Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

/s aptal pd! p*c pd!

Başlatan tâJJJ, 19 Kasım 2018, 22:14:31
Okunma sayısı 1634 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AvdanUnited

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Nisan 2024, 19:41
Toplam oynama: 23 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: /s aptal pd! p*c pd!
« Yanıtla #30 : 02 Aralık 2018, 17:21:37 »
slk pd kimki
kelepçelenip arkadaşlarını çağırıp /aracaat komutu ile bug yapan birisimi söylüyor bunu ne adamsınız. Sonra sağda solda Pd böyle Pd şöyle diye konu açarsınız.
Pd olarak niye 7/24 forumda her boka laf yetiştiriyorsunuz? Sunucuda 1 yıldır son 1 aydaki kadar pd shitpost görmedim ben bu internete para veriyorum
Boş yapma herkes para veriyor esprimi yapmaya çalışıyorsun? Neye yazıp yazmayacağıma sen mi karar vereceksin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #31 : 02 Aralık 2018, 21:02:57 »
slk pd kimki
kelepçelenip arkadaşlarını çağırıp /aracaat komutu ile bug yapan birisimi söylüyor bunu ne adamsınız. Sonra sağda solda Pd böyle Pd şöyle diye konu açarsınız.
Pd olarak niye 7/24 forumda her boka laf yetiştiriyorsunuz? Sunucuda 1 yıldır son 1 aydaki kadar pd shitpost görmedim ben bu internete para veriyorum
Boş yapma herkes para veriyor esprimi yapmaya çalışıyorsun? Neye yazıp yazmayacağıma sen mi karar vereceksin.
Soruma cevap ver

Çevrimdışı TROVEL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Ağustos 2024, 20:16
Toplam oynama: 182 gün, 11 saat
« Yanıtla #32 : 02 Aralık 2018, 21:14:40 »
slk pd kimki
Pdyi koruyup sahiplenince seni direk çavuş yapmıyorlar krdsm bence kendini daha fazla madara etme

Çevrimdışı AvdanUnited

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 03 Aralık 2018, 10:06:08 »
slk pd kimki
Pdyi koruyup sahiplenince seni direk çavuş yapmıyorlar krdsm bence kendini daha fazla madara etme
Öyle bir düşüncemde yok zaten RP'nin R'sinden anlamıyorsunuz burada boş yapıyorsunuz. Her boka laf yetiştirmek için sizden izin alacak değilim. Bırakın bu işleri de biraz rol yapın o zaman boş yapacak vaktiniz kalmaz belki. Sanki mükemmel sıfır hatasız, kural ihlali yapmadan rol yapıyorsunuzda burada Pd böyle, Pd şöyle diyerek aklınız sıra rezil ettim PD'yi düşüncesine giriyorsunuz. Rollerde görüyoruz burada tatava yapmanıza gerek yok. Madara ettiğini sanan akıllı varlıklar.

Çevrimdışı tâJJJ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Haziran 2019, 19:56
Toplam oynama: 118 gün, 18 saat
« Yanıtla #34 : 03 Aralık 2018, 11:46:26 »
bu konuyu tartışmanız için açmadım, tamamen bu olayı yapanlar hakkındaki görüşlerimizin bu yönde olduğunu belirtmek için açtım. benim fikrim kimseyi ilgilendirmeyebilir, farklı düşünende olabilir ama ateş açıp yakalanınca rol yapmak yerine q atan arkadaşların gözümüzde nasıl göründüğünü göstermek için yani. yanımıza gelip bize /s den hakaret etmeniz retarted rp kapsamına giriyor. bunu bile bile yaptığınızı düşünmüyorum. insanlar kuralları biraz okusa(okuduğunu anlama yeteneği gelişmemiş olanlar hariç) böyle şeylerin olmayacağını umut ediyorum. böyle yaptığınızda gerekli kanıtlarla artık ic davalar açılabiliyor. böyle şeyleri yapmadan önce iki kez düşünün lütfen. low rpde olsa pd içerisinde rol yapan kişilere karşı bir rol sergilemeniz. çok boş yaptım iyi günler ve iyi forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 03 Aralık 2018, 12:02:15 »
slk pd kimki
Öyle bir düşüncemde yok zaten RP'nin R'sinden anlamıyorsunuz burada boş yapıyorsunuz. Her boka laf yetiştirmek için sizden izin alacak değilim. Bırakın bu işleri de biraz rol yapın o zaman boş yapacak vaktiniz kalmaz belki. Sanki mükemmel sıfır hatasız, kural ihlali yapmadan rol yapıyorsunuzda burada Pd böyle, Pd şöyle diyerek aklınız sıra rezil ettim PD'yi düşüncesine giriyorsunuz. Rollerde görüyoruz burada tatava yapmanıza gerek yok. Madara ettiğini sanan akıllı varlıklar.
Ayn anlamıyorum hiçbişi
Ben hatasızım demiyorum seni rezil ettiğimi de düşünmüyorum kendi kendinizi rezil ediyorsunuz zaten sıçtığınız boku yemeye devam

