Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Santos Vagos

Başlatan Johnathan_Wick, 19 Kasım 2018, 20:55:56
Okunma sayısı 1034 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shwarzfit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 29 Ekim 2019, 19:29
Toplam oynama: 51 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Los Santos Vagos
« Yanıtla #10 : 21 Kasım 2018, 22:10:33 »
singleplayer çetesi taba basıp silah doğrulttuğunuzda adamınız oluyorlar

Çevrimdışı NaRoux

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Ekim 2022, 00:02
Toplam oynama: 206 gün, 21 saat
« Yanıtla #11 : 21 Kasım 2018, 22:33:03 »

Meksikalı mafya güzelmiş :)

Çevrimdışı Tio

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Aralık 2018, 14:28
Toplam oynama: 27 gün, 13 saat
« Yanıtla #12 : 22 Kasım 2018, 21:38:19 »

La eMe'nin normal adı Meksikalı Mafya, Huero Buff tarafından İtalyan mafyası gibi duyulduğunda hapishane çetesinin gerçekten var olduğunu hatırlatması için seçildi. Bilmeden konuşma.

Çevrimdışı Taty

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Kasım 2020, 11:50
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #13 : 22 Kasım 2018, 21:47:29 »

Çevrimdışı NaRoux

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 22 Kasım 2018, 21:52:10 »

kes ananı sikerim orospu evladı seni, bilmediğin rollere girişme

Sen önce büyü gel abisi tamam mı. CK yediğin forum hesabına geçip insanlara küfür edebilecek kadar cesursan özelden yaz sana adres vereyim gel yüzüme et ufaklık. Öyle klavye delikanlılığı ile, kullanılmayan forum hesapları ile delikanlılık günümüz modası olsa gerek  ;) 

Çevrimdışı lamone

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ekim 2018, 16:42
Toplam oynama: 95 gün, 17 saat
« Yanıtla #15 : 22 Kasım 2018, 21:53:21 »

Sen önce büyü gel abisi tamam mı. CK yediğin forum hesabına geçip insanlara küfür edebilecek kadar cesursan özelden yaz sana adres vereyim gel yüzüme et ufaklık. Öyle klavye delikanlılığı ile, kullanılmayan forum hesapları ile delikanlılık günümüz modası olsa gerek  ;)
? :D
ya senin sıfatını sikerim bre orospu evladı, şu sunucuda gerçekten adam akıllı rol yaptığını sanıyorsun galiba. oyunu zaten bıraktım ve senin gibi annesi sikiklerle uğraşmak için ara sıra giriyorum, bilmediğin rol konsepti adıyla dalga geçebileni de ilk defa görüyorum. adresini ver bursadaysan gelir allahın olurum sen merak etme

Çevrimdışı Taty

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Kasım 2020, 11:50
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #16 : 22 Kasım 2018, 21:53:42 »

OSLSNXPSMDPSĞSMNDĞSMSKDĞDNDODLDNSĞDJDPDNDJDLNDJDLDND ULAN HAYKIRDIM SLSLFJDDMPDŞSLDLSMDLDĞDMKD

Çevrimdışı NaRoux

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 22 Kasım 2018, 22:04:59 »
ya senin sıfatını sikerim bre orospu evladı, şu sunucuda gerçekten adam akıllı rol yaptığını sanıyorsun galiba. oyunu zaten bıraktım ve senin gibi annesi sikiklerle uğraşmak için ara sıra giriyorum, bilmediğin rol konsepti adıyla dalga geçebileni de ilk defa görüyorum. adresini ver bursadaysan gelir allahın olurum sen merak etme

Yürü be bursanın delikanlısı  ;D Bak sana birşey anlatıcam araştır bulursun zaten. Kendini ifade etmekten aciz insanlar genelde senin gibi küfüre başvururmuş aslında bu tip insanları topluma kazandırmak gerekli. Senin gibi insanların biraz insan olmayı öğrenmesi gerekir. Farklı bir tür grubuna giriyor olabilirsin. Ya da hastalık bilemiyorum. Her neyse.Gel eskişehirdeyim şu an bi allahım ol da göreyim seni. Klavyelerin efendisi.  Bilgimi sorgulayabilecek ne yaşa sahipsin ne de tecrübeye. Mükemmel bir rol bilgisine sahipsin ya ( klavye delikanlısı) buyur yap rolünü görelim hadi bakalım.

Çevrimdışı lamone

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ekim 2018, 16:42
Toplam oynama: 95 gün, 17 saat
« Yanıtla #18 : 22 Kasım 2018, 22:06:49 »

Yürü be bursanın delikanlısı  ;D Bak sana birşey anlatıcam araştır bulursun zaten. Kendini ifade etmekten aciz insanlar genelde senin gibi küfüre başvururmuş aslında bu tip insanları topluma kazandırmak gerekli. Senin gibi insanların biraz insan olmayı öğrenmesi gerekir. Farklı bir tür grubuna giriyor olabilirsin. Ya da hastalık bilemiyorum. Her neyse.Gel eskişehirdeyim şu an bi allahım ol da göreyim seni. Klavyelerin efendisi.  Bilgimi sorgulayabilecek ne yaşa sahipsin ne de tecrübeye. Mükemmel bir rol bilgisine sahipsin ya ( klavye delikanlısı) buyur yap rolünü görelim hadi bakalım.
benim rolüm zaten belli beyinsiz herif, sslerime bakarsan ne yaptığımı anlarsın. tabii bilgi sahibi olmadığın bir konsepti yapmıştım, ne olduğunu anlamazsın. singleplayer çetesini savunmakta nasıl bir hastalık belli değil

Çevrimdışı NaRoux

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 22 Kasım 2018, 22:12:31 »
benim rolüm zaten belli beyinsiz herif, sslerime bakarsan ne yaptığımı anlarsın. tabii bilgi sahibi olmadığın bir konsepti yapmıştım, ne olduğunu anlamazsın. singleplayer çetesini savunmakta nasıl bir hastalık belli değil

Sanırım sen beynin sadece insanlara küfür etmekten başka işe yaramıyor güzel dostum. Bay klavye delikanlısı sana son sözüm bundan sonra yazdıklarına göz dahi atmayacağım. Ss lerini bilmem de senin şu forumdaki tek vasfın insanlara ailevi küfürler savurmak olarak görünüyor yine de sen bilirsin. Dediklerimi bir düşün derim şu "Kendini ifade etme" meselesine iyi bakın. İyi akşamlar  ;)