Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

il-legal nedir, nasıl bitirilir?

Başlatan imyourgod, 18 Kasım 2018, 13:07:20
Okunma sayısı 4710 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tio

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Aralık 2018, 14:28
Toplam oynama: 27 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: il-legal nedir, nasıl bitirilir?
« Yanıtla #70 : 21 Kasım 2018, 17:07:22 »
N'oluyo ya, kavga alanına dönmüş burası.

Çevrimdışı BUR4K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2019, 15:38
Toplam oynama: 38 gün, 11 saat
« Yanıtla #71 : 21 Kasım 2018, 17:11:05 »
İletilerime bakıyorum hep ve ben reelde motorumu alır MClerin ortasına dalarim kendileri öldürür beni. Ama blacktigerlar o zaman 5 kişi geziyordu fear yap diyor FEAR RP İSTİSNA DİSİNDA ZORUNLU KURAL DEĞİLDİR YAPMAZSANİZ CK İZNİNİZİ VERMİŞ OLURSUNUZ KONU BU KADAR BASİT
5 kişi geziyoruz sana Fear RP yap diyoruz ALLAH İÇİN SEN 5 MOTORLU KİŞİLERİN ARASINA ATLAYIP FEAR RP YAPMIYORSAN BU DA SENİN ROL BİLMEZLİĞİNİ GÖSTERİR. Burda boş yapıp durma da git biraz rol öğren, biraz araştır.

Özür dilerim abi şuan karakter tanıtımını silip hemen MC koyup kral oluyorum, tsde dalga geçtiğimiz yetmedi galiba sohbet odasında? ^^
Sana bir MC koyarım görürsün kralını. Hayırdır? Sen ts de kiminle dalga geçiyorsun o küçük beynin konuşmaya yetiyor mu amsalak arkadaşım ha? Yetmedi dalgan hadi göster! Seninle bir dalga geçerim görürsün dalgayı.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #72 : 21 Kasım 2018, 17:19:10 »
Burak tekrar edim fear rp yapmazsan CK iznini verirsin konu basit, iyi forumlar .s

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2019, 23:44
Toplam oynama: 34 gün, 22 saat
« Yanıtla #73 : 21 Kasım 2018, 17:21:31 »
Birbirinize hakaret etmeden bir medeni tartışma ortamı oluşturmayı öğrendiğiniz ve bu olgunluğa eriştiğiniz zaman her şeyi öğrenmek ve bilgi almanın ne güzel bir şey olduğunu anlayacaksınız dostlar. O yüzden bunu öğrendiğiniz zaman bence "benim IQ seviyem şu kadar" diye konuştuğunuzda herkes size inanacak.

Bunun dışında ekstra olarak konu yanlış bence "nasıl bitirilir"den çok illegal rol nasıl yapılır? İllegallerin amacı nedir? tarzında konuşmak daha doğru olacaktır.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #74 : 21 Kasım 2018, 17:24:11 »
tanıtımına full bikinili karı fotoğrafı atan arkadaş, gerçekten motorcu geçmişine sahip ve mc rolü yapanlara rol yapmayı öğretmeye çalışıyor oynat bakalım

birde bana 31ci diyor bunun arkadaşları erp yapıyordum diye

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #75 : 21 Kasım 2018, 17:25:23 »
tanıtımına full bikinili karı fotoğrafı atan arkadaş, gerçekten motorcu geçmişine sahip ve mc rolü yapanlara rol yapmayı öğretmeye çalışıyor oynat bakalım

birde bana 31ci diyor bunun arkadaşları erp yapıyordum diye
Haklısın ya neden öyle diyorlar ki?

Çevrimdışı BUR4K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2019, 15:38
Toplam oynama: 38 gün, 11 saat
« Yanıtla #76 : 21 Kasım 2018, 17:25:59 »
"tsde dalga geçtiğimiz yetmedi galiba sohbet odasında? ^^"

Hayırdır bu ne zaman oluyor? Ne zaman bizle dalga geçiyorsun gel bakalım sana hem rolü hemde dalga geçmeyi göstereyim

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
« Yanıtla #77 : 21 Kasım 2018, 17:27:12 »
tartışmayı bıraksanız da konuyla ilgili yorum atsanız diyorum

pdnin  100 kişi olmasını bende saçma buluyorum, adım attığımız yerde bir polisin olması sadece benim değil, herkesin rolünü engelliyor. elimden geldiğince polise bulaşmamak, polis vurmamak istesem de bazen bunun önüne geçilmiyor. 2 dakika rol ssi almak için ara sokakta silahımı çeksem bile, 2 dakika sonra pd damlıyor, ss almam bile bazen engelleniyor.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #78 : 21 Kasım 2018, 17:38:01 »

pdnin  100 kişi olmasını bende saçma buluyorum, adım attığımız yerde bir polisin olması sadece benim değil, herkesin rolünü engelliyor. elimden geldiğince polise bulaşmamak, polis vurmamak istesem de bazen bunun önüne geçilmiyor. 2 dakika rol ssi almak için ara sokakta silahımı çeksem bile, 2 dakika sonra pd damlıyor, ss almam bile bazen engelleniyor.
Bence olması gerektiği gibi sadece azıcık azalsa tamam, pdnin şehire hakim olması lazım zaten önceden de çok azdik. 3 devriye zor çıkıyordu neredeyse

Çevrimdışı Vidars

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Harold Wayne Lv.10
Köken: Fransız
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 19:53
Toplam oynama: 101 gün, 2 saat
« Yanıtla #79 : 21 Kasım 2018, 17:51:18 »

Bence olması gerektiği gibi sadece azıcık azalsa tamam, pdnin şehire hakim olması lazım zaten önceden de çok azdik. 3 devriye zor çıkıyordu neredeyse
Öyle, fakat yine de bir sınır belirlenmesi gerekirdi. Aşırı serbestler ve saçma rol uygulayan polisler fazlasıyla var. Saçma rol derken kastettiğim köşede takılan bir siyahinin üzerini araması falan değil, şüphelenip yapabilir. Bunun üzerinde bir süre durulursa herkes benim gibi düşünebilir. Yine de örnek verecek olursak ittirme, yumruk atma, korkma ve buna benzer rolleri sergileyen hiçbir polis yok. Örnek verecek olursak barikatın önünde izlemek istediğini söyleyen birisi var. Onu ittirebilir, vurabilir ya da yapılması gerekeni yapmadığı için kişiyi nezarethâneye götürebilir. Fakat genellikle tazer silahını ya da shotgun silahını havaya ateşleyerek kullanıyorlar. Geçen gün shotgun ile arkadaşımı vurdular, sebebi ise yaka numarasını istemesydi. Polis rolü yapanların birçoğu zaten rol yapmaya korkuyor. Bu kadar çok kişi olunca da yapacakları roller tamamen ağırlaşıyor. Garip bir şekilde rol yapmaya çekiniyorlar ya da yapacakları şeylerin OOC olarak öğrenilip IC kanala aktarılacağını sanıyorlar. Üç kişilik bir polis ekibi sohbet rolünden başka sadece illegal kişiliklerle uğraşıyor. Kod-7(kod bilgim yok, sanırım bu belirtmek istediğimd inlenme kodu) verip sigara molası, agresif karakterlerin kendilerine itaat etmediğinde jop ile birisini dövmesi falan. Bunlar yapılabilecek roller fakat polisler, rollerini sadece "gayrimeşru insanları yakalamak" çerçevesinde yönettiği için iki taraf da çok zevk almıyor.