Çevrimdışı AvdanUnited

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 03 Aralık 2018, 13:03:37 »
Sizinle tartışmaya girmeyeceğim dostum biz yaptığımız hataları düzeltmesini biliriz. Siz yeter ki düzgün rol yapın (Herkes için demiyorum tabi ki de). Dahada yazmayacağım iyi forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 03 Aralık 2018, 18:55:38 »
Sizinle tartışmaya girmeyeceğim dostum biz yaptığımız hataları düzeltmesini biliriz. Siz yeter ki düzgün rol yapın (Herkes için demiyorum tabi ki de). Dahada yazmayacağım iyi forumlar.
Eyv sana da

Çevrimdışı TROVEL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Ağustos 2024, 20:16
Toplam oynama: 182 gün, 11 saat
« Yanıtla #38 : 03 Aralık 2018, 19:54:46 »
bu konuyu tartışmanız için açmadım, tamamen bu olayı yapanlar hakkındaki görüşlerimizin bu yönde olduğunu belirtmek için açtım. benim fikrim kimseyi ilgilendirmeyebilir, farklı düşünende olabilir ama ateş açıp yakalanınca rol yapmak yerine q atan arkadaşların gözümüzde nasıl göründüğünü göstermek için yani. yanımıza gelip bize /s den hakaret etmeniz retarted rp kapsamına giriyor. bunu bile bile yaptığınızı düşünmüyorum. insanlar kuralları biraz okusa(okuduğunu anlama yeteneği gelişmemiş olanlar hariç) böyle şeylerin olmayacağını umut ediyorum. böyle yaptığınızda gerekli kanıtlarla artık ic davalar açılabiliyor. böyle şeyleri yapmadan önce iki kez düşünün lütfen. low rpde olsa pd içerisinde rol yapan kişilere karşı bir rol sergilemeniz. çok boş yaptım iyi günler ve iyi forumlar.
bu hani pdnin sürekli dediği bir laf varya "q"atıyorsunuz bunu yapan insanlar foruma girmeyi bilmeyen insanlar sürekli açtığım konularda attığım mesajlarda sürekli iğneleyici bir şekilde laf sokuyorsunuz. İnsanların gerçekten çatışmada düştüğümde q attığımı sanacaklar ki yapmadığımı en iyi bilen kişi sensin en az 7 kere 1000dakika jail attın bana yanlış algı yaratmayın

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #39 : 03 Aralık 2018, 20:48:26 »
bu hani pdnin sürekli dediği bir laf varya "q"atıyorsunuz bunu yapan insanlar foruma girmeyi bilmeyen insanlar sürekli açtığım konularda attığım mesajlarda sürekli iğneleyici bir şekilde laf sokuyorsunuz. İnsanların gerçekten çatışmada düştüğümde q attığımı sanacaklar ki yapmadığımı en iyi bilen kişi sensin en az 7 kere 1000dakika jail attın bana yanlış algı yaratmayın

@TROVEL