluyor. Bari aklı başında olan kişileri alın. NC atıp iş bitmiyor.

Not: Tüm PD üyelerini kapsayacak şekilde söylemedim. Sadece bazıları.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD 100 KİŞİ?
« Yanıtla #1 : 20 Kasım 2018, 17:27:54 »
Forum da bulunduğum süreden itibaren bu yana en az iğneleyici, dürüst ve açık bir eleştiri bu yüzden seni tebrik ediyorum. PD yönetimi başvuran herkesi tırnağına kadar malesef ki inceleyemez, bu durum hepimiz için üzücü. Biz de isterdik birlikteki bütün insanların kusursuz olmasını lakin imkansız. Bu sizi kaygıya düşürmesin bahsettiğiniz kişiler öyle ya da böyle fark edilecek ve ihraç edilecektir. Her dönemden sonra bu hep böyle oldu, böyle oluyor ve böyle olacak. Biraz sabır :3 Size düşen kısım (il-legal / legal oyuncular) burada kışkırtıcı postlar atmadan gerekli kanıtlarla memur şikayeti oluşturmak. Gereğinin yapılacağından emin olabilirsiniz.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #2 : 20 Kasım 2018, 17:28:17 »
NC attıysan yeni kişi olursun, sadece kara listeye girenler alınmaz onun dışında ic/ooc sicili temiz olan ve başvuruya uyan kişiler alınır ki neden böyle dert ettiniz anlamadım? 1-2 aya sıkılp çıkacak insan sayısı belli.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 20 Kasım 2018, 17:30:21 »
Forum da bulunduğum süreden itibaren bu yana en az iğneleyici, dürüst ve açık bir eleştiri bu yüzden seni tebrik ediyorum. PD yönetimi başvuran herkesi tırnağına kadar malesef ki inceleyemez, bu durum hepimiz için üzücü. Biz de isterdik birlikteki bütün insanların kusursuz olmasını lakin imkansız. Bu sizi kaygıya düşürmesin bahsettiğiniz kişiler öyle ya da böyle fark edilecek ve ihraç edilecektir. Her dönemden sonra bu hep böyle oldu, böyle oluyor ve böyle olacak. Biraz sabır :3 Size düşen kısım (il-legal / legal oyuncular) burada kışkırtıcı postlar atmadan gerekli kanıtlarla memur şikayeti oluşturmak. Gereğinin yapılacağından emin olabilirsiniz.
PD üyelerini çokluğu falan yani İl-legal kişilerin g*tü sıkışması onu ben takmıyorum. Sadece gereksiz insanlar var. Sende haklısın.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 20 Kasım 2018, 17:31:05 »
NC attıysan yeni kişi olursun, sadece kara listeye girenler alınmaz onun dışında ic/ooc sicili temiz olan ve başvuruya uyan kişiler alınır ki neden böyle dert ettiniz anlamadım? 1-2 aya sıkılp çıkacak insan sayısı belli.
Sonra tekrar NC ve tekrar 100 kişi  belki daha fazla.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #5 : 20 Kasım 2018, 17:32:04 »
Sonra tekrar NC ve tekrar 100 kişi  belki daha fazla.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #6 : 20 Kasım 2018, 17:32:44 »
Knk sonuçta ooc karakteriyle oynamıyor adam, sorunu eskide kalır.
Hata yaparsa ceza alır, hataya görede atılır.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 20 Kasım 2018, 17:33:40 »
Knk sonuçta ooc karakteriyle oynamıyor adam, sorunu eskide kalır.
Hata yaparsa ceza alır, hataya görede atılır.
+

Çevrimdışı liyygruea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Eylül 2018, 13:12
Toplam oynama: 94 gün, 12 saat
« Yanıtla #8 : 20 Kasım 2018, 17:59:58 »
Hepsi kanser zaten kafanızı yormayın bu şeylere.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #9 : 20 Kasım 2018, 18:01:47 »
PD üyelerini çokluğu falan yani İl-legal kişilerin g*tü sıkışması onu ben takmıyorum. Sadece gereksiz insanlar var. Sende haklısın.
Hepsi kanser zaten kafanızı yormayın bu şeylere.

4 farkı bulun.