Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Oyun içi FPS

Başlatan Ruelle Ghetto Dealer, 19 Kasım 2018, 15:16:33
Okunma sayısı 565 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Oyun içi FPS
« Yanıtla #10 : 20 Kasım 2018, 16:08:27 »
Driverlarin kurulumu?
Sistemde hasar var mı?

Bunun çok sorusu var...

Sistemi yeni edindim bir hasar olduğunu düşünmüyorum. Yongasetinden ekran kartına kadar bütün driverlar yüklü.
Fps düşüklüğü sistemle alakalı ama sen drop diyorsun işin rengi değişir.

Malesef.

anakart kaliteli degil heralde intelin standart anakarti bide sunucuyla alakali cok oyuncu ve obje oldugundan ve hepsini ayni anda render oldugundan fps dusebiliyor baska bir serverde dene bide fpsyi

Önerinizi test ettim. Farklı serverler de enb bile açip oynayabiliyorum ve sabit 60 70 fps gidiyor. Aynı şekilde Rina'ya girdim bir iki dondu ardından windows sesi ve crash. Sanırım elden pek bir şey gelmiyor obje ile alakalı bir durum..  :(

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #11 : 20 Kasım 2018, 19:45:40 »
bende Rina'da SaDirectX 2.0, texture ve surulerce modla 19-25 FPS aliyordum fakat farkli bir sunucuda bu 30-35 arasinda geziyordu dedigim gibi sunucu ile alakli birsey istersen NASA icin yapilmis bilgisayarlardan al farketmez hepsi kasar.

Çevrimdışı Cyanoptera

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yong Lin Lv.5
Köken: Çinli
Son giriş: 19 Nisan 2024, 00:28
Toplam oynama: 65 gün, 7 saat
« Yanıtla #12 : 20 Kasım 2018, 19:54:15 »
Öncelikle herkese iyi forumlar & roller arkadaşlar. Geçtiğimiz dönemler de can yoldaşım 2001 yapımı bir kasa ile boş vakitlerimi öldürüyordum. Zamanı vakti dolduğunda hayata gözlerini yumdu. Bir süre çeşitli sebeplerden dolayı yeni bir sistem alamadım. En sonunda bir tane elime geçirebildim. Özellikleri;

-Intel I5 2.6Ghz Dört Çekirdek İşlemci
-AMD Radeon R5 4 GB Ekran Kartı
-Intel SC-1156 PIN H61 DDR3 1333 Ghz Ana Kart
-500 GB SATA 7200 HD 32 MB Cache Harddisk
-8 GB (8192 MB) DDR3 Kingston Ram
-Win10 x64 İşletim Sistemi

Bu özelliklere sahip sistemde ex olan sistem ile aynı fps'i alıyorum. Her hangi bir ENB kullanmıyorum. İstekliyim fakat bir çok drop yaşayacağımı tahmin ettiğim için bulaşmama taraftayım. Şimdi sizlere sorum şu. Sistem de her hangi bir enayilik mi var yoksa oyun içerisinde artan obje sayısına bağlı olarak mı bu durumu yaşıyorum. Açıkcası sistemi almadan önce güzel hayallerim vardı lâkin bilgisayar da vakit geçirdikçe bir değişiklik hissedemiyorum. Oyun içerisinde çeşitli donmalar kasılmalar mevcut. Bu durum hakkında ne yapabilirim diye sizlere sormak istedim, fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

DipNot = FPSUnlocker, memfix gibi cleoları kullanmama rağmen durum bu. 1440x900 çözünürlükte oldukça fazla donma yaşadığım için 800x600 çözünürlükte oynuyorum. Bu sınırları biraz geliştirmek, açıkcası oyunu kaliteli oynamak istiyorum.

Sisteminiz istediği kadar iyi olsun, obje paketleri ve benzeri bir sürü şey yükleniyor sunucuda. Belli alanlarda o kadar artıyor ki bu paketler, bir yerden sonra zaten optimizasyon sorunu olan Gta'da iyice bir kasma sorunu yaşanıyor. Sonuç olarak droplar ve kasmalar, obje paketlerinden kaynaklanıyor. Sistem ne kadar güzel olursa olsun anlayacağınız. Dikkat ettiyseniz bir Idlewood'a girmenizle, bir East Los Santos'ta dolanmanız arasında uçurum farklar oluyor. Bu sorun yüzünden.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #13 : 20 Kasım 2018, 20:35:08 »
Sanırım her hangi bir sorunu bulunmuyor. Yine de zaman ayırıp fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler.