"24nd Ganton Crime Gang" diye bir oluşum açtın, senin arkadaşınım ama artık yüzüne söyleyeceğim.
Açtığın oluşum kendi yaptığın rol gibi başarısız, birlik tanıtımlarında bunları görmek çok üzücü.
Açtığın oluşum realistik, içinde rol yapan ve yöneten kişilerin rolleri çok çocukça ve sıradan.
Servera silah alıp dm yapmaya gelmişsin gibi, ghetto olmana rağmen sultan ile baskın yapıyorsun.
Bu tür birlik tanıtımları insanı oyundan bezdiriyor, serverda birlik açmak için birlik açıyorsunuz.
Önünüze gelen her adamı alıyorsunuz, nokta koymayı bilmeyen adamlarını bile gördüm rolde.
Larin Jason karakteri ile Ganton'daki bir çeteciyi canlandırdın, ve yine aynı isim ile bir kanlılar adında birlik açıyorsun.
Kanlıların kültürü her çete kültürü gibi disiplinli ve sokak kültürlerine uygundur.
Öyle oyundaki gibi bi ona gireyim bi buna, bu tür şeyler realistik olarak saçma, uygunsuz.
Rol bilgini geliştirmen için sana çok şey önerirdim, burada kendi rol bilgimi yüceltmiyorum.
En azından bu kadar değilim, eleştiriden banlasalar bile umrumda değil.
Rol bilginizi geliştirip daha iyi roller yapmanızı tavsiye ederdim.
Umarım yazdıklarım şeylere-,"Ok, tamam, düzeltiriz, tanıtımımı kirletme" diye yorum yapmazsınız.
O kadar kişiliksiz olduğunuzu düşünmüyorum, başarılar